Home Horoscop Horoscop saptamanal 11-17 Martie 2019

Horoscop saptamanal 11-17 Martie 2019

autor Elena Yvette
142 vizualizari
Horoscop saptamanal 11-17 Martie 2019

Horoscop saptamanal 11-17 Martie 2019: Fecioarele încep să aibă primele roade ale muncii lor, Gemenii se simt pregătiți de distracție, iar Peștii preferă să își dedice timpul liber hobby-urilor pe care le au.

Horoscop saptamanal 11-17 Martie 2019

Horoscop saptamanal 11-17 Martie 2019 Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt mult prea preocupați de cariera lor. Acest lucru îi face să uite de celelalte lucruri importante din viața lor, precum familia, iar cei dragi țin să îi atenționeze cu privire la acest aspect. Puțin timp petrecut cu aceștia cu siguranță nu va afecta munca.

Horoscop saptamanal 11-17 Martie 2019 Taur

Nativii din zodia Taur nu se simt în apele lor în această săptămână. Încărcătura lor emoțională trebuie să fie descărcată într-un fel sau altul. Trebuie să își exteriorizeze sentimentele pentru a se putea elibera.

Horoscop saptamanal 11-17 Martie 2019 Gemeni

Nativii din zodia Gemeni trebuie să se detașeze de stresul de la locul de muncă. Au nevoie de o distracție pe cinste alături de prietenii lor. Pofta lor de viață este transmisă și celor din jur. Merită să profite din plin de aceste momente!

Horoscop saptamanal 11-17 Martie 2019 Rac

Nativii din zodia Rac nu trebuie să se streseze asupra evenimentelor nefericite ce se întâmplă în jurul lor. Cel mai bun lucru pe care îl pot face este să preia câte o lecție din fiecare obstacol ce li se ivește în cale. Astfel, vor reuși să avanseze în viață.

Horoscop saptamanal 11-17 Martie 2019 Leu

Nativii din zodia Leu sunt mult prea egoiști și se folosesc de orice mijloc pentru a-și atinge interesul. În goana lor după succes, s-ar putea ca persoane importante din viața lor să se simtă date la o parte. Trebuie ca în această săptămână să analizeze și acest aspect.

Horoscop saptamanal 11-17 Martie 2019 Fecioară

Nativii din zodia Fecioară muncesc din greu pentru a-și duce la îndeplinire obiectivele. Cu fiecare zi ce trece, vor observa că eforturile lor nu sunt în zadar, iar rezultatele încep să își facă apariția. După muncă și răsplată.

Horoscop saptamanal 11-17 Martie 2019 Balanță

Nativii din zodia Balanță merg până în pânzele albe pentru a demonstra celor din jur că au dreptate. Nimeni nu îi poate contrazice atunci când au toate dovezile de care au nevoie. Hotărârea cu care își susțin punctul de vedere este de neegalat.

Horoscop saptamanal 11-17 Martie 2019 Scorpion

Nativii din zodia Scorpion trebuie să uite de orgoliu și să facă primul pas spre împăcarea cu persoana iubită. Indiferent de care a fost cauza problemei, totul se poate repara, atât timp cât există sentimente adevărate.

Horoscop saptamanal 11-17 Martie 2019 Săgetător

Nativii din zodia Săgetător trebuie să își facă un program în această săptămână pe care să îl urmeze de acum încolo. Este evident faptul că timpul nu este chiar prietenul lor însă ei sunt singurii care îl pot gestiona în așa fel încât să constituie un avantaj.

Horoscop saptamanal 11-17 Martie 2019 Capricorn

Pentru nativii din zodia Capricorn, următoarea perioadă nu va fi una prea bogată din punct de vedere financiar. Cheltuielile pe care le au îi determină să ajungă la capătul sacului. În această situație, trebuie să învețe să fie mai cumpătați pe viitor și să își pună întotdeauna o sumă de bani deoparte.

Horoscop saptamanal 11-17 Martie 2019 Vărsător

Nativii din zodia Vărsător se confruntă cu diferite tipuri de persoane în această săptămână, iar în final ajung să fie dezamăgiți. Trebuie să înțeleagă că nu toată lumea este la fel de bună ca ei. Totuși, ceea ce pot face este să își păstreze caracterul minunat pe care îl au…

Horoscop saptamanal 11-17 Martie 2019 Pești

Nativii din zodia Pești sunt plini de entuziasm în această săptămână. Plănuiesc să își petreacă timpul relaxându-se și dedicându-se pe deplin hobby-urilor pe care le au. De asemenea, nu își neglijează apropiații și îi invită să petreacă timp alături de ei.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies