Horoscopul sănătății pentru luna Martie

Share

O nouă lună, un nou început. Dacă luna februarie nu a decurs așa cum te așteptai și ai avut parte de mici stări de disconfort, iar starea sănătății tale nu a fost cea mai strălucită, iată ce a pregătit luna martie pentru tine din acest punct de vedere.

Berbec
Dacă ai suferit de o anumită afecțiune în cursul lunii trecute și nu i-ai acordat suficientă atenție, este posibil ca aceasta să reapară în cursul acestei luni. Nu trece cu vederea peste acest aspect. Sănătatea trebuie pusă mereu pe primul loc, așa că este indicat să-i faci o vizită medicului tău.

Taur
Încearcă să pui mai mult accent pe partea de sport și tot ceea ce înseamnă mișcare. Nu ești predispusă luna aceasta la niciun fel de afecțiune, dar încearcă totuși să păstrezi un stil de viață ordonat.

Gemeni
Există mici riscuri ca o eventuală răceală să îți provoace bătăi serioase de cap. Încearcă să consumi mai multe fructe și legume care să acționeze din timp și să împiedice riscul apariției acesteia. O cură de detoxifiere cu siguranță ar fi și ea binevenită.

Rac
Se pare că luna aceasta tinde să îți provoace dureri de cap, la propriu. Ești conștientă că medicamenele nu sunt mereu cele mai benefice pentru organism și vei încerca să depui eforturi în ceea ce privește o îmbunătățire a stilului de viață pe care îl ai.

Leu
Se pare că luna ce tocmai a trecut, luna dragostei, ți-a cam afectat „inimioara”. Există șanse să suferi de anumite afecțiuni la nivelul acesteia și la fel și la nivelul oaselor. Este indicat să îți faci niște analize, pentru a scăpa de orice griji!

Fecioară
Sistemul tău digestiv pare să întâmpine mici probleme în ceea ce privește funcționarea corectă. Un consum mai ridicat de fructe și legume te va ajuta din acest punct de vedere, iar dacă vei mai adăuga și câteva cereale, te vei simți mult mai bine.

Balanță
Încearcă să te relaxezi cât de mult posibil. Organismul tău pare să fie suprasolicitat în ultima perioadă, iar acest lucru se va reflecta în starea sănătății tale. Încearcă să consumi mai multe lichide și cereale, acestea par să îți fie mereu de folos.

Scorpion
Starea ta generală de sănătate pare să fie una bună. Organismul tău pare să fie plin de energie și vitalitate, iar acest lucru se vede. Nu renunța la exercițiile fizice pe care obișnuiești să le practici, acestea sunt sursa ta de energie în activitățile tale zilnice pe care le derulezi.

Săgetător
Tinzi să ai un stil de viață mai haotic în această perioadă, iar acest lucru se va observa prin mici afecțiuni la nivelul ficatului. Încearcă să aerisești mediul în care stai și consumă cât mai multe ceaiuri naturiste.

Capricorn
Vei avea parte de zile puțin mai agitate în cursul acestei luni. Acordă mare atenție alimentației și încearcă să consumi cât mai multe semințe bogate în proteine. Poți apela chiar și la câteva suplimente nutritive.

Vărsător
Sistemul tău nervos pare să fie puțin afectat în această lună. Încearcă să fii atent la alimentație pentru a-ți proteja sistemul digestiv, deoarece este în strânsă legătură cu cel nervos. Cu siguranță nu îți dorești să declanșezi o reacție în lanț!

Pești
Stresul pare să pună stăpânire asupra organismului tău în această perioadă. Încearcă să îți controlezi emoțiile, deoarece există riscul de a te îmbolnăvi la stomac sau chiar la nivel cardiovascular…

Acordați mare atenție stilul de viață pe care îl aveți. Greu de crezut, dar până și emoțiile au un cuvânt de spus în ceea ce privește starea noastră de sănătate!


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news