Home HoroscopHoroscop sanatate Horoscopul sănătății pentru luna Aprilie: mare grija la sanatate pentru ca se schimba vremea

Horoscopul sănătății pentru luna Aprilie: mare grija la sanatate pentru ca se schimba vremea

autor Elena Yvette
106 vizualizari

Horoscopul sănătății pentru luna aprilie vine cu schimbări pentru toate zodiile. Peștii sunt foarte atenți atunci când vine vorba de sănătate, Berbecii vor fi feriți de orice răceală, iar Taurii sunt predispuși la gripe severe. În această lună trebuie să avem mare grijă la sănătatea noastră.

Horoscopul-sănătății-pentru-luna-Aprilie

Horoscopul sănătății pentru luna Aprilie pentru toate zodiile

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

În decursul acestei luni, starea ta de sănătate va fi perfectă. Nu vei avea parte de nicio neplăcere și nici măcar o mică răceală nu se va apropia de tine. Se vede că ești preocupată de sănătatea ta și investești în vitamine și în ceaiuri. Te vei simți bine pe tot parcursul lunii. Te vei putea bucura de vremea frumoasă de afară.

În aprilie ar fi foarte bine să fii puțin mai domol cu munca pe care o depui, pentru că obișnuiești să te stresezi prea mult și ajungi să fii lipsit de energie. Ia mai în serios starea de sănătate și încearcă să fii mai calm, mai liniștit din punct de vedere psihic. Relaxează-te mai mult sau mergi la ședințe de masaj, pentru a elimina de tot stresul acumulat.

Horoscopul sănătății pentru luna Aprilie TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Ar trebui să ai mare grijă la cum te îmbraci în această perioadă în care vremea este extrem de înșelătoare. Este normal să îți dorești să renunți cât mai repede la hainele groase și să te bucuri de garderoba de primăvară însă pentru ca sănătatea ta să nu fie pusă în pericol, ar fi mai bine să ai dreptate și să mai aștepți puțin. Nu mai durează mult și vremea va deveni cu adevărat frumoasă.

Aprilie, în ceea ce privește sănătatea, este o lună bună. Vei sta foarte bine la acest capitol în această lună. Nu ar fi rău să te apuci de sport sau de activități care să te relaxeze, pentru a mai uita de problemele de la serviciu.

Horoscopul sănătății pentru luna Aprilie GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Pentru a nu avea parte de neplăceri în această perioadă, ar fi indicat să consumi cât mai multe ceaiuri și să nu abuzezi de îmbrăcămintea exagerat de subțire. Deși sistemul tău imunitar este unul puternic, ar fi mai bine să ai mare grijă.

Sănătatea va fi fragilă pentru nativii Gemeni în luna aprilie. Cel mai bine ar fi să te apuci din timp de sporturi care să te ajute să te relaxezi, cum sunt yoga, plimbările în aer liber și să nu neglijezi durerile de cap, de stomac sau insomniile. Cu sănătatea nu e de joacă!

Horoscopul sănătății pentru luna Aprilie RAC (22 iunie – 22 iulie)

Tu nu știi cum e să răcești primăvara, pentru că nu ai avut niciodată parte de așa ceva. Nu ești deloc sensibilă, iar organismul tău știe că doar iarna răcește, Din acest motiv, nu îți faci griji și de aceea treci imediat la hainele subțiri. Totuși, și ție ți-ar prinde bine niște ceaiuri în serile mai friguroase.

Sănătatea nu-ți va face probleme în această lună. Totuși, ar fi bine să acorzi multă atenție semnelor pe care ți le transmite organismul: oboseala, stresul, somnolența, plictiseala. Toate sunt din cauza alimentației dezechilibrate din ultima perioadă, așa că nu ar strica să urmezi un regim de detoxifiere, care să te ajute să îți revii.

Horoscopul sănătății pentru luna Aprilie LEU (23 iulie – 23 august)

Ție nu îți place să iei niciodată umbrela la tine și, de aceea, probabilitatea să te prindă ploaia și să răcești într-un timp foarte scurt este extrem de mare. Încearcă să fii puțin mai rațională și să te gândești mai mult la sănătatea ta. Să ai pregătite deja medicamentele, să ai cu ce să tratezi răceala garantată!

În luna aprilie, te vei confrunta cu câteva schimbări care-și vor pune amprenta și asupra sănătății tale. Te vei implica în activități sportive care te ajută foarte mult atât pentru condiția fizică, cât și pentru sănătate în sine. Include în alimentația zilnică ardeiul gras, linte, pentru o sănătate de fier.

Horoscopul sănătății pentru luna Aprilie FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Tu nu te temi de răceală. Știi că nu ai cum să te ferești niciodată de acest lucru și, de aceea, ai mereu în casă provizii de medicamente. Totuși, ești o persoană norocoasă. Pe tine o răceala nu te ține mai mult de două zile și nici gravitatea nu este una extremă. Pentru tine e normal să răcești, fie că e iarnă sau vară.

Aprilie va avea un impact foarte mare asupra ta, pentru că este o bună perioadă de relaxare. Stai cât mai departe de deciziile riscante. Interesul pentru activitățile sportive te va ajuta să-ți păstrezi energia pe tot parcursul lunii.

Horoscopul sănătății pentru luna Aprilie BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Nu răcești niciodată, mai ales acum că vremea de afară nu este una rece. Îți permiți și iarna să te îmbraci oricum îți dorești și tot nu răcești. Organismul tău nu te pedepsește și, de aceea, profiți din plin. Nu ești familiarizată cu pastilele și nici cu zilele oribile în care nu te poți ridica din pat.

Până în data de 20 aprilie sănătatea va șchiopăta puțin. Ar fi indicat să te relaxezi mai mult, pentru că te-ai stresat enorm în ultima perioadă. Trebuie să fii în formă maximă. Încearcă o cură de detoxifiere și renunță la fumat, care nu face decât să îți aducă probleme grave de sănătate.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

În această lună ar trebui să ai mare grijă să nu răcești. Dacă organismul tău cedează, răceala se va instala pentru o lungă perioadă și îți va da adevărate bătăi de cap. Dacă ai grijă de tine,  acel lucru oribil va putea fi evitat foarte ușor.

Starea de sănătate a nativilor Scorpion în luna aprilie este una excelentă. Dacă te vei confrunta cu dureri de cap sau de stomac, apelează la câteva remedii din natură. Mișcarea în aer liber și consumul de alimente și fructe de sezon te vor ajuta să ai o sănătate de fier.

Horoscopul sănătății pentru luna Aprilie SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Tu de o lună te lupți cu răceala, iar toate eforturile tale de a scăpa de cumplita boală sunt în zadar. Totuși, acestea nu ar fi cea mai mare problemă. Vei descoperi o problemă de sănătate care va reuși să te demoralizeze. Încearcă să fii tare, pentru că va trece într-un timp relativ scurt. Nu e ceva foarte grav, însă te va speria pe moment. Discută cu cei din jur acest aspect și nu te izola.

Vei avea ceva probleme de sănătate în luna aprilie. Nu te arunca direct pe medicamente, dacă vrei să scapi de probleme, ci încearcă remedii naturiste, care sunt totuși mai sănătoase.

Horoscopul sănătății pentru luna Aprilie CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Ești sănătoasă tun și ai impresia că pe tine nu te poate doborî nimeni și nimic. Totuși, în a doua jumătate a lunii vei fi lovită de o gripă, chiar dacă vei încerca din răsputeri să te aperi de acest lucru. Din păcate, este inevitabil.

În rest, te bucuri de o sănătate foarte bună în această lună, mai ales că ești genul de persoană preocupată de acest aspect.Totuși, sfatul este să îți diversifici puțin meniul zilnic, pentru a consuma alimente mai sănătoase. În felul acesta, nu vei duce lipsă de vitamine și de mineralele de care ai nevoie pentru a fi în formă maximă.

Horoscopul sănătății pentru luna Aprilie VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Vărsătorii nu sunt foarte atenți atunci când este vorba despre sănătatea lor, dar aceasta nu este deloc afectată, în ciuda ignoranței lor. În luna aceasta vei fi ferit de orice problemă de sănătate, dar asta nu ar trebui să te încurajeze să continui cu aceeași ignoranță.

Stai foarte bine la capitolul sănătate în aprilie. Nu ar strica dacă ai face mișcare și ai include în dietă alimente bogate în proteine și fibre, cum sunt fructele și legumele. Poți apela până și la un tratament de detoxificare.

Horoscopul sănătății pentru luna Aprilie PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Nici Peștii nu vor avea probleme de sănătate în această perioadă însă la ei acest lucru se datorează faptului că au permanent grijă de ei înșiși. Ceaiurile zilnice îi ajută să stea departe de orice urmă de răceală sau alte probleme de sănătate…

Nu te vei confrunta cu probleme grave de sănătate în luna aprilie. În această lună ar fi indicat să-ți faci un plan de care să te ții, în ceea ce privește exercițiile fizice și regimul alimentar, mai ales că luna aprilie este una prielnică schimbărilor pe acest plan.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!