HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri, 28 Octombrie 2016 – Gemenii au motiv de sărbătorit

Horoscop zilnic Vineri, 28 Octombrie 2016 – Gemenii au motiv de sărbătorit

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 725 views
Horoscop-zilnic-Vineri-28-Octombrie-2016 in Horoscop pentru fiecare zodie

Gemenii au motiv de sărbătorit, Scorpionii găsesc motivația de a merge mai departe, iar Capricornii reușesc să facă ziua mai frumoasă celor dragi.

Horoscop zilnic Vineri 28 Octombrie 2016

Berbec

Chiar dacă partenerul tău te răsfață peste măsură, tu nu pari a fi înduioșată de acest lucru și nu reușește să te „miște” sub nicio formă. Pari a fi imună la iubire azi, însă mâine ai putea regreta acest lucru.

Taur

Ai de gând să te retragi din unele proiecte la care ești implicată, lucru care nu este unul de admirat. Dacă te lovești de unele hopuri, asta nu înseamnă că trebuie să cedezi, ci din contră, ar trebui să îți întărești ambiția și motivația!

Gemeni

Dai dovadă de multă productivitate și ești mai energică decât oricând. Reușești să finalizezi o sarcină la care lucrezi de multă vreme, iar acest lucru îți oferă un motiv să sărbătorești alături de cei dragi.

Rac

Nu prea vrei să ai contact cu multă lume azi, așa că încerci să nu te abați de la programul stabilit din avans. Vrei să îți vezi liniștită de treabă și nu mai pierzi vremea cu tot felul de treburi inutile.

Leu

Vrei să faci o schimbare, deoarece simți că rutina își pune mult prea mult amprenta asupra stării tale de spirit. Nu vrei să te lași ghidată de aceasta, motiv pentru care încerci să te implici în activități noi, dar vrei și să schimbi puțin decorul.

Fecioară

Vrei să iei o pauză, una cât mai lungă și să mergi cât mai departe de lumea care te înconjoară. Poate treci doar printr-o fază mai nasoală din viața ta și ar fi bine să petreci puțin timp cu tine însăți pentru a-ți limpezi puțin mintea.

Balanță

Trebuie să fii conștientă de faptul că riscurile nu pot ieși din calcul aproape niciodată. Dacă vrei să ai parte de ceva bun, va trebui să iei și riscul ca făcând oarecum parte din pachet, altfel, va fi mai greu.

Scorpion

Reușești să te separi pentru un timp de tot ceea ce este legat de aspectele care au fost negative în ultima perioadă, iar acest lucru te ajută să mergi înainte mai încrezătoare. Nu mai lua în seamă toți norii negri și bucură-te de cerul senin!

Săgetător

Acordă mai multă atenție lucrurilor care se petrec în preajma ta. Uneori, ești cu mintea în altă parte, lucru care ajunge să te facă să te simți exclusă, chiar dacă nu este așa.

Capricorn

Ești mai sociabilă ca niciodată și reușești să luminezi ziua celor care se află în preajma ta. Ești o bună sfătuitoare și reușești mai bine ca oricine să ridici moralul celor dragi și prietenilor tăi, în special azi. Ai putea repeta această experiență!

Vărsător

Cupidon este pe urmele tale și se pare că, deși nu ai timp pentru asta, vei flirta mai mult ca oricând în cursul zilei de azi. Deși vezi asta ca fiind timp pierdut, cel puțin în momentele de față, tot nu te poți abține…

Pești

Azi te gândești numai la viitorul tău. Vrei să faci o mulțime de lucruri care să te facă să te simți împlinită, dar deja ești pe drumul cel bun!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed