HomeHoroscopHoroscop sanatate Cele mai longevive zodii

Cele mai longevive zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/04/Cele-mai-longevive-zodii.jpg

Nimeni nu poate prezice cu exactitate durata de viață a unui om sau care este secretul vieții longevive. Cert este că ne putem face viața mai frumoasă și mai lungă prin obiceiurile pe care le deprindem zilnic. Ne-am familiarizat cu reclamele TV despre consumul excesiv de alcool, tutun sau zahăr. Stă în puterea noastră să ne facem traiul mai bun și de durată.

Este greu de renunțat la obiceiurile dăunătoare. Și nu mă refer la tutun și alcool, ci la reacțiile pe care le avem de-a lungul unei zile: ne enervăm, nu spunem unele lucruri, ne stresăm și lista poate continua. Unii oameni cu personalitate puternică și-au dezvoltat o adevărată strategie pentru a înfrunta piedicile puse în fața unei vieți longevive.

Gemeni

Gemenii se trezesc în zorii zilei pentru a avea timp de toate activitățile de dinaintea muncii. Se pun pe primul loc și consideră că o stare de sănătate începe din interior. Mănâncă sănătos și fac exerciții în mod regulat. Când se simt neliniștiți, meditează și își rezolvă problemele cu calm. Pentru nativii Gemeni, o viață longevivă trebuie petrecută în jurul oamenilor. Își aleg compania cu grijă și majoritatea prietenilor au aceleași obiceiuri ca ei.

Rac

Pentru nativii Rac, un trai decent și longeviv înseamnă a se bucura de micile plăceri ale vieții. Profită de pauzele de la muncă, în care se vor recrea cu o carte sau o cafea, și se bucură de evenimentele banale din jur, precum vremea însorită. Nu se abțin de lucrurile dăunătoare pentru sănătate, dar o fac rar și au grijă să nu exagereze.

Taur

Majoritatea Taurilor lucrează în natură, iar atunci când sunt nevoiți să o facă într-un spațiu închis, deschid larg toate ferestrele. Adoră lumina care este naturală și se simt cel mai bine în mijlocul naturii. Nativilor Taur le place să știe ce mănâncă, de aceea preferă să își culeagă hrana direct de la sursă. Au tendința de a se izola de ceilalți, pentru ei o viață longevivă înseamnă meditație și singurătate ocazională.

Fecioară

Fecioarele își mențin longevitatea vieții prin curățenia din jur. Își asigură curățenia la locul de muncă și acasă. Se înconjoară de oameni pozitivi de la care pot învăța lecții valoroase de viață. Dacă un lucru nu e făcut pentru ei, nativii Fecioară simt asta și nu își pierd vremea încercând să facă imposibilul.

Scorpion

Atitudinea optimistă i-a scutit pe Scorpioni de-a lungul timpului de multe probleme. Iar atunci când se află într-o situație dificilă, ei încearcă să vadă partea roz a lucrurilor. Nu le este frică de eșecuri și învață lecții valoroase din fiecare greșeală. Consideră că fiecare om, indiferent de vârstă, are multe de învățat…

Vărsător

Vărsătorii simt când cineva nu îi vrea în preajmă și evită situațiile neplăcute. Sunt înconjurați de puțini oameni, dar valoroși. Pentru ei, o viață longevivă și prosperă înseamnă a fi în armonie cu toată lumea. Evită certurile și sunt genul de persoane care mai întâi ascultă, iar mai apoi își dau cu părerea. Vărsătorii renunță la oamenii care nu le mai aduc bucurie și se motivează singuri în situațiile grele.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed