Horoscop zilnic Miercuri 30 Decembrie 2015

Share

Horoscopul zilnic pentru ziua de Miercuri 30 Decembrie 2015. Citește horoscopul zilei de Miercuri 30 Decembrie și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

Miercuri 30 Decembrie 2015

Berbec

Te simți de parcă ai fost influențat din toate direcțiile și nu știi încotro să o apuci. Astăzi, aceste influențe devin mai insistente și decizia este și mai greu de luat. Ai gijă când judeci, pentru că emoțiile sau alți factori pot interfera cu puterea ta de decizie.

Taur

Astăzi te simți foarte relaxat. Nicio problemă nu are puterea să te indispună, pentru că tratezi orice cu un zâmbet pe chip. Poți juca rolul unui mediator într-o dispută. Împarți fericire și bunătate. Ești sufletul unei petreceri la care participi.

Gemeni

Ai adoptat o atitudine arogantă fără să fii conștient de acest fapt. Este momentul perfect să începi să îți analizezi faptele din trecut, în loc să le condamni. Apare o oportunitate imensă pe care nu trebuie să o ratezi. Îți aduce avantaje în viitor.

Rac

Cu puțină răbdare, ziua se poate dovedi chiar productivă. Răbdarea este însă cea mai mare provocare acum. Timpul pare că se scurge foarte greu și nimic nu se întâmplă atât de repede încât să te mulțumească. Nu încerca să grăbești lucrurile.

Leu

Fii sincer cu tine însuți, pentru că este singura variantă care te poate ajuta în orice situație. Alege doar ce îți place ție și nu încerca să le faci pe plac celorlalți. S-ar putea să nu știi de unde să începi, așa că pune-ți prioritățile în ordine.

Fecioară

Viața ta a fost foarte agitată în ultima vreme. Curând vei scăpa de toate aceste griji. Păstrează-ți atitudinea pozitivă ca întotdeauna și totul va merge bine. Oamenii s-ar putea să te abordeze pentru ajutor și acest lucru este bun pentru că vei fi prea ocupat ca să te mai gândești la probleme.

Balanță

Ziua pare să fie plină de laude și aplauze pentru tine. S-ar putea să primești un premiu pentru performanțele realizate. Principiile tale fixe pot să te facă un model pentru o mulțime de oameni. Reevaluează-ți deciziile înainte să le pui în practică.

Scorpion

Te simți obosit și trist de câteva zile, iar astăzi ești dispus să iei problema în mâini. Trebuie să sapi adânc pentru a-ți da seama unde este problema, iar astăzi este cea mai bună zi pentru așa ceva. Poți planifica proiecte pe care le-ai ignorat de ceva timp.

Săgetător

Astăzi faci primul pas spre plata unei datorii. Aceasta poate fi mentală, financiară sau spirituală. Acest lucru nu înseamnă ca îți achiți toate obligațiile, dar măcar te vei simți mai bine că începi să îți pui la punct datoriile.

Capricorn

Oferi sfaturi cuiva apropiat și le acceptă cu drag. Ești foarte înțelegător și tolerant astăzi. Este un moment prielnic să iei legătura cu oameni din trecutul tău. Sună un vechi prieten și te vei bucura că ați reluat discuțiile.

Vărsător

Spune-ți opinia, dar fără să ridici tonul. Concentrează-te pe ce trebuie pentru a perfecționa un anumit lucru. Evită conflictele cu oamenii lângă care trăiești, în loc să încerci să ajungi la o înțelegere cu ei. Fă o schimbare!

Pești

Experiența este cel mai bun profesor și momentan ai nevoie de ea. Nu ignora lecțiile din trecut, pentru a te putea proteja de suferințele din viitor. Încearcă să îi ajuți pe cei care au nevoie, fie ei tineri sau bătrâni.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news