HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri, 21 Octombrie 2016 – Taurii sunt plini de energie și pozitivism

Horoscop zilnic Vineri, 21 Octombrie 2016 – Taurii sunt plini de energie și pozitivism

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 846 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/Horoscop-zilnic-Vineri-21-Octombrie-2016.jpg

Taurii sunt plini de energie și pozitivism, Balanțele sunt puse pe treabă serioasă, iar Peștii intră în posesia unor informații care le sunt de mare folos.

Berbec

Starea ta amoroasă a ajuns să „scârțâie” puțin, fapt care nu te încântă deloc. Ar fi bine să acorzi mai multă atenție partenerului tău de viață, altfei ai putea să te trezești singură într-un moment în care te aștepți mai puțin.

Taur

Azi ești plină de energie și voie bună și vrei să împărtășești aceste stări și cu colegii tăi de la locul de muncă. Dacă vezi totuși că nu ai cu cine, ar fi bine să nu te obosești prea mult, ai avea numai de pierdut.

Gemeni

Faci planuri pentru weekend, chiar dacă acesta nu bate încă la ușa ta. Vrei să te asiguri că vei avea parte de unul dintre cele mai plăcute weekenduri, motiv pentru care te dedici destul de mult acestei planificări.

Rac

Azi treci de la o extremă la alta. Dacă în prima parte a zilei ești posomorâtă și fără niciun chef de viață, în a doua parte ești mai optimistă și mai activă ca oricând. Nici tu nu mai reușești să înțelegi ce se întâmplă cu tine.

Leu

Ai impresia că una dintre relațiile tale de amiciție este mai mult de fațadă, lucru care te deranjează destul de mult. Ar trebui să te gândești că poate tragi această concluzie doar din cauza unor situații de moment.

Fecioară

Ziua de azi nu este tocmai una dintre cele mai bune. Ești cam retrasă și refuzi să accepți sprijinul venit din partea persoanelor dragi și asta doar pentru faptul că vrei să treci singură peste toată starea asta în care te afli.

Balanță

Vrei să petreci puțin timp doar tu cu tine însăți, dar asta nu din cauza faptului că ai fi supărată sau că te deranjează ceva anume. Trebuie să îți planifici unele activități viitoare și numai tu știi ce e mai bine să faci în privința acestora.

Scorpion

Vrei ca partenerul tău să fie mereu lângă tine, însă nici nu ai vrea să pari dependentă de acesta. Ai nevoie doar de puțină afecțiune, nimic mai mult.

Săgetător

Simți nevoia să faci o schimbare de imagine, însă una care nu este una dintre cele mai ieftine. Nu este vorba de o operație, însă vrei să fie ceva care să iasă destul de mult în evidență.

Capricorn

Ești mereu cu ochii în patru și vrei să te scapi de acele persoane care susțin că sunt alături de tine orice ar fi. Nu mai vrei să fii înconjurată de oameni falși, motiv pentru care faci puțină „ordine” în viața ta.

Vărsător

Nu prea ești în apele tale azi, iar acest lucru nu trece neobservat. Ești destul de recalcitrantă și chiar agresivă cu o parte din oamenii care fac azi parte din anturajul tău. Ar trebui să îți revizuiești puțin atitudinea…

Pești

Azi intri în contact cu o mulțime de oameni noi. Se pare că ai multe lucruri de discutat cu aceștia și ai ocazia să afli niște informații care îți sunt de mare folos în viața ta profesională.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed