Home HoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri, 24 Februarie 2017

Horoscop zilnic Vineri, 24 Februarie 2017

autor Elena Yvette
749 views

Uneori, sfaturile celor din jur se dovedesc a fi de un real folos în momentul în care, din diferite cauze, mintea este împânzită de diverse scenarii. Îndrăzniţi să cereţi ajutor dacă este cazul.

Horoscop

 • BERBEC: Cuvintele sunt o armă puternică dacă stiţi să le folosiţi corespunzător. Ţineţi minte acest lucru în momentul în care aveţi parte de o discuţie şi, în cazul în care aţi făcut o greşeală în trecut în urma unei comunicări ineficiente, aveţi grijă să nu o mai repetaţi.
 • TAUR: Claritatea de care daţi dovadă vă va aduce succesul pe care vi-l doriţi. Continuaţi pe calea actuală şi tot ceea ce v-aţi propus poate deveni realitate. Un bun sfat ar fi să îi ajutaţi şi pe cei care se află în dificulate.
 • GEMENI: Grijile legate de bani pot fi rezolvate foarte uşor dacă priviţi lucrurile din alt punct de vedere. În cazul în care soluţia întârzie să apară, apelaţi la cei din jur să vă îndrume spre rezolvare.
 • RAC: Conflictele din trecut cu un membru al familiei vă pot determina să nu mai aveţi încredere în cei din jur. Din cauza acestui fapt, evoluţia personală poate stagna, însă cea mai simplă cale de a ieşi din această problemă este să lăsaţi trecutul în pace şi să priviţi cu încredere spre viitor.
 • LEU: Cunoştinţele acumulate până acum v-au ajutat să vă menţineţi pe linia de plutire în toate domeniile vieţii prin simplul fapt că de fiecare dată aţi făcut alegerea cea mai bună. Permiteţi-vă să îi îndrumaţi şi pe ceilalţi să vă urmeze exemplul şi oferiţi susţinere acolo unde este nevoie.
 • FECIOARĂ: Personalitatea dumneavoastră puternică se face remarcată oriunde v-aţi duce, dar aveţi mare grijă ca acest lucru să nu creeze conflicte prin faptul că refuzaţi să auziţi şi alte păreri. În cazul în care vă alegeţi cuvintele cu mare atenţie, veţi ajunge acolo unde vă doriţi.
 • BALANŢĂ: Spiritul de observaţie foarte dezvoltat vă ajută să faceţi faţă cu brio oricăror provocări. Atenţia la cele mai mici detalii este arma cu care reuşiţi să duceţi totul la bun sfârşit. Aveţi totuşi grijă la partea financiară, întrucât reducerile de sezon vă fac cu ochiul.
 • SCORPION: Grijile pe care vi le faceţi în acest moment legat de viitorul apropiat vă pot afecta capacitatea de a lua o decizie clară. Încercaţi să vedeţi imaginea de ansamblu şi să vă detaşaţi de tot ceea ce vă ţine pe loc. Cea mai bună soluţie nu va întârzia să apară dacă ţineţi cont de acest sfat.
 • SĂGETĂTOR: Puterea de a gestiona lucrurile în favoarea dumneavoastră se dovedeşte a fi utilă şi de data aceasta. Continuaţi să faceţi treabă bună, dar acordaţi o mai mare atenţie planurilor pe termen scurt, întrucât ele sunt mai aproape de realizare.
 • CAPRICORN: Majoritatea proiectelor pe care intenţionaţi să le realizaţi se află încă în stadiul de proiect. Inovaţia este piesa care vă lipseşte din acest puzzle şi reprezintă motorul care va pune lucrurile în mişcare.
 • VĂRSĂTOR: Spontaneitatea va rezolva problemele create de monotonie. Îndrăzniţi să ieşiţi din cotidian şi să daţi frâu liber imaginaţiei pentru că în acest mod vă puteţi stabili şi atinge noi obiective…
 • PEŞTI: Tensiunile de la actualul loc de muncă vă pot pune în postura de a vă gândi dacă este sau nu cazul de a vă îndrepta spre o profesie nouă. Înainte de a lua orice decizie, consultaţi mai multe opinii şi cereţi mai multe amănunte, pentru a lua o hotărâre în cunoştinţă de cauză.
Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed