Horoscop sanatate leu 2015

Share

Horoscopul pentru santatate al zodiei leu din 2015 aduce in prim-plan o serie de stari contradictorii. Daca te intrebi ce inseamna acest lucru, ei bine, vei avea parte de momente in care vei avea o energie debordanta si momente in care te vei simti tot mai slabita si obosita. Asadar, va trebui sa inveti sa treci peste perioadele mai putin favorabile

Horoscop sanatate leu 2015

Descopera horoscopul pentru sanatate al zodiei leu din 2015 si vezi cum te vor influenta astrele in aceasta perioada, precum si ce trebuie sa faci pentru a depasi momentele ceva mai dificile. Citeste urmatoarele randuri si afla care vor fi problemele cu care te vei confrunta in aceasta perioada; foloseste previziunile astrale ale anului 2015 pentru a le preveni!

General

Horoscopul pentru sanatate al zodiei leu din 2015 iti aduce in atentie cateva probleme de sanatate cauzate, in cea mai mare parte, de stres. De aceea, te sfatuiesc sa eviti situatiile stresante si sa incerci sa stai departe de problemele care te-ar putea afecta, fie si indirect. Este indicat, de asemenea, sa acorzi mai multa importanta alimentatiei, deoarece, este posibil sa te confrunti cu afectiuni digestive care, corelate cu stresul si anxietatea, se pot agrava si evolua.

In perioadele in care simti ca iti doresti sa te rupi de realitate, poti sa iti aduni cativa prieteni si sa organizati impreuna o iesire sau sa plecati intr-o vacanta. Cu siguranta te va ajuta sa te deconectezi si sa te eliberezi de energiile negative acumulate.

Cum stai cu sanatatea

Horoscopul pentru sanatate al zodiei leu din 2015 evidentiaza nevoia de odihna pe care o vei resimti in aceasta perioada. Chiar daca uneori te vei simti capabila sa muti muntii din loc, trebuie sa ai in vedere ca in urmatoarea zi este posibil sa te simti epuizata. Invata, asadar, sa iti gestionezi energia si sa nu o risipesti in activitati sau situatii care nu merita.

Odata cu venirea toamnei, este posibil sa te simti mai slabita. De aceea, ar fi indicat sa iti faci si o serie de analize; nu este exclus sa suferi de anemie. De asemenea, tot in aceasta perioada exista sanse sa te confrunti cu o gripa sau cu o raceala care sa nu treaca de la sine. Daca te afli in aceasta situatie, consulta imediat un doctor si ia medicatia prescrisa de acesta. Este indicat, de asemenea, sa incerci sa folosesti metode de preventie naturale, precum ceaiurile sau vitaminele, pentru a-ti intari imunitatea.

Horoscopul sanatatii pentru zodia leu din 2015 atrage atentia si asupra problemelor aparatului genital pe care le-ai putea avea in aceasta vara. Ai grija, asadar, ca daca te implici intr-o relatie de scurta durata sau ai parte de o aventura, sa nu uiti sa te protejezi. In caz contrar, s-ar putea pune chiar si problema unei sarcini nedorite, fapt care, cu siguranta, nu te va incanta deloc. Ia-ti, prin urmare, toate masurile de precautie, pentru a nu avea de suferit mai tarziu.

In cazul in care ti-ai propus sa concepi un copil sau esti deja insarcinata este indicat sa iti faci periodic analizele si sa respecti indicatiile medicului cu strictete, fiindca exista riscul aparitiei unor probleme, ce ar putea sa iti cauzeze neplaceri si chiar sa iti afecteze sarcina.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news