HomeHoroscopHoroscop sanatate Horoscopul sănătății pentru luna Noiembrie

Horoscopul sănătății pentru luna Noiembrie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/Horoscopul-sănătății-pentru-luna-noiembrie.jpg

Horoscopul sănătății pentru luna noiembrie: Perioadele reci necesită o mai mare atenție și îngrijire a sistemului imunitar. Iată care sunt sfaturile și recomandările venite din partea astrelor pentru a vă putea proteja de răceli și frig, dar și care sunt afecțiunile care vă vor da mici bătăi de cap în cursul lunii noiembrie.

Berbec

Se pare că perioadele friguroase nu reușesc să vă afecteze starea de sănătate și sunteți într-o formă de invidiat. Se pare că exercițiile fizice și alimentația corespunzătoare își spun cuvântul!

Taur

Ignorați factorii negativi care vin din exterior și nu vă lăsați pradă acestora, vor reuși doar să atragă o serie de dureri și afecțiuni pe care cu siguranță nu vi le doriți. Alimentați-vă corespunzător și apelați din când în când și la suplimente de vitamine și minerale.

Gemeni

Statul la birou pare să afecteze spatele și coloana dumneavoastră, motiv pentru care ar trebui să puneți mai mare accent pe exercițiile fizice și mișcare. Chiar dacă nu aveți suficient timp liber, încercați să strecurați cumva un mic program de fitness în orarul vostru.

Rac

Tulburările hepatice vor face necesară apelarea la un regim alimentar adecvat. Ar fi bine să renunțați la consumul de alcool, chiar dacă nu faceți excese, însă chiar și un pahar mic consumat zilnic ar putea să vă afecteze sănătatea.

Leu

Nu aveți parte de niciun fel de surprize neplăcute, însă tot nu trebuie să ignorați stilul de viață pe care-l aveți. Mici modificări ale acestuia sunt mereu binevenite, în special dacă sunt unele mai bune decât cele pe care le aveți.

Fecioară

O tulburare a sistemului respirator pare să vă afecteze destul de serios. Este posibil ca vremea de afară să fie cauza acesteia, motiv pentru care trebuie să faceți o vizită medicului dumneavoastră pentru a identifica ce anume a dus la apariția acesteia.

Balanță

Veți avea mici probleme în ceea ce privește organele dumneavoastră genitale. Numai ginecologul dumneavoastră vă poate pune un diagnostic corect, de aceea ar fi bine să apelați la ajutorul lui în această privință.

Scorpion

Sistemul muscular pare să întâmpine mici probleme, cauza putând fi suprasolicitarea la sala de fitness ori diverse alte motive din cauza efortului fizic depus. Ar fi bine să aveți mai multă grijă atunci când apelați la forța fizică pentru a întreprinde diverse activități casnice.

Săgetător

Sunteți foarte vulnerabilă la schimbările de temperatură, mai ales când aceasta tinde să scadă brusc. Încercați să preveniți apariția unei răceli, deoarece este posibil să scăpați destul de greu de aceasta.

Capricorn

Genunchii dumneavoastră par să fie afectați de schimbarea vremii. Ar trebui să consumați alimente care întăresc sistemul osos, pentru a vă asigura că nu sunteți predispusă unor dureri sau afecțiuni la nivelul acestuia.

Vărsător

Dacă ceva anume vă va deranja în cursul acestei luni, aflați că gleznele vor fi primele de pe listă. Este indicat să faceți mai multă mișcare și exerciții fizice pentru a putea preveni apariția unor probleme de funcționare ale sistemului locomotor…

Pești

Se pare că ați avut o grijă destul de mare față de sistemul imunitar, motiv pentru care nimic nu pare să vă afecteze. Continuați tot așa, iar starea dumneavoastră de sănătate va fi una de invidiat!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed