HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri 26 August 2016

Horoscop zilnic Vineri 26 August 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 978 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/08/Horoscop-zilnic-Vineri-26-August-2016.jpg

Racii ajung la o destinație care-i va suprinde într-un mod mai mult decât plăcut, Balanțele găsesc persoana potrivită pentru a se scăpa de o povară sufletească iar Scorpionii sunt mândrii de descoperirea făcută.

Berbec

Unul dintre cunoscuți în face o recomandare în ceea ce privește viața ta amoroasă. Înainte de a-i da dreptate, ar fi bine să ții cont de cât de mult te cunoaște această persoană și dacă știe care sunt preferințele tale în această materie.

Taur

Nu ai reușit să onorezi o promosiune făcută cuiva. Chiar dacă într-o primă fază această persoană su s-a arătat deranjată sau supărată de acest lucru, azi va face ceva ce îți va deschide ochii și vei realiza cât de mult l-ai dezamăgit.

Gemeni

Dacă nu acorzi atenția necesară cercului tăi de prieteni și cunoștințe, s-ar putea să rămâi singură. Ar fi bine să pui mai mult accent de acum înainte pe socializare.

Rac

Faci azi o scurtă călătorie iar odată ce vei ajunge la destinație vei avea parte de o adevărată surpriză. Se pare că uneori cei dragi întreprind fapte pe care nici nu ni le putem imagina, iar asta doar pentru a ne arăta cât de mult contăm pentru ei.

Leu

Azi nu vei avea parte de nimic ieșit din comun. Nu ai motive să te plângi, dar nici să sari în sus de bucurie. Totul va decurge exact așa cum te așteptai și nu va apărea nimic neprevăzut.

Fecioară

Cineva din trecut reapare în viața ta și re pune puțin pe gânduri. Se pare că relația pe care ați avut-o atunci, ajunge să aibă anumite efecte asupra prezentului tău, mai ales în materie sentimentală.

Balanță

Manifești o teamă față de ceva, însă nici nu poți să vorbești despre asta pentru a te putea elibera într-o oarecare măsură. Spre finalul zilei însă, vei găsi persoana care este potrivită pentru a-ți spune of-ul.

Scorpion

Te lovești de un mic indiciu, însă continui să-l urmezi pentru a ajunge la rădăcina situație pe care o reprezintă. Odată ce ajungi să descoperi adevărul, vei fi foarte mândră de tine.

Săgetător

Azi se întâmplă ceva ce te ajută să îți faci o imagine mai clară asupra căii pe care trebuie și vrei să o urmezi. Chiar dacă la început nu realizezi exact despre ce anume este vorba, pe parcurs vei prinde din mers toate informațiile necesare.

Capricorn

Agitația din jur nu te va ajuta să te concentrezi asupra a ceea ce ai de făcut azi. Încerci să te izolezi de tot ceea ce se petrece în preajmă, însă nu îți va fi atât de ușor pe cât te aștepți.

Vărsător

Te împotmolești exact în momentul cel mai nepotrivit. Ești pe punctul de a finaliza o sarcină, însă un eveniment neprevăzut va reuși să intervină în calea reușitei tale. Acest lucru te va dezamăgi destul de puternic și nu vei mai avea atât de mult spor ulterior.

Pești

Ești foarte curajoasă și încrezătoare în propriile puteri, însă uneori nu totul depinde numai de noi. Dacă nu reușești să te împaci cu această idee, nu vei face altceva decât să te enervezi, ceea ce nu te va ajuta deloc.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed