Home Horoscop Horoscop saptamanal 15-21 Aprilie 2019

Horoscop saptamanal 15-21 Aprilie 2019

autor Elena Yvette
131 vizualizari
Horoscop saptamanal 15-21 Aprilie 2019

Horoscop saptamanal 15-21 Aprilie 2019: Săgetătorii au mai multă răbdare, Capricornii înfloresc la locul de muncă, iar Peștii își dedică timpul prietenilor adevărați.

Horoscop saptamanal 15-21 Aprilie 2019

Horoscop saptamanal 15-21 Aprilie 2019 Berbec

Nativii din zodia Berbec ar trebui să se detașeze în perioada următoare de ceea ce le afectează starea emoțională. Trebuie să își acorde timp pentru a se vindeca de ceea ce i-a rănit, iar asta presupune să ia o pauză de la relații pentru un timp.

Horoscop saptamanal 15-21 Aprilie 2019 Taur

Pentru nativii din zodia Taur, persoanele care odată i-au dezamăgit încearcă acum să le recâștige încrederea. Toată lumea merită o a doua șansă însă cu siguranță ar trebui să se gândească de două ori înainte să o acorde.

Horoscop saptamanal 15-21 Aprilie 2019 Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt cunoscuți pentru inteligența și raționalitatea lor. Tocmai de aceea, prietenii aleg să vină la ei atunci când se confruntă cu probleme. Este important să își facă timp pentru aceștia însă nu trebuie să uite de planurile pe care le aveau deja stabilite.

Horoscop saptamanal 15-21 Aprilie 2019 Rac

Nativii din zodia Rac sunt în criză de timp și nu reușesc să ducă nimic la îndeplinire. Ar trebui să devină mai organizați și să își stabilească prioritățile. Atunci când te apuci de prea multe lucruri odată, este cel mai probabil să nu iasă nimic bun din asta.

Horoscop saptamanal 15-21 Aprilie 2019 Leu

Nativii din zodia Leu simt că au nevoie de un timp petrecut departe de grijile de zi cu zi. Este momentul să își formeze un plan de viitor și o strategie prin care să îl ducă la îndeplinire. Pentru toate acestea, Leii au nevoie de liniște.

Horoscop saptamanal 15-21 Aprilie 2019 Fecioară

Emoțiile s-au dovedit a fi un lucru negativ pentru nativii din zodia Fecioară. Au foarte multe idei, unele dintre ele chiar remarcabile însă sunt împiedicați de trac. Este necesar să își înfrunte emoțiile și să iasă din zona de confort pentru a avansa în viață.

Horoscop saptamanal 15-21 Aprilie 2019 Balanță

Balanțele au foarte multe lucruri de făcut și multe promisiuni de onorat. Atunci când devine prea mult, ar trebui să solicite ajutorul unei persoane apropiate. În doi este întotdeauna mai ușor.

Horoscop saptamanal 15-21 Aprilie 2019 Scorpion

Nativii din zodia Scorpion vor învăța în această săptămână să asculte și părerile celor mai trecuți prin viață. Chiar dacă au impresia că le știu pe toate, un sfat din partea unei persoane potrivite poate fi de mare folos.

Horoscop saptamanal 15-21 Aprilie 2019 Săgetător

Nativii din zodia Săgetător au învățat să aibă mai multă răbdare. În această săptămână, vor vedea cum efectele unei astfel de atitudini dau roade și îi ajută să își ducă la îndeplinire planurile într-un mod benefic.

Horoscop saptamanal 15-21 Aprilie 2019 Capricorn

În această săptămână nativii din zodia Capricorn se vor bucura de laude la locul de muncă, iar efortul lor va fi răsplătit consistent. De asemenea, este posibil să se ivească o oportunitate de a fi avansați în post.

Horoscop saptamanal 15-21 Aprilie 2019 Vărsător

Discuțiile în contradictoriu din ultima vreme și-au pus amprenta pe starea de spirit a nativilor din zodia Vărsător. Conversațiile toxice ar trebuie eliminate de la rădăcină. Așadar, poate că ar trebui să mai arunce o privire atunci când își aleg prietenii…

Horoscop saptamanal 15-21 Aprilie 2019 Pești

Nativii din zodia Pești au trecut prin momente dificile însă așa au reușit să își dea seama care le sunt adevărații prieteni. În această săptămână, aceștia se vor orienta spre persoanele care contează cu adevărat și își vor dedica lor timpul.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies