HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Marti, 6 Decembrie 2016

Horoscop zilnic Marti, 6 Decembrie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 858 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/12/Horoscop-zilnic-Marti-6-Decembrie-2016.jpg

Comunicarea le este azi de mare ajutor Berbecilor, Taurii își ating unul dintre obiectivele stabilite, iar Leii fac față cu succes tentațiilor care le ies în cale.

Berbec

Ești relaxată, plină de calm și seninătate, motiv pentru care comunici într-o manieră foarte productivă cu cei din jur, în special cu colegii tăi de la muncă. Se pare că reușești să lămurești anumite aspecte controversate, lucru care este apreciat de către superiorii tăi.

Taur

Reușești să bifezi o reușită pe lista ta de obiective, motiv pentru care organizezi o ieșire spre finalul zilei. Vrei să aduci acest lucru la cunoștința persoanelor dragi, și cum ai putea face asta mai bine decât la cină?

Gemeni

Zorii dimineții te pun în situația de a fi nevoită să treci peste o provocare. Se pare că nu vei reuși să faci acest lucru de una singură, însă cineva îți sare în ajutor la momentul cel mai oportun.

Rac

Te lovești de o mică piedică, una pe care nu ai avut cum anume să o anticipezi. Cu toate acestea, se pare că va trebui să faci un mic sacrificiu pentru a putea trece peste aceasta, fapt care nu te bucură deloc.

Leu

Reușești să faci față cu brio unei provocări. Este vorba de o tentație culinară, lucru care te face să te simți mândră de tine, deoarece vrei să faci schimbări majore în ceea ce privește stilul tău alimentar.

Fecioară

În cursul zilei de azi vei reuși să indispui pe cineva drag. Se pare că modul în care transmiți unele vești sau îți prezinți opiniile nu este unul care să fie de apreciat, cel puțin nu de toată lumea.

Balanță

Ar fi cazul să iei în calcul posibilitatea de a te axa mai mult pe aspectele ce țin de viața personală. Ai cam neglijat-o în ultima vreme, lucru care a atras instalarea unor stări emoționale care nu sunt unele de invidiat.

Scorpion

Cooperezi azi cu o mare parte dintre acei colegi pe care nu prea-i ai la suflet. Chiar dacă nu te încântă acest lucru, nu ai de ales și trebuie să faci un mic sacrificiu pentru a suporta prezența lor și ideile pe care ți le aduc la cunoștință.

Săgetător

Te preocupi de acele aspecte care sunt de o importanță majoră și lași unele lucruri pentru o altă zi. Nu vrei să faci munca în grabă, așa că îți aloci timpul necesar pentru a o duce la un bun final.

Capricorn

Te simți stoarsă de toate puterile și vrei să iei o pauză, una cât mai lungă sau chiar un mic concediu de odihnă. Ar trebui să vezi că nu ești singura care se confruntă cu această situație și va trebui să faci un mic sacrificiu de dragul slujbei tale.

Vărsător

Renunți la o mare parte din planurile stabilite pentru ziua de azi, din pricina unei favori care îți este cerută de către una dintre rude. Ideea nu îți surâde, însă știi bine că nu ai alte opțiuni la dispoziție…

Pești

Iei parte la o discuție care nu evoluează într-o direcție mult prea bună. Poate ar fi bine să lași mai mult de la tine, chiar dacă acest lucru îți calcă peste orgoliu.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed