HomeHoroscopHoroscop sanatate Horoscop sanatate varsator 2015

Horoscop sanatate varsator 2015

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 930 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/01/Horoscop-sanatate-varsator-2015.jpg

Horoscopul pentru sanatate al zodiei varsator din 2015 aduce cu sine o serie de probleme de sanatate. Cu toate acestea, nu trebuie sa iti pierzi rabdarea, fiindca este posibil ca, in unele cazuri, sa fie nevoie sa urmezi un tratament mai indelungat.

Horoscop sanatate varsator 2015

Descopera horoscopul pentru sanatate al zodiei varsator pentru 2015 si vezi cum te va influenta pozitia astrelor in aceasta perioada. Citeste urmatoarele randuri si afla ce trebuie sa faci pentru a trece peste problemele care pot aparea, dar si cum sa le previi.

General

Horoscopul pentru sanatate al zodiei varsator din 2015 nu aduce vesti tocmai bune. Asadar, pentru nativele din acest semn zodiacal, previziunile pentru acest an nu vor fi chiar placute. Este posibil sa simti ca iti lipseste energia si te-ai putea confrunta chiar si cu o serie de probleme digestive, in cazul in care ai o alimentatie dezordonata.

Cu toate acestea, in cea de a doua jumatate a anului, lucrurile vor incepe sa se rezolve si vei constata o imbunatatire a sanatatii. Mai mult, vei incepe sa te simti din nou energica si plina de viata,iar faptul ca te simti bine se va reflecta si in exterior.

Cum stai cu sanatatea

Horoscopul pentru sanatate al zodiei varsator din 2015 aduce in prim-plan o problema de sanatate de natura hormonala care ar putea sa apara sau, in cazul in care suferi deja de aceasta, ea s-ar putea agrava. De aceea, este indicat sa mergi la doctor si sa iti monitorizezi atent starea de sanatate, mai ales avand in vedere natura problemei.

La sfarsitul verii, este posibil sa ai parte de o scadere brusca in greutate sau din contra, sa mai pui ceva kilograme in plus. Bineinteles, acest fapt ar putea fi cauzat de disfunctia hormonala si de aceea este atat de important sa o tratezi corespunzator.

Incepand cu venirea toamnei, horoscopul sanatatii pentru zodia varsator din 2015 iti atrage atentia asupra faptului ca ar trebui sa faci ceva mai multa miscare sau sa iti cauti o activitate care sa te relaxeze, deoarece stresul acumulat la serviciu te poate apuiza si iti poate cauza si probleme de sanatate.

Chiar daca la un moment dat vei simti nevoia sa incepi o dieta, este bine sa discuti cu un nutritionist, precum si cu medicul de familie. Nu alege, pur si simplu, o dieta, deoarece este posibil sa nu se potriveasca organismului tau si sa obtii efectul invers, ceea ce nu este  recomandat. De asemenea, nu te infometa, deoarece nu vei reusi sa slabesti decat atat timp cat vei tine aceasta asa-zisa dieta, iar atunci cand iti vei relua regimul obisnuit te vei ingrasa iar. In plus, o astfel de “dieta”, prin infometare, este complet interzisa deoarece, in urma acesteia, te-ai putea alege cu probleme de natura gastrica.

Spre sfarsitul anului este, de asemenea, indicat sa incerci sa te relaxezi. O vacanta la munte, alaturi de cei dragi iti este benefica. In cazul in care te simti inca obosita si dupa aceasta escapada, este indicat sa consulti un doctor si sa iti faci un set de analize, fiindca ar putea fi vorba despre o anemie.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed