HomeHoroscopHoroscop sanatate Horoscopul sănătății pentru luna Iulie

Horoscopul sănătății pentru luna Iulie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/06/Horoscopul-sănătății-pentru-luna-Iulie.jpg

Uneori, schimbarea vremii ne poate afecta serios sănătatea, chiar dacă ne referim la anotimpurile calde. Iată cum va evolua starea dumneavoastră de sănătate din punctul de vedere al astrelor.

Berbec

Încercați să vă alimentați cât mai corect din punct de vedere nutritiv. Nu tot ceea ce pare frumos pe ambalaj este și sănătos pentru organismul dumneavoastră. Dacă considerați că este necesar, puteți consulta un medic nutriționist.

Taur

Dacă sunteți deranjată de câteva kilograme care s-au pus unde nu trebuia, nu vă înfometați. Există metode mult mai sănătoase de a scăpa de ele, unele care includ mese sănătoase acompaniate de exerciții fizice.

Gemeni

Ar fi bine să apelați la câteva vitamine și ceaiuri pentru a vă sprijini sistemul imunitar. Sunteți predispusă răcelii și ar fi bine să încercați să preveniți apariția acesteia, însă prin metode naturale.

Rac

Aveți foarte multe probleme pe cap, probleme care se vor răsfrânge asupra stării dumneavoastră de sănătate. Dacă considerați că uneori nu puteți face față singură sarcinilor pe care le aveți de rezolvat, nu vă chinuiți și apelați la ajutorul cuiva cunoscut.

Leu

Aveți un stil de viață (dar în special unul alimentar) foarte haotic. Chiar dacă pentru moment nu există semnale de alarmă că starea dumneavoastră ar putea avea de suferit, pe viitor vor fi deja probe clare. Încercați să fiți mai organizată din acest punct de vedere.

Fecioară

Sunteți obsedată de exercițiile fizice, lucru care nu este unul rău atat timp cât aveți parte și de odihna necesară. Ar fi bine să încercați să vă odihniți mai mult în această perioadă, altfel condiția fizică nu va mai fi una la fel de bună.

Balanță

O cură de detoxifiere nu ar strica, măcar pentru trei zile. Dacă vă confrunțați cu mici stări de disconfort la nivelul sistemului digestiv, aceasta ar putea să fie de mare folos și nu doar din această privință.

Scorpion

Stările de amețeală ar putea să vă provoace bătăi de cap serioase. Se pare că lipsa de vitamine și minerale din organism par să fie responsabile de aceste stări, motiv pentru care ar fi indicat să vizitați medicul dumneavoastră pentru a vedea cum anume ar trebui să procedați în această privință.

Săgetător

Sistemul dumneavoastră imunitar vă poate cauza schimbări severe de temperatură. Se pare că și stresul contribuie din această privință așa că ar fi bine să încercați să scăpați de el cât mai curând posibil.

Capricorn

Se pare că o durere care nu a mai fost resimțită până acum ar putea să vă deranjeze destul de mult. Se pare că din cauza acesteia organismul dumneavoastră nu va mai funcționa normal, motiv pentru care ar trebui să faceți niște analize.

Vărsător

Este posibil să suferiți de anumite probleme la nivelul stomacului sau rinichilor. Pentru a putea scăpa de acestea, ar fi bine să apelați la tratamente naturiste și nu la tot felul de pastile, pe care de obicei le luați la recomandarea cunoștințelor…

Pești

Dacă sunteți prudentă, nimic nu vă va putea afecta starea de sănătate. Nu ați avut probleme îngrijorătoare din această privință și se pare că aveți un stil de viață destul de organizat care vă sprijină starea de bine.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed