HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Marti 9 August 2016 – Taurii au succes în plan profesional, Fecioarele nu stau în loc

Horoscop zilnic Marti 9 August 2016 – Taurii au succes în plan profesional, Fecioarele nu stau în loc

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 807 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/08/Horoscop-zilnic-Marti-9-August-2016-–-Taurii-au-succes-în-plan-profesional-Fecioarele-nu-stau-în-loc.jpg

Taurii au succes în plan profesional, Fecioarele nu stau în loc și se avântă în distracție iar Capricornii se eliberează de grijile de la muncă.

Berbec

Starea ta nu este una de invidiat, iar cheful tău cam lasă de dorit. Nici tu nu reușești să înțelegi de unde toată atitudinea asta, însă cu siguranță va reuși să te țină într-un pas nu foarte alert în ceea ce privește treaba pe care o vei avea azi de făcut.

Taur

Șansele unei reușite profesionale cresc. Atenția ta față de lucrurile care se petrec în jurul tău este una de invidiat, iar odată ce te vei implica mai mult în diverse activități, vor crește posibilitățile obținerii unei avansări.

Gemeni

Ziua de azi va aduce numeroase emoții pentru tine. O parte din acestea vor fi cauzate de unele discuții purtate cu persoanele dragi ție, iar altele din cauza unor sarcini pe care le vei avea de rezolvat la locul tău de muncă.

Rac

Astrele influențează starea ta amoroasă și se pare că vei fi în căutare de afecțiune. Dacă ai deja pe cineva alături de tine, ești norocoasă, dacă nu, ar fi bine să încerci să găsești pe cineva potrivit pentru tine.

Leu

Are loc o ședință importantă azi, lucru care te neliniștește într-o oarecare măsură. Ai vrea să îți expui toate ideile construite pănâ acum, însă nu prea prinzi curajul pentru a putea face acest lucru.

Fecioară

Se ivește ocazia unei scurte călătorii, lucru pe care nu vrei să-l ratezi sub nici o formă. Faci un mic bagaj cât ai zice pește și te anunți pregătită de drum. Se pare că distracția nu va fi un lucru exclus azi.

Balanță

Ajungi la concluzia că ai fost mult prea serioasă în ultima vreme, lucru care le-a ținut oarecum de o parte pe unele persoane. Ar fi bine să nu adopți mereu o atitudine de acest gen, altfel ai putea să suferi din cauza lipsei de socializare.

Scorpion

Porți o discuție serioasă cu o rudă apropiată. Se pare că aceasta nu este de acord cu un pas important pe care vrei să-l faci în viitorul apropiat, dar tu vei încerca să-i explici că este vorba despre ceva foarte important pentru tine.

Săgetător

Nu prea îți convine ceva, iar pentru a te putea simți mai bine vei face niște mici schimbări în locuința ta. Vei găsi o modalitate prin care să aranjezi o parte din lucruri în așa fel încât să îți ofere mereu o stare de bine atunci când le admiri.

Capricorn

Ziua de azi va încheia un capitol mai puțin plăcut care se derula la locul de muncă. Vei simți că ți s-a luat o piatră de pe inimă și vei putea să te concentrezi în sfârșit așa cum îți doreai asupra sarcinilor pe care le ai de rezolvat.

Vărsător

Te concentrezi asupra familiei și lași orice alt lucru pe locul doi. Chiar dacă unele persoane te roagă să le ajuți cu unele treburi, nu te vei sfii să le refuzi.

Pești

Fii atentă la sarcinile care îți vor fi înmânate în cursul zilei de azi. Ar fi bine să nu le accepți chiar pe toate, deoarece, ulterior, tu vei avea de tras pentru a le putea duce la un bun final.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed