HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri 29 Iulie 2016 – Relația de cuplu a Gemenilor se îndreaptă în direcția potrivită

Horoscop zilnic Vineri 29 Iulie 2016 – Relația de cuplu a Gemenilor se îndreaptă în direcția potrivită

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 761 views
Horoscop-zilnic-Vineri-29-Iulie-2016-–-Relația-de-cuplu-a-Gemenilor-se-îndreaptă-în-direcția-potrivită in Horoscop pentru fiecare zodie

Relația de cuplu a Gemenilor se îndreaptă în direcția potrivită,  Leii sunt deschiși față de cei din jur iar Capricornii reușesc să își limpezească mintea.

Horoscop-zilnic-Vineri

Berbec

Ești prinsă între hârțogării și trebuie să identifici o greșeală pe care a făcut-o cineva zilele trecute. Se pare că va trebui să fii mai atentă ca niciodată și cel mai probabil vei bea mai multă cafea decât de obicei.

Taur

Un aspect ce ține de viața personală reușește să te țină ca pe ace. Vrei să aflii care este opinia unui cunoscut referitoare la un proiect la care vrei să te apuci să lucrezi, însă acesta tot întârzie să îți spună ce crede.

Gemeni

Relația cu partenerul de viață evoluează mai bine decât de așteptai. Chiar dacă acesta ți-a greșit în trecut, iar asta nu doar o dată, se pare că acum vrea să depună toate eforturile pentru a putea șterge toate urmele rele lăsate.

Rac

Ziua ta la locul de muncă nu este una dintre cele mai bune. Cineva te va călca pe nervi, însă nu trebuie să te lași influențată de acesta. S-ar putea să fii mustrată din această cauză de către superiorii tăi.

Leu

Ești foarte receptivă în cursul acestei zile și nu refuzi nici un sfat pe care-l primești de la cei din jurul tău. Chiar dacă cu unele dintre acestea nu ești de acord, nu adopți o atitudine de respingere și încerci să empatizezi.

Fecioară

Chiar dacă nu ești foarte încântată de acest lucru, va trebui să iei parte la o discuție pe care o vor purta doi dintre colegii tăi de la locul tău de muncă. Se pare că ești un fel de mediator și trebuie să încerci să nu superi nici o parte.

Balanță

Se anuntă o schimbare majoră la locul tău de muncă, însă acest lucru nu te sperie deloc, ba din potrivă, se pare că tu ești cea mai entuziasmată de acest lucru. Rutina a început să își facă resimțită prezența într-un mod accentuat, iar acest lucru nu te făcea deloc fericită.

Scorpion

Dacă te pregătești de drum, poate ar fi bine să te mai gândești la acest aspect. Unele treburi nerezolvate nu mai pot fi amânate, așa că ar fi bine să prioritizezi lucrurile în funcție de importanță și nu pe baza plăcerii.

Săgetător

Nu ești foarte mândră de atitudinea ta de azi. Se pare că un mic disconfort resimțit te face să te comporți total diferit față de cum o faci în mod normal. Ar fi bine să iei o pauză.

Capricorn

Deplasările pe care le vei face în cursul acestei zile se vor dovedi a fi unele benefice pentru starea ta mentală. Ai avut o mulțime de griji și preocupări, dar odată ce vei lua o gură de aer proaspăt, vei reuși să îți revii.

Vărsător

Va trebui să finalizezi o lucrare mai devreme decât era prevăzut, lucru care te va pune pe fugă toată ziua. Ar fi bine să nu te agiți prea mult, altfel vei întâmpina numai probleme, lucru care nu te va ajuta absolut deloc.

Pești

Ești plină de romantism și nu vrei să te preocupi cu nimic ce ține de locul de muncă. Chiar și așa, tot trebuie să îți focusezi atenția supra muncii de birou, altfel vei avea parte de sancțiuni.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed