HomeHoroscop Horoscop saptamanal 14-20 Mai 2018: Taurii primesc vesti bune

Horoscop saptamanal 14-20 Mai 2018: Taurii primesc vesti bune

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 658 views
Horoscop saptamanal 14-20 Mai 2018

Horoscop saptamanal 14-20 Mai 2018: Berbecii pot fi ușor numulțumiți de anumite lucruri, Taurii primesc vești bune pe plan sentimental, iar Racii primesc ajutor din partea persoanelor dragi. Iată ce spun astrele și despre celelalte zodii:

 Horoscop saptamanal 14-20 Mai 2018

Horoscop saptamanal 14-20 Mai 2018 BERBEC

Pot apărea diverse nemulțumiri în relația cu partenerul de viață, din cauza unor amânări de a comunica sau de a rezolva lucrurile la timp. Dacă vorbiți deschis cu persoana de lângă voi, totul se va rezolva. Nu mai lăsați vremea să treacă, pentru că mai rău veți face! Acționați la timp!

Horoscop saptamanal 14-20 Mai 2018 TAUR

Taurii au parte de vești bune din punctul de vedere sentimental. Relația lor merge ca pe roate și nu au niciun motiv să se plângă. Dacă aveți o relație stabilă, sunt șanse mari pentru oficializarea unei căsătorii. Dacă ești singură, vei întâlni o persoană care îți va da cu totul lumea peste cap. Profită de orice șansă care se ivește, nu știi unde-ți vei întâlni marea iubire!

Horoscop saptamanal 14-20 Mai 2018 GEMENI

Nu prea ai timp de relația de cuplu și de viața de familie, pentru că ești mult prea implicat în treburile profesionale. Găsește timp și pentru cei dragi, care au atât de multă nevoie de compania ta.

Horoscop saptamanal 14-20 Mai 2018 RAC

Veți avea o serie de îndatoriri la locul de muncă. Sunteți sprijiniți de oameni în care aveți mare încredere, așa că șansele de reușită sunt foarte mari. Se pot destrăma unele colaborări care nu vă mai aduc niciun avantaj, ci, dimpotrivă, vă încurcă. Puneți punctual pe „i” la momentul oportun.

Horoscop saptamanal 14-20 Mai 2018 LEU

Te concentrezi din ce în ce mai puțin pe propria persoană. Ai prea multe responsabilități și uiți de binele tău, gândindu-te prea mult la cei din jur și la lucrurile pe care le fac. Viața amoroasă este bună, însă trebuie să comunici mult mai bine cu partenerul de viață, pentru a putea să vă rezolvați împreună, orice conflict.

Horoscop saptamanal 14-20 Mai 2018 FECIOARĂ

Se anunță anumite cheltuieli care nu erau prevăzute în lista de achiziții. Fie că este vorba despre o persoană dragă, fie că vorbim despre un lucru pe care ați ținut cu orice preț să îl aveți, acum ați reușit să îl achiziționați și sunteți foarte fericit pentru acest lucru. Relațiile de familie vă solicită cam mult în această perioadă. Luați-vă o perioadă de relaxare.

Horoscop saptamanal 14-20 Mai 2018 BALANȚĂ

Relația de cuplu, dar și situația familială vă cer să luați anumite decizii care vă cam pun în dificultate. Nu luați decizii pripite și încercați să nu îi jigniți pe cei dragi cu anumite păreri sau presupuneri la care v-ați gândit! Comunicați și se va rezolva orice problemă.

Horoscop saptamanal 14-20 Mai 2018 SCORPION

Ești implicat foarte mult în relația de cuplu, iar acest lucru îți oferă satisfacție, pentru că lucrurile merg ca pe roate. Gândește-te să faci mai multe gesturi frumoase pentru partenerul de viață. Ai grijă la anumite investiții casnice și fii mai cumpătat puțin din punctul de vedere financiar.

Horoscop saptamanal 14-20 Mai 2018 SĂGETĂTOR

Te simți cam obosit în ultima perioadă și ai nevoie să-ți reîncarci bateriile. Trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta și să acorzi mai mult timp odihnei, pentru a nu risca să apară unele afecțiuni. Spre sfârșitul săptămânii te vei simți mult mai bine.

Horoscop saptamanal 14-20 Mai 2018 CAPRICORN

Încearcă să nu mai fii atât de impulsiv față de ceilalalți și să accepți mai mult părerile lor. Sunt importante relațiile pe care le legi cu cei din jur. Ascultă sfaturile lor și gândește-te că cei dragi nu vor decât să te ajute.

Horoscop saptamanal 14-20 Mai 2018 VĂRSĂTOR

Ești foarte solicitat din punctul de vedere profesional și ai impresia că primești prea mult de lucru. Ari fi foarte indicat să iei o pauză pentru a-ți reîncărca bateriile. Odihnește-te, pentru că oboseala nu face bine organismului!

Horoscop saptamanal 14-20 Mai 2018 PEȘTI

Porți anumite discuții cu cei din jurul tău în urma cărora te simți mai eliberat. Nu te așteptai la aceste discuții însă vor avea un impact bun asupra ta și te vor face să vezi lucrurile cu alți ochi…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed