HomeHoroscopHoroscop pentru fiecare zodie Horoscop zilnic Vineri 8 Ianuarie 2016

Horoscop zilnic Vineri 8 Ianuarie 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 850 views
horoscop-zilnic-vineri-8-ianuarie-2016

Horoscopul zilnic pentru ziua de Vineri 8 Ianuarie 2016. Citește horoscopul zilei de Vineri 8 Ianuarie și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste.

Horoscop zilnic Vineri 8 Ianuarie 2016

Berbec

Oamenii te-au judecat ca fiind un om rău. Nu te descuraja, pentru că timpul îi va convinge ce fel de persoană ești de fapt. Dacă vrei să începi o relație, este momentul perfect. Mergi la înot sau aleargă pentru a reflecta și pentru a găsi răspunsuri la întrebările pe care ți le adresezi singur.

Taur

Ai o tendință să sari direct la concluzii, fără să te gândești înainte. Învinovățești anumite persoane, deși nu au nicio vină. Mai bine ai răbdare și privește faptele înainte de a trage o concluzie. Certurile din relație nu vor dura mult.

Gemeni

Nu te stresa judecându-i pe alții. S-ar putea să fii ușor confuz când vine vorba de o alegere. Să iei decizii în scurt timp nu este tocmai punctul tău forte, dar de data aceasta vei reuși. S-ar putea să faci o călătorie în interes de serviciu.

Rac

Astăzi îți dorești doar plăcere. Ai cunoscut pe cineva, dar fii atent pentru că fructele interzise sunt greu de digerat. Asigură-te că nu vor fi consecințe neplăcute din această escapadă a voastră. Începe ziua cu câteva exerciții de calmare, pentru a-ți controla energiile.

Leu

S-ar putea să suferi o alergie astăzi sau un mic accident. Fii mai atent. Poți vizita pe cineva la spital. Este o zi bună pentru a începe schimbările în viața ta. Ești foarte ocupat cu angajamentele de ordin social astăzi.

Fecioară

Dacă păstrezi o atitudine pozitivă vei reuși să faci față stresului atât fizic, cât și psihic. Astăzi te îndrăgostești. Ești independent din punct de vedere financiar și îți poți impresiona partenerul oricând. Nu exagera cu sportul.

Balanță

Câteva schimbări au loc în mintea partenerului tău. Vrea să fie mai aventurier și acest lucru implică o grămadă de schimbări în relația voastră. Fii atentă la tot ce încearcă nou. O oportunitate pentru un loc de muncă bate la ușă. Nu ai nimic de pierdut.

Scorpion

Ai grijă mare de bani astăzi. Investește-i și vei avea cele mai multe avantaje. Trebuie să te bazezi pe propriile sentimente, chiar dacă ești geloasă. S-ar putea să fii ușor depresivă din cauza partenerului. O a treia persoană intervine în relația voastră.

Săgetător

Te întâlnești cu cineva din trecutul tău. Această întâlnire poate marca un nou început. Fii atent la sentimentele tale în loc să le acoperi. S-ar putea să îți schimbi complet stilul de a mânca, poate chiar devii vegetarian. Astfel, te vei păstra tânăr și energic.

Capricorn

Ai mâncat ceva nesănătos, iar astăzi stomacul tău nu este tocmai în regulă. Probabil te doare. Bea mai multă apă și evită alcoolul. Nimeni nu poate să te facă să te simți neputincios. Dacă iubirea doare, înseamnă că nu este persoana potrivită pentru tine.

Vărsător

Este timpul să fii atent la tine pentru că te-ai cam neglijat. Vorbește cu cineva în care ai încredere și deschide-ți inima. Viața ta amoroasă stagnează, deci poți petrece timp cu oameni singuri. Încearcă să-ți faci prieteni noi.

Pești

Niște lucruri ți-au atras atenția în ultima vreme. Este timpul să îi acorzi puțină atenție și partenerului tău. Ai grijă ce mănânci pentru a putea fi sănătos mereu. Mâncărurile tip fast-food te vor face să te simți stresat și să nu ai un corp tocmai de invidiat.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed