HomeHoroscopHoroscop sanatate Horoscopul sănătăţii pentru luna februarie – Taurii vor avea probleme minore de sănătate

Horoscopul sănătăţii pentru luna februarie – Taurii vor avea probleme minore de sănătate

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
Horoscopul-sănătăţii-pentru-luna-februarie in Horoscop sanatate

În continuare, vom vedea ce ne prezic astrele pentru fiecare dintre noi, care este horoscopul sănătăţii pentru luna februarie şi la ce trebuie să ne aşteptăm.

Berbec
Oboseala acumulată poate determina apariţia migrenelor şi a stării de anxietate. În timpul acestei luni pot apărea o serie de probleme în ceea ce priveşte reumatismul. În ciuda oboselii şi a extenuării, totul depinde doar de tine ca să nu cedezi fizic sau psihic. În ultima săptămână a acestei luni pot apărea o serie de probleme la nivelul tălpilor (inflamaţii, răniri) şi a sistemului imunitar, care, în cazul în care nu îl vei întări, există riscul apariţiei unor diverse infecţii.

Taur
Nativii acestei zodii vor avea parte de nişte probleme minore de sănătate. E posibil ca nişte dureri de cap să nu îţi dea pace. Evită contactul îndelungat cu monitorul. În ceea ce priveşte alimentația, ai grijă ce şi cât mănânci, şi începe să faci cât mai mult sport. Ar fi indicat să faci şi un set de analize medicale.

Gemeni
Încearcă să mănânci cât mai multe fructe bogate în vitamina C, ca să îţi întărească sistemul imunitar. Trebuie să ai cât mai multă grijă la ceea ce mănânci, pentru că e posibil să îţi apară o serie de alergii. Eşti predispus la o serie de intoxicaţii, infecţii, scăderea sau creşterea glicemiei, varice. În perioada imediat următoare, poţi rezolva cu succes anumite probleme de sănătate.

Rac
În ceea ce priveşte starea ta de sănătate, încearcă să ai mai multă grijă de tine. Mănâncă selectiv şi sănătos, şi apucă-te de un sport, ca să te simţi mai bine. Alegerea unei diete echilibrate va preveni un dezechilibru imunitar şi metabolic. În partea a doua a lunii, încearcă să ai grijă cu imprudenţa, graba, stresul  sau diverse excese. Încearcă să te odihneşti mai mult!

Leu
În această lună vei avea parte de o stare de sănătate bună. Dacă vei fi mai prudent, vei putea evita accidentările. Având în vedere nivelul mare de adrenalină, este indicat să începi să practici un sport. E posibil să suferi de boli ale stomacului sau rinichilor. Pentru combaterea acestor afecţiuni, încearcă să cauţi remedii cât mai naturiste. Nu ignora durerile dentare şi mergi la stomatolog!

Fecioară
Luna aceasta ar fi cazul să mergi la medic şi să îţi faci un set de analize, ca să te convingi că organismul funcţionează normal. O durere nou apărută poate semnifica o serie de probleme. În această lună eşti predispus la depresie, nelinişte sufletească şi foarte mult stres. Încearcă totuşi să fii calm şi să ai un moral bun.

Balanţă
Luna aceasta, din cauza oboselii acumulate, simţi nevoia de a sta cât mai mult în pat. Toate procesele şi intervenţiile chirurgicale ce ţin de sănătate sunt sortite eşecului. Trebuie să ai foarte mare grijă cu dieta, căci, dacă nu o respecţi, vei lua cu uşurinţă în greutate. Sistemul imunitar îţi poate fi afectat de schimbările bruşte de temperatură. Stresul îţi poate produce o serie de dereglări hormonale.

Scorpion
Din cauza firii tale agitate, eşti predispus accidentărilor. Încearcă să mănânci limitat dulciuri, căci e posibil să îţi crească glicemia. Din cauza carenţelor de vitamine şi fier, există posibilitatea să te simţi ameţită. În acest caz, mergi la medic pentru a-ţi face un control medical amănunţit şi urmează o dietă cât mai sănătoasă. Încearcă să te odihneşti mai mult!

Săgetător
Încearcă să îţi schimbi stilul de viaţă total nesănătos, prin transformarea regimului de viaţă, alegerea unor diete potrivite şi o serie de exerciţii fizice. Proiectele în care te implici te vor epuiza fizic. Ştii vorba “graba strică treaba”! Aşa că, ai mare grijă şi fii cât mai prudent, căci există riscul unor posibile accidentări. Spre sfârşitul lunii, ar fi foarte bună o detoxifiere a organismului.

Capricorn
În această perioadă, trebuie să faci tot posibilul să eviţi persoanele negativiste şi pesimiste, căci te-ar putea dezechilibra emoţional. Fii cât mai atent cu obiectele casnice, căci există şansa de a te accidenta. Suprasolicitările din ultima perioadă îşi spun cuvântul, întrucât oboseşti foarte repede şi uşor. Trebuie să ai mai multă grijă de tine, să te odihneşti şi să adopţi un regim de viaţă cât mai sănătos. Încearcă să te fereşti de infecţii şi răceli.

Vărsător
Din cauza că ai multe sarcini de îndeplinit, ajungi să nu mai realizezi că ceva e în neregulă cu tine. Schimbarea bruscă a temperaturii şi surplusul de oboseală îşi spun cuvântul. În această perioadă ar fi bine să iei nişte vitamine, să bei nişte ceaiuri relaxante şi să te odihnești mai mult…

Peşti
Trebuie să realizezi faptul că ceva e în neregulă cu tine. Încetează să mai amâni vizita la medic, deoarece ar trebui să faci un set complet de analize medicale. Încearcă să mănânci moderat şi sa eviți excesele alimentare, căci acestea duc la acumularea unui surplus de kilograme nedorite. Este indicat să faci cât mai multă mișcare, căci doar în acest mod poţi scăpa de calorii şi de surplusul de energie.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed