HomeHoroscopHoroscop sanatate Horoscopul sănătății pentru luna Mai. Scorpionii sunt nevoiți să apeleze la un regim alimentar destul de strict

Horoscopul sănătății pentru luna Mai. Scorpionii sunt nevoiți să apeleze la un regim alimentar destul de strict

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/04/Horoscopul-sanatatii-pentru-luna-Mai.jpg

Balanțele se dedică meditației, Scorpionii sunt nevoiți să apeleze la un regim alimentar destul de strict pentru a-și recăpăta tonusul, iar Vărsătorii se confruntă cu probleme ale sistemului imunitar. Află din următorul articol mai multe informații despre starea de sănătate a zodiilor în luna mai!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii din zodia Berbec sunt mereu agitați și își doresc ca tot ceea ce fac să iasă perfect. Nu renunță până când nu se asigură că au dat 100% din energia lor pentru a duce la capăt proiectul de care sunt responsabili. Un astfel de stil de viață îi epuizează la maximum. Mai mult decât atât, îi determină să se afle sub un stres continuu. Este necesar ca în luna mai să își acorde un moment de respiro.

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Pentru nativii din zodia Taur, prioritară este starea lor de sănătate. Inteligența lor îi determină să își aleagă cu mare atenție prioritățile, căci nu își pot permite să facă nicio alegere greșită. Tocmai de aceea, în luna mai vor pune accent pe lucrurile care contează cu adevărat și vor elimina stresul și energiile toxice din viața lor. Sportul și alimentația sănătoasă devin obligatorii.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Atunci când viața nu se arată a fi chiar roz, nativul din zodia Gemeni preferă să sufere în tăcere. Nu se va plânge niciodată și va încerca să-și păstreze pozitivitatea în relațiile cu cei din jur. Însă, în momentul în care va ajunge acasă se va lăsa pradă viciilor: fie va mânca în mod excesiv, fie va apela la alte lucruri care i-ar putea afecta sănătatea. În luna mai trebuie să se afle într-o continuă căutare a echilibrului de care are atât de multă nevoie.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este posibil să simți nevoia să fii activ în luna mai. Aproape toată lumea preferă uneori activități liniștite, să citească sau pur și simplu să lenevească. Însă sănătatea ta poate suferi dacă ești inactiv. Aerul proaspăt, exercițiile fizice și soarele sunt vitale pentru starea ta, așa că pune-te în mișcare! În luna mai te poți dedica unor activități fizice realizate chiar la tine acasă. Atât timp cât ai voință, poți realiza orice îți propui, în orice loc îți trece prin minte.

Leu (23 iulie – 22 august)

Ești întotdeauna atent la nevoile celor din jur și îți folosești toate resursele pentru a-i ajuta. Dacă hotărăști să îți asumi responsabilitatea pentru tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, vei vedea cum stresul îți va provoca reale probleme de sănătate. Este de preferat să ai grijă de tine însuți, înainte de a avea grijă de cei din jur. De fapt, acest aspect ar trebui să fie esențial pentru tine. Altfel, riști să îți înrăutățești starea și să îți pierzi statutul de „rege al junglei”.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativii din zodia Fecioară aleg să își calculeze fiecare pas cu mare atenție. Nu își permit să facă excese de niciun tip și, de aceea, au un stil de viață destul de echilibrat. Totuși, în dorința de a atinge perfecțiunea mult visată, s-ar putea să realizeze că sunt mult prea extenuați pentru a mai continua.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativii din zodia Balanță consideră că, în luna mai, cel mai important este să se preocupe de sănătatea lor psihică. S-au lăsat afectați de tot ceea ce se întâmpla în jurul lor în ultima perioadă, iar asta i-a făcut să treacă prin momente nu tocmai plăcute. Este timpul să se dedice în totalitate lor, prin meditație și momente numeroase de relaxare. Este tot ceea ce au nevoie în această lună.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativii din zodia Scorpion încearcă să găsească un echilibru în alimentația lor, căci nu vor să cadă într-o extremă. Au nevoie de un regim pe bază de alimente sănătoase, dar care să le permită să se răsfețe din când în când. Este deja cunoscut faptul că Scorpionii sunt extrem de pofticioși și iubesc mâncarea. De asemenea, sunt mereu deschiși să încerce rețete noi. Totuși, ce ne facem atunci când astfel de provocări devin o problemă de sănătate? În luna mai se impune reluarea unui regim alimentar.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nativii din zodia Săgetător sunt visători, cu capul în nori și nu acordă o importanță prea mare lucrurilor care se petrec în jurul lor. De fapt, alimentația se află printre ultimele locuri în topul priorităților lor. Tocmai de aceea, ei preferă acele diete care promit rezultate rapide și cu minimum de efort. Trebuie să evite excesele alimentare și să includă sportul în programul lor începând din luna mai. Își doresc să călătorească tot mai mult și nu pot face acest lucru atât timp cât starea lor fizică nu le permite.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nativii din zodia Capricorn se simt mai veseli și mai vioi ca niciodată în luna mai. Au reușit să elimine elementele care le cauzau o stare negativă și acum se pot dedica, în sfârșit, activităților care le creează o stare pozitivă. Persoanele toxice nu mai au cum să își facă drum în viața lor. Capricornii sunt pregătiți pentru un nou început.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

În luna mai, nativii din zodia Vărsător se vor confrunta cu probleme legate de sistemul lor imunitar. Se simt lipsiți de energie, iar acest lucru se întâmplă din cauza faptului că nu își extrag vitaminele necesare corpului din alimentele pe care le consumă. Este timpul pentru o schimbare. De asemenea, dat fiind faptul că sistemul lor imunitar este destul de slăbit, nu este exclus să se aleagă cu o răceală de toată frumusețea..

Pești (19 februarie – 20 martie)

Nativii din zodia Pești sunt conștienți de faptul că în ultimul timp au cam încălcat regulile ce țin de alimentație. De aceea, sunt pregătiți să ia anumite măsuri în acest sens. O alimentație corespunzătoare și activități fizice regulate ar trebui să fie suficiente pentru ca acești nativi să își reintre în forma pe care o aveau odinioară. Motivația este cheia reușitei pentru aceștia.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed