HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Miercuri 31 August 2016

Horoscop zilnic Miercuri 31 August 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 976 views
Horoscop-zilnic-Miercuri-31-August-2016 in Horoscop pentru fiecare zodie

Viața Berbecilor devine mai interesantă, ziua Capricornilor este reușită încă de la primele ore ale zilei iar Peștii primesc răspunsul așteptat.

Horoscop zilnic Miercuri 31 August 2016

Berbec

Azi răsare în sfârșit soarele și pe strada ta. De mult timp ai tot stat cu sufletul la gură și ai așteptat să se întâmple ceva interesant cu viața ta și iată că azi, așteptarea va lua sfârșit.

Taur

Nu ai onorat o plată sau o promisiune la timp, iar azi va trebui să suporți consecințele acestui act iresponsabil. Ar fi bine ca pe viitor să înveți din această experiență, pentru a nu repeta greșeala făcută.

Gemeni

Încă de la primele ore ale zilei te asiguri că toată lumea va lua parte la ieșirea pre care o organizezi în seara aceasta. Vrei să ai parte de puțină distracție și destindere, însă nu vrei să faci asta de una singură.

Rac

Cu multă răbdare și atenție va trebui să te ocupi azi de toate sarcinile pe care le ai programate. Cu siguranță nu vrei să reiei mâine același curs al acțiunilor și nici nu ar fi bine să faci din nou aceleași lucruri doar din cauza neatenției.

Leu

Cineva din familie are nevoie de sprijinul și susținereata astăzi, așa că ar fi bine să aloci o parte a zilei pentru acest lucru. Indiferent despre ce anume este vorba, demonstrează-i fără urmă de îndoială că-i ești alături.

Fecioară

Ar fi bine să lași o parte din programul de azi neîncărcat. Vei avea parte de un eveniment neașteptat, iar acest lucru îți va fura câteva ore.

Balanță

Ar fi bine să nu discuți multe lucruri cu persoanele în care nu ai încredere. Chiar dacă nu expui clar o idee, nu te mira dacă acestea vor creea o variantă proprie a unei povești pe care tu nici măcar nu ai spus-o.

Scorpion

Toată atenția ta trebuie îndreptată asupra familiei în cursul zilei de azi. Nu prea ai obiceiul de a te preocupa atât de mult de aspectele ce țin de aceasta, însă ai va trebui să iei măsuri serioase din acest punct de vedere.

Săgetător

Cineva drag are nevoie de ajutorul tău, însă nu vrea să te deranjeze sau să te preocupe cu propriile griji. Poate dacă-i acorzi câteva minute din timpul tău, vei avea ocazia să realizezi de una singură că aceasta nu trece prin cele mai frumoase clipe.

Capricorn

Primești o veste bună încă de la primele ore ale dimineții, lucru care te va determina să fii mai activă și mai productivă ca niciodată. Fie este vorba de rezultatul obținut la niște teste făcute, fie cineva a găsit modalitatea ideală prin care să te facă mai fericită prin prezența sa în viața ta.

Vărsător

Ai o zi destul de grea și provocatoare din mai multe puncte de vedere, motiv pentru care trebuie să încerci să nu îți perzi optimismul. Dacă vei ajunge în această fază, sarcinile pe care le ai vor deveni mai dificile de realizat.

Pești

Vei primi răspunsul mult dorit, unul care a tot fost amânat de o perioadă destul de lungă de timp. Odată ce vai afla că acesta este conform așteptărilor, vei respira ușurată și ziua ta va deveni una însorită.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed