HomeHoroscop Horoscop săptămânal 1-7 Mai 2017: Săgetătorii se află într-o perioadă foarte buna

Horoscop săptămânal 1-7 Mai 2017: Săgetătorii se află într-o perioadă foarte buna

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 828 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/04/Horoscop-săptămânal-1-7-Mai-2017.jpg

Taurii au parte de sprijin din partea celor dragi, Fecioarele tratează lucrurile în mod logic și cu mult calm, iar Săgetătorii se află într-o perioadă numai bună pentru a inția noi relații sau colaborări.

Berbec

În prima parte a săptămânii te vei concentra mai mult asupra sarcinilor pe care le ai de rezolvat la locul de muncă, pentru ca ulterior să-ți petreci timpul liber alături de familie și prieteni. Ar fi bine să te și odihnești puțin, altfel nu vei putea începe noua săptămână în forță.

Taur

Treci prin niște momente mai dificile decât de obicei, însă nu trebuie să îți faci griji din această cauză, nu ești singură. Persoanele dragi îți sunt alături și te vor ajuta să treci mai repede și mai ușor peste aceste momente.

Gemeni

Familia nu este prea fericită în ceea ce privește timpul pe care-l aloci în privința ei. Ar fi bine să îți faci puțin mai mult timp pentru aceasta, altfel te vei trezi de una singură în momentele în care vei avea mai multă nevoie de ea.

Rac

Simți nevoia de aer proaspăt, motiv pentru care te vei gândi serios să îți iei un scurt concediu înainte de vreme. Nu mai suporți să stai închisă între patru pereți și vrei să faci ceva interesant în timpul tău liber.

Leu

Gândul tău zboară numai la momente romantice petrecute alături de partenerul tău. Poate ar fi cazul să pregătești o surpriză pentru acesta. Uneori doar el este cel care preia inițiativa în această direcție, așa că ar fi bine să iei și tu măsuri din această privință.

Fecioară

Toate aspectele pe care le abordezi în cursul acestei săptămâni le tratezi cu mult calm și gândire logică. Încerci să iei în calcul toate variantele posibile și vrei să te asiguri că orice decizie sau acțiune adopți este cea mai bună.

Balanță

În cursul acestor zile ți se va cere ajutorul în mai multe direcții. Dacă nu poți ajuta pe toată lumea, ar fi bine să nu spui „da” doar de dragul de a nu supăra. Tot vei ajuge să faci acest lucru în momentul în care ți se va simți lipsa și sprijinul promis.

Scorpion

Ești ușor încăpățânată și nu prea pari a fi de acord cu ideile celor din jur. Chiar dacă în mare parte a timpului tinzi să ai dreptate, acest lucru nu este valabil în toate cazurile, așa că încearcă să fii mai receptivă la ceea ce provine din exterior.

Săgetător

Este un moment prielnic pentru a te implica în noi relații sau colaborări. Orice început va fi un mare pas în ceea ce privește dezvoltarea ta, din toate punctele de vedere, așa că ar fi bine să nu te ferești de acest lucru.

Capricorn

Ar fi bine să încerci să rezolvi toate acele probleme care au rămas cu semn de întrebare. Chiar dacă nu te mai lovești de atât de multe impedimente, nu înseamnă că lucrurile mai puțin bune au dispărut ca prin minune. Ar fi bine să iei măsurile necesare.

Vărsător

Ești mai optimistă ca niciodată și vezi în orice șansă primită o oportunitate de a deveni un om mai bun, chiar dacă nu ești tu genul care să supere sau să încurce lumea. Uneori, schimbările sunt mai mult decât binevenite, motiv pentru care trebuie să le îmbrățișăm…

Pești

Ar fi indicat ca pentru orice argument adus să oferi și dovezi. Degeaba te obosești să tot explici dacă nu poți demostra nimic practic, vei fi pusă doar într-o lumină mai puțin bună și cei din jur își vor pierde încrederea în tine.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed