Home Horoscop Horoscop săptămânal 14-20 August 2017: Berbecii trebuie să se ferească de stres

Horoscop săptămânal 14-20 August 2017: Berbecii trebuie să se ferească de stres

autor Elena Yvette
488 views 6 minute timp de citit

Horoscop săptămânal 14-20 August 2017: Când crezi că-ți cunoști săptămâna după cum începe, s-ar putea să greșești. Pe parcursul ei, surprizele pot apărea atunci când te aștepți mai puțin. Citește horoscopul săptămânal pentru a putea preveni anumite situații și a lua cele mai bune decizii care îți vor afecta viitorul.

horoscopul saptamanii pentru 14-20 August 2017

Horoscopul săptămânii 14-20 August 2017 pentru toate zodiile

BERBEC

Tot ceea ce trebuie să faci în această săptămână este să te ferești de orice ți-ar putea produce stres, nervi și agitație. Nu este bine să ai discuții în contradictoriu la muncă, dar mai ales cu persoanele dragi. Poți rosti cuvinte pe care să le regreți mai târziu, așa că cel mai bine rămâi calm și tratează totul cu seriozitate!

TAUR

Cei din familie te invită la o cină pentru a discuta problemele de la locul de muncă. Arată-le respect și nu le produce nervi pentru că s-ar putea întoarce împotriva ta. Mijlocul săptămânii îți va oferi șansa de-a le demonstra de ce ești în stare, nu rata această ocazie, pentru că cei din jur vor fi mândri de rezultatele tale.

GEMENI

Partenerul de viață își dorește o excursie pe care o planificați de mult timp. Situația aglomerată de la locul de muncă nu-ți permite să lenevești, astfel că nu știi cum să împaci utilul cu plăcutul. Te sfătuim să discuți cu persoana iubită și să ajungeți la o înțelegere împreună, nu-ți impune punctul de vedere într-un mod autoritar, pentru că riști să transformi o discuție normală într-o ceartă de zile mari.

RAC

Atmosfera din familie te face să visezi. Crezi în tot ce-i bun și frumos, de aceea, în această săptămână te poți folosi de creativitate pentru a da naștere unor adevărate opere de artă. Să creezi te relaxează, astfel că nu va trebui să muncești nici măcar o zi, tot ceea ce creezi faci cu drag și entuziasm.

LEU

Deplasările în interes de serviciu te-au pus la pământ, sănătatea ți-e șubrezită din cauza acestor călătorii din ce în ce mai dese. Ia o pauză, reflectează dacă merită să te sacrifici pentru bunăstarea celorlalți. Organizează-te și cedează și altor colegi atribuțiile tale mult prea mari. Familia te sfătuiește să accepți ajutorul unui specialist, ceea ce ar fi trebuit să faci de acum  ceva timp. Ai grijă de tine, pune-te pe primul loc!

FECIOARĂ

Gândurile la o mărire de salariu te fac în această săptămână extrem de productiv. Muncești cu drag și spor în speranța unei promovări. Este adevărat, i-ai uimit pe superiori, iar aceștia se gândesc serios la avansarea ta. Partenerul de viață este alături de tine sprijinindu-te în tot ceea ce-ți propui. Ține-o tot așa!

BALANȚĂ

Analizează situația amoroasă și adoptă cea mai corectă atitudine față de persoana dragă. Weekendul este perfect pentru ieșiri în doi, în locuri în care te poți relaxa, îți poți încărca bateriile pentru următoarele săptămâni. Nu ceda presiunilor familiei de-a te întoarce la vechiul loc de muncă! Tu cunoști ceea ce te face fericit, nu ceilalți.

SCORPION

Locul de muncă este pe placul tău, într-un final ai găsit un serviciu care să te motiveze, să te facă să crești din punct de vedere profesional. Sărbătorești avansarea împreună cu prietenii, iar mijlocul săptămânii te aduce în fața unei persoane pe care de mult timp îți doreai să o cunoști. Discută cu partenerul de viață, deoarece s-ar putea să existe anumite aspecte care să-l nemulțumească.

SĂGETĂTOR

O veste îți aduce bucurie la începutul acestei săptămâni. Un membru nou al familiei este pe drum, iar tu nu-ți încapi în piele de fericire. Întreaga săptămână va fi despre ființa care este pe drum, vei face cumpărături, vei vizita medicul și te vei îngriji pentru ca toate să fie în ordine până la data nașterii. Cei din familie te felicită și-ți sunt alături în această „călătorie” superbă.

CAPRICORN

Banii nu vor fi o problemă în aceste zile, dispui de oricât pentru a putea să te răsfeți în locurile pe care le îndrăgești. Ai muncit mult, iar acum răsplata este pe măsură. Nu te lăcomești, dar te sfătuim nici să nu cheltuiești peste măsură, s-ar putea să mai ai nevoie pe viitor. Sfârșitul săptămânii te găsește într-o stațiune, la relaxare, împreună cu prietenii.

VĂRSĂTOR

Ceea ce părea a fi o zi reușită se strică prin aflarea unei vești neașteptate. La locul de muncă sunt probleme, iar tu te simți copleșit. Nu-ți descărca nervii pe cei din jur, pentru că n-au nicio vină. Persoana iubită te ajută cu calm și răbdare să depășești această săptămână care se pare nu este deloc productivă pentru tine…

PEȘTI

Visarea este cuvântul care va guverna această săptămână. Te gândești mult la amintiri, la trecut, la persoanele pe care ți-ai dori să le mai întâlnești măcar o dată în viață. Dacă ceva te face să te simți împlinit în aceste zile, atunci este aducerea aminte a tuturor prietenilor. Amintirile îți țin de foame și somn. Te sfătuim să te trezești la realitate și să cauți acele persoane după care tânjește sufletul tău.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies