Home Horoscop Horoscop saptamanal 18-24 Martie 2019: Fecioarele se încarcă doar cu energii pozitive

Horoscop saptamanal 18-24 Martie 2019: Fecioarele se încarcă doar cu energii pozitive

autor Elena Yvette
51 vizualizari
Horoscop saptamanal 18-24 Martie 2019
loading...

Horoscop saptamanal 18-24 Martie 2019: Taurii se simt mai ambițioși ca niciodată, Fecioarele se încarcă doar cu energii pozitive, iar planurile Balanțelor sunt tot mai aproape să se concretizeze.

Horoscop saptamanal 18-24 Martie 2019

Horoscop saptamanal 18-24 Martie 2019 Berbec

Pentru nativii din zodia Berbec urmează o perioadă destul de dificilă pe planul sentimental. Este esențial să își țină prietenii aproape și să le permită să se apropie de ei, căci izolarea nu le va aduce beneficii.

Horoscop saptamanal 18-24 Martie 2019 Taur

Nativii din zodia Taur devin mai ambițioși ca niciodată. Criticile celor din jur nu fac decât să îi motiveze să devină cei mai buni în domeniul în care activează. Taurii demonstrează că nimeni și nimic nu îi poate doborî!

Horoscop saptamanal 18-24 Martie 2019 Gemeni

Nativii din zodia Gemeni urmează să întâmpine cea mai minunată perioadă a vieții lor. Totul merge conform așteptărilor lor, iar surprizele plăcute nu se lasă așteptate. Gemenii trebuie să fie pregătiți să trăiască aceste experiențe la intensitate maximă!

Horoscop saptamanal 18-24 Martie 2019 Rac

Deși viața nu este întotdeauna roz, nativii din zodia Rac trebuie să învețe că nu trebuie să renunțe niciodată la visurile lor. Poate că drumul pe care îl au de parcurs se arată a fi dificil, dar nu imposibil. Orice obstacol este un prilej de dezvoltare.

Horoscop saptamanal 18-24 Martie 2019 Leu

Banii sunt punctul slab al nativilor din zodia Leu în perioada următoare. Gestionarea lor devine într-adevăr o problemă, mai ales că trebuie să își potolească satisfacerea micilor capricii pentru un timp. Un mod mai chibzuit de a cheltui banii ar rezolva această problemă.

Horoscop saptamanal 18-24 Martie 2019 Fecioară

Nativii din zodia Fecioară își doresc cât mai multă liniște pentru perioada ce urmează. Certurile, dramele și lucrurile negative sunt evitate pe cât posibil. Energiile pozitive sunt cele care dictează acțiunile Fecioarelor.

Horoscop saptamanal 18-24 Martie 2019 Balanță

Planurile pe care nativii din zodia Balanță și le-au proiectat sunt pe cale să se concretizeze. Este momentul în care aceștia nu trebuie să renunțe, ci din contră. Trebuie să fie mai motivați ca niciodată să continue și să se folosească de toate resursele pe care le au la dispoziție în acest sens.

Horoscop saptamanal 18-24 Martie 2019 Scorpion

Cei din jur par să facă tot posibilul pentru a-i irita pe nativii din zodia Scorpion. În această situație, este important ca aceștia să nu își piardă cumpătul și să nu răspundă cu aceeași monedă. Indiferența este cea mai puternică armă!

Horoscop saptamanal 18-24 Martie 2019 Săgetător

Ultima dezamăgire în dragoste i-a afectat puternic pe nativii din zodia Săgetător. Partea bună este că vindecarea lor este tot mai aproape de final. Lucruri bune se așteaptă pentru ei în perioada ce urmează.

Horoscop saptamanal 18-24 Martie 2019 Capricorn

Drumul spre succes nu va fi întotdeauna și cel mai ușor, iar nativii din zodia Capricorn trebuie să învețe acest lucru. Pentru ca obiectivele lor să fie duse la îndeplinire, trebuie să depună un efort consistent și să nu își piardă speranța.

Horoscop saptamanal 18-24 Martie 2019 Vărsător

Nativii din zodia Vărsător au arătat că au foarte multă încredere în cei din jurul lor, iar asta nu este întotdeauna un lucru bun. În perioada următoare, ar fi bine să își restrângă cercul de prieteni, eliminând persoanele toxice din el…

Horoscop saptamanal 18-24 Martie 2019 Pești

Nativii din zodia Pești nu trebuie să se lase dictați de impulsivitate. Chiar dacă lucrurile nu merg conform așteptărilor, este important să își amintească faptul că ei atrag ceea ce gândesc.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!