HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri 5 August 2016 – Taurii devin mai responsabili din punct de vedere financiar

Horoscop zilnic Vineri 5 August 2016 – Taurii devin mai responsabili din punct de vedere financiar

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 963 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/07/Horoscop-zilnic-Vineri-5-August-2016-–-Taurii-devin-mai-responsabili-din-punct-de-vedere-financiar.jpg

Taurii devin mai responsabili din punct de vedere financiar, Fecioarele se pun la curent cu ultimele noutăți iar Scorpionii sunt mai receptivi la schimbare.

Berbec

Urmează să primești o veste pentru care nu ești suficient de pregătită emoțional. Indiferent de ce natură este, ar trebui să îți controlezi reacția pentru a nu lăsa loc unor interpretări greșite.

Taur

Ești mult mai atentă azi la situația ta financiară. Vrei să faci o mică investiție, însă fără a te pune în pericol într-un anumit fel. Va trebui să ții cont de mai multe aspecte, însă trebuie să vezi care dintre acestea sunt mai importante.

Gemeni

Ești receptivă la nevoile partenerului tău mai mult ca oricând. Ai impresia că i-ai greșit cu ceva zilele trecute și vrei să încerci să remediezi situația. Starea dintre voi este ușor tensionată, lucru care nu te face deloc fericită.

Rac

Nu ai timp de pierdut, mai ales cu tot felul de lucruri copilărești. Vrei să devii mai responsabilă, iar pentru asta trebuie să renunți la atitudinea care uneori lasă de dorit. Dacă vrei să ai parte de rezultatele dorite, trebuie să pui piciorul în prag.

Leu

Ești pricepută la ceea ce faci, însă reușești să te lași ușor distrasă de ceea ce se petrece în jurul tău. Ar fi bine să lucrezi la capitolul „concentrare”, altfel ai putea ajunge într-o situație care nu te va pune deloc într-o lumină bună.

Fecioară

Vei lua parte la un eveniment al cărui scop este acela de a sărbători reușita unor persoane importante din viața ta. Se pare că nu erai la curent cu ultimele noutăți, dar cu această ocazie vei reuși să te informezi corespunzător.

Balanță

Nu îți expui mereu clar și răspicat punctul de vedere, însă azi cu siguranță nu este una din acele momente. Ai ceva de spus și te vei asigura că toți cei din jur înțeleg exact la ceea ce te referi.

Scorpion

Ești supusă în mod involuntar la o schimbare, dar se pare că rezultatul acesteia este unul care te mulțumește. Ai putea să te gândești de acum înainte să fii mai receptivă la astfel de experiențe, cine știe, poate vei avea parte de o surpriză de proporții mari.

Săgetător

Din cauza unor factori externi ești nevoită să anulezi o parte din activitățile programate pentru ziua de azi. Ești puțin afectată de acest lucru, deoarece o parte dintre acestea le aveai plănuite de foarte mult timp.

Capricorn

Nu prea ai dispoziția necesară pentru a te ocupa de o favoare pe care i-ai promis-o unuia dintre cunoscuți. Ar fi bine ca pe viitor să nu te mai arunci cu capul înainte.

Vărsător

Ai ocazia să faci o investiție care pare a fi una destul de promițătoare. Ar fi bine să te sfătuiești cu cineva în cine ai încredere înainte de a face un pas în această direcție. Poate tu nu reușești să vezi clar unele semnale de alarmă.

Pești

Cel mai indicat ar fi să eviți discuțiile în contradictoriu în cursul zilei de azi, nu vei deține nici un fel de avantaj. Încearcă să reduci discuțiile purtate cu persoane pe care nu le prea ai la suflet.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed