HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri 15 Ianuarie 2016

Horoscop zilnic Vineri 15 Ianuarie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/01/Horoscop-zilnic-Vineri-15-Ianuarie-2016.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Vineri 15 Ianuarie 2016. Citește horoscopul zilei de Vineri 15 Ianuarie și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

BERBEC
Ziua va începe nu tocmai plăcut pentru dumneavoastră din cauza conflictelor cu cei din jur,  dar spre sfârșitul zilei lucurile vor reveni la normal. Vă recomandăm să fiți mai ințelegători cu persoanele apropiate.

TAUR
Ați amânat rezolvarea unei probleme de ceva timp încoace insă azi ea nu mai suportă amânare, lucru care vă neliniștește.Trebuie să vă păstrați calmul, iar data viitoare ar fi bine să vă stabiliți prioritățile.

GEMENI
Vă veți întâlni cu o persoană pe care n-ați mai văzut-o de mult timp! Poate fi o prietenă, o fostă iubire, o rudă, dar orice ar fi dumneavoastră vă aflați intr-o formă de invidiat si îi veți molipsi pe cei din jur cu energia dumneavoastră. Totuși ar fi bine să nu călătoriți azi, întrucât oboseala acumulată în ultimele zile v-ar putea ridica probleme.

RAC
Va fi o zi lungă pentru dumneavoastră. Întâlnirile de serviciu parcă nu se mai termină, lucru care vã enervează la culme. Vă recomandăm să abordați problemele cu mai mult tact și să vă păstrați în continuare calmul. Spre sfârșitul zilei vă veți bucura  de liniște alături de persoanele dragi.

LEU
Azi veți respinge toate sfaturile celor apropiați. Orgolioși si mândri, pare că nimic nu vă multumește. O astfel de atitudine nu vă va aduce nimic bun, așa că ar fi bine să vă reconsiderați poziția față de cei din jurul dumneavoastrã. Spre sfârșitul zilei vă veți bucura de o ieșire in parc alături de prieteni, iar lucrurile vor intra pe un fãgaș normal.

FECIOARA
Relația dumnevoastră va avea de suferit din cauza stresului la care sunteți supus la serviciu. Ar fi bine să vă luați un mic concediu și să acordați mai multă atenție partenerului de viață.  Dacă reușiți să vă gestionați corect problemele, lucrurile se vor rezolva.

BALANȚĂ
Vă canalizați întreaga energie pe rezolvarea unei probleme de care va depinde viitorul dumneavostră. Poate fi vorba de un examen important sau de un interviu. Sunteți intr-o forma de invidiat, iar acest lucru nu este greu de observat. Vă bucurați de sprijinul moral al celor dragi.

SCORPION
Suspicioasa zodiacului nu va înceta nici azi  să iși sâcâie partenerul de viată. Crizele de gelozie si posesivitatea de care dați dovadă cu fiecare ocazie vă vor aduce discuții contradictorii cu persoana iubită. Încercați să vă gasiți echilibrul. Ar trebui să fiți mai ințelegător și loial, altfel lucrurile nu vor merge spre direcția dorită.

SAGETATOR
Azi simți nevoia să îți acorzi mai mult timp pentru tine. Simți că te-ai neglijat în ultimul timp de aceea îți vei reînnoi garderoba, vei încerca o coafură nouă, vei merge la un film alături de prietenii tăi. O pauză nu strică nimănui. Vă recomandăm să nu vă aventurați în călători prea departe de casă.

CAPRICORN
Deși vacanta a trecut, nu poți să reintrii in ritmul alert de la serviciu, așa că te hotărăști sã-ți prelungești vacanța. Ești foarte agitat, deoarece vrei ca lucrurile să iasă cum vrei tu.

VARSĂTOR
Te simți singură, iar acest lucru te neliniștește cumplit. Poate ar trebui să încerci sa ai o atitudine pozitivă, să fii mai drăguță cu cei din jurul tău. O astfel de atitudine va atrage în jurul tău oamenii pe care îi cauți. Încearcă să nu mai fi respingătoare cu oricine vrea să ia legătura cu tine!

PEȘTI
Ziua va începe nemaipomenit pentru dumneavostră. Treceți printr-o perioadă frumoasă si pare că nimic nu poate strica această stare.  Totuși vă recomandăm să nu intrați în conflicte cu șeful dumneavoastră – s-ar putea să vă irite foarte tare reproșurile făcute de acesta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed