HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri 22 Ianuarie 2016

Horoscop zilnic Vineri 22 Ianuarie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 813 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/01/Horoscop-zilnic-Vineri-22-Ianuarie-2016.jpg

Horoscopul zilnic pentru ziua de Vineri 22 Ianuarie 2016. Citește horoscopul zilei de Vineri 22 Ianuarie și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

Berbec

Nativele din Berbec au parte de o zi destul de liniştită. Lucrurile se pare că intră pe un făgaş normal. Reuşiţi să duceţi la îndeplinire toate sarcinile de serviciu şi aveţi chiar timp, spre seară, să vă relaxati alături de câţiva din cei mai buni prieteni ai voştri. Profitaţi de aceste momente de respiro, căci lucurile s-ar putea schimba când vă aşteptaţi mai puţin.

Taur

Taurii se concentrează astăzi mai mult pe viaţa lor personală. Nativele singure pot începe o nouă relaţie frumoasă cu o persoană pe care au cunoscut-o de curând. Dacă aceste native au reuşit să lase deoparte fantomele trecutului, vor reuşi să înceapă o frumoasă poveste de dragoste care poate duce chiar la o căsătorie într-un viitor foarte apropiat.

Gemeni

Cineva cu care nu aţi mai vorbit de foarte mult timp vă transmite un mesaj. Acest mesaj vă înveseleşte şi vă ajută să faceţi faţă foarte uşor oricărei provocări de astăzi. Vă veţi simţi mai puternice şi veţi capta atenţia şi admiraţia tuturor celor din jurul vostru. Veţi reuşi să duceţi la îndeplinire tot ce vă propuneţi astăzi.

Rac

Nativele din Rac trebuie să participe spre sfârşitul zilei la un dineu sau la un alt eveniment oficial. Asta le va aduce acestor persoane multă bucurie pentru că simţeau deja de ceva timp nevoia de a scăpa de rutină. Vă veţi distra cu adevărat cum nu aţi mai făcut-o de foarte mult timp şi veţi uita, măcar pentru o seară, de probleme, de serviciu şi de certurile cu persoana iubită.

Leu

Veţi primi o propunere pentru o nouă afacere din partea unui vechi colaborator dar nu sunteţi sigure că trebuie să o acceptaţi. Este bine să cântăriţi foarte bine situaţia înainte de a lua o decizie. O hotărâre luată în pripă nu va aduce decât dezamăgire. Este momentul să nu mai acţionaţi din impuls şi să vă consultaţi şi cu persoanele apropiate când luaţi astfel de decizii.

Fecioară

Fecioarele implicate în relaţii foarte serioase şi de lungă durată pot primi o cerere în căsătorie astăzi. Veţi accepta fără să staţi pe gânduri pentru că aşteptaţi de foarte mult timp acest moment. Astăzi începe o nouă viaţă pentru aceste native, o viaţă pe care o merită din plin având în vedere cât de mult au suferit în dragoste în trecut.

Balanţă

Totul merge perfect la locul de muncă pentru aceste native şi tocmai de aceea este momentul să vă luaţi o zi liberă pentru a o petrece în compania persoanei iubite şi a familiei. Puteţi face o plimbare şi spre seară puteţi lua cina în oraş. Este o zi perfectă pentru relaxare.

Scorpion

Trebuie să munciţi mai mult astăzi pentru că superiorii voştri cred că numai voi puteţi îndeplini anumite sarcini. Aşadar trebuie să vă înarmaţi cu foarte multă răbdare şi să fiţi foarte atente pentru a nu greşi. Spre seară veţi avea şi o mică ceartă cu cineva din familie aşa că se pare că aveţi parte de o zi destul de complicată.

Săgetător

Nişte prieteni mai vechi vă caută şi vă roagă să îi însoţiţi într-o plimbare astăzi. Cu toate că aveţi foarte multe de făcut, veţi accepta pentru că aveţi nevoie şi de puţină relaxare şi detaşare.
Cei dragi vă încurajează, de asemenea, să lăsaţi deoparte grijile pentru o zi şi să vă gândiţi mai mult la voi.

Capricorn

Nativele din Capricorn vor fi destul de supărate astăzi. Parcă nimic nu le convine, nimeni nu le întelege şi nu reuşesc să ducă la îndeplinire nimic din ceea ce îşi propun. Pentru a putea face faţă acestei zile dificile, nativele trebuie să se concentreze mai mult, să nu pornească certuri inutile şi să accepte ajutorul celor dragi. Doar aşa vor trece peste această perioadă mai grea.

Vărsător

Nimic nu vă poate afecta astăzi. Totul merge destul de bine şi reuşiţi chiar să obţineţi promovarea pe care o doreaţi de atâta timp. Această promovare va aduce şi o binemeritată mărire de salariu. Spre seară veţi sărbători acestă reuşită cu persoanele dragi şi cu câţiva prieteni apropiaţi.

Peşti

Astăzi simţiţi nevoia să petreceţi mai mult timp cu familia voastră şi cu partenerul de viată. Aţi fost foarte ocupate în ultimul timp şi vreţi să recuperaţi timpul pierdut. Veţi avea, de asemenea, ocazia să rezolvaţi nişte probleme mai vechi pe care le aveaţi cu cineva foarte drag. Comunicarea este foarte importantă şi astăzi recunoaşteţi, în sfârşit, că este momenetul să schimbaţi ceva în comportamentul vostru.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed