HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Miercuri 6 Iulie 2016 – Leii sunt într-o formă de invidiat, Fecioarele pun în aplicare planurile

Horoscop zilnic Miercuri 6 Iulie 2016 – Leii sunt într-o formă de invidiat, Fecioarele pun în aplicare planurile

autor Elena Yvette
871 views

Leii sunt într-o formă de invidiat, Fecioarele pun în aplicare planurile la care au lucrat, iar Peștii au parte de o surpriză din partea unei rude.

horoscop azi

Berbec

Ar fi bine să încerci să petreci mai mult timp cu partenerul tău. Atenția ta nu prea s-a îndreptat asupra lui în ultima perioadă, iar acesta nu este prea mulțumit de atitudinea și comportamentul tău față de el.

Taur

Una dintre persoanele care fac parte din anturajul tău pare să îți facă zile negre, iar acest lucru deja te-a făcut să te simți sătulă. Ar fi bine să porți o discuție serioasă cu aceasta, altfel nu veți ajunge într-o situație prea plăcută.

Gemeni

Gândul că urmează o perioadă mai aglomerată te sperie. Nu vrei să te încarci cu prea multe sarcini fără să ai intenția de a face acest lucru, însă uneori lucrurile nu decurg așa cum ne dorim noi și mai trebuie să facem sacrificii.

Rac

Ar fi bine să mai lucrezi la capitolul „Intimidare”. Mereu cedezi prea ușor din cauza ei și uneori ai parte chiar și de anumite pierderi pe care ar fi bine să nu ți le mai permiți. Încearcă să te întărești și fii mai încrezătoare.

Leu

Ești într-o formă de zile mari. Ești plină de energie și găsești cele mai bune modalități de a te folosi de ea. Poate ar fi bine să încerci să derulezi o activitate de care simțeai că nu ești pregătită până acum.

Fecioară

Azi este o zi perfectă pentru a putea pune în aplicare un plan la care te-ai tot gândit de ceva timp. Se pare că vei avea parte chiar și de sprijin în această direcție, sprijin care va veni din partea familiei tale.

Balanță

Gândul tău zboară azi numai la weekend și cum anume ai putea să-l petreci pentru a te elibera de tot stresul pe care-l acumulezi la locul de muncă. Potate o mică drumeție nu ar fi o idee chiar așa de rea.

Scorpion

Se apropie un eveniment destul de important, al cărui scop este celebrarea unuia dintre cunoscuți. Poate ar fi bine să ceri sfatul cuiva care este mai apropiat de acesta, iar astfel sigur nu vei da greș în privința cadoului pe care i-l vei oferi.

Săgetător

Uneori, te lași convinsă foarte ușor de cei din jur și ai parte numai de pierderi din această cauză. Încearcă să te bazezi doar pe propriile puteri și convingeri și ai putea să te scapi astfel de o mulțime de griji.

Capricorn

Răbdarea ta a suferit severe modificări odată cu trecerea anilor și nu reușești să o mai găsești în unele momente. Ar fi bine să încerci să lucrezi puțin în ceea ce privește acest aspect, altfel vei ajunge într-o situație destul de incomodă.

Vărsător

Unul dintre prieteni îți propune să faceți o mică escapadă în weekend, idee care îți surâde. De multă vreme nu ai mai petrecut timp împreună cu acesta, iar acum ai ocazia să afli ce mai e nou în viața lui.

Pești

Rudele tale nu au mereu cele mai bune idei, însă în cursul zilei de azi una dintre ele va veni cu o propunere pe care nu vei intenționa să o refuzi. Mulțumită ei, vei avea parte de una dintre cele mai bune zile de până acum.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed