HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri 2 Septembrie 2016

Horoscop zilnic Vineri 2 Septembrie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/08/Horoscop-zilnic-Vineri-2-Septembrie-2016.jpg

Racii se afirmă și sunt răsplătiți pentru acest lucru, Fecioarele primesc o veste bună iar Scorpionii reușeșc să ajungă la poziția dorită.

Berbec

Gândul tău zboară numai la weekend, iar o relație în care tocmai ai intrat pare să te influențeze din acest punct de vedere. Vrei să petreci mai mult timp alături de partenerul tău, iar weekendul este ocazia perfectă pentru a putea face acest lucru.

Taur

Ar fi bine să nu amâni pe mâine lucrurile pe care le poți face azi. Nu te lăsa distrasă de cei din jur, în special de cei care dețin un avantaj față de tine la locul de muncă. Vei reuși să te pui doar într-o lumină proastă.

Gemeni

Încearcă să folosești greșelile făcute ca o sursă din care să înveți. Dacă continui să le repeți, vei dezvolta niște obiceiuri nesănătoase și care vor reuși doar să te tragă în jos.

Rac

Azi prinzi curaj și expui idele tale referitoare la un proiect care se va derula în viitorul apropiat. Cei din jur vor fi uimiți de curajul și ideile tale inovatoare. Există posibilitatea să primești o funcție destul de importantă în ceea ce privește această activitate.

Leu

Deși nu vrei să faci acest lucru și nu este ceva caracteristic ție, azi va trebui să dai de gol pe cineva. Dacă nu vei face acest lucru de bunăvoie, se vor face presiuni asupra ta iar lucrurile se vor termina urât.

Fecioară

Primești o veste care te face fericită. Aceasta este legată de weekend și se pare că ai o idee clară despre cum va trece acesta.

Balanță

Respectul de sine este un lucru pe care pui foarte mare accent. Cu toate acestea, ar fi bine să lași pe alții să te laude atunci când obții o realizare. Dacă te lauzi de una singură, ai putea doar să devii ridicolă.

Scorpion

Astrele sunt de partea ta azi. Reușești să câștigi un concurs sau și se înmnânează sarcina rezolvării unui proiect care înseamnă foarte mult pentru tine. Este imboldul de care aveai nevoie pentru a reveni la linia de plutire.

Săgetător

Ai început să lucrezi la un mic proiect, însă îți dai seama că la început nu deținea toate informațiile necesare. Nu este târziu să corectezi lucrurile pe care le-ai făcut greșit, ideea e să nu lași acest lucru să te demoralizeze.

Capricorn

Ai unele momente în care vrei să renunți la tot și să fugi în lume. Exact asta vei simți azi, iar acest lucru se datorează unor presupuneri pe care le lași să îți mișune prin cap. Ar fi bine să te scapi de ele, altfel lucrurile ar putea să se termine destul de urât.

Vărsător

A venit momentul să îți faci ordine prin minte și să îți setezi prioritățile. Nu mai lăsa pe alții să intervină pentru a te ghida, ești destul de mare pentru a putea face asta de una singură.

Pești

Ești copleșită de emoții, iar asta se datorează unui eveniment important care are parte în cea de-a doua jumătate a zilei. Încearcă să te controlezi, altfel, există riscul să nu reușești să ajungi la acesta.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed