HomeHoroscop Horoscop săptămânal 19-25 Iunie 2017: Berbecii au probleme de sănătate

Horoscop săptămânal 19-25 Iunie 2017: Berbecii au probleme de sănătate

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 805 views
Horoscop-săptămânal-19-25-Iunie-2017 in Horoscop

Horoscop săptămânal 19-25 Iunie 2017: Săgetătorii reușesc să se ocupe doar de ei, Gemenii nu au o stare prea bună, Fecioarele sunt extrem de agitate, iar Berbecii au probleme de sănătate.

horoscopul saptamanii 19-25-Iunie-2017

Horoscopul săptămânii 19-25 Iunie 2017

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te vei simți moleșită toată săptămâna din cauza unei răceli de care nu poți să mai scapi. Nu știi cu ce să te mai tratezi, iar starea ta nu este una deloc bună. Încearcă mai multe ceaiuri și remedii naturiste. Îți vor prinde foarte bine. Încearcă să eviți hainele prea subțiri în zilele nu tocmai calde.

TAUR (21 aprilie – 20 mai)

Vei merge acasă, la ai tăi, unde vei sta toată săptămâna. Te vei simți mai răsfățată ca oricând și vei avea parte de tot ce îți dorești. Vei mânca tot ce vrei, fără să fie nevoie să gătești, și vei putea sta în pat toată ziua, fără să faci absolut nimic. Pentru tine, va fi cu adevărat o săptămână perfectă. Profită de ea din plin! Cine știe când vei mai avea parte de așa ceva!

GEMENI (21 mai – 21 iunie)

Gemenii nu se simt prea bine în următoarele zile, iar acest lucru este cauzat de numărul mare de proiecte pe care trebuie să le finalizeze într-un timp foarte scurt. Acești nativi au nevoie în permanență de cineva care să îi motiveze să ducă totul la bun sfârșit. Când va trece această perioadă, se vor simți mult mai bine.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Racii vor fi plini de energie toată săptămâna și vor transmite o stare de bine tuturor celor din jurul lor. Vremea caldă de afară îi inspiră și îi face să fie mult mai productivi decât au fost până acum. Au mereu nevoie de soare pentru a face totul perfect.

LEU (23 iulie – 23 august)

Ai o pasiune nouă și încerci să investești cât mai mult în acest lucru. Toată săptămâna cauți informații cu privire la acest lucru și încerci să acumulezi cât mai multe cunoștințe referitoare la preocupările tale noi.

FECIOARĂ (24 august – 23 septembrie)

Fecioarele vor fi foarte agitate în decursul acestei săptămâni. Acest lucru nu le va face tocmai bine, pentru că ar putea să-și îndepărteze prietenii fără să își dea seama. Ar trebui să încerce să se liniștească înainte de a răni pe cineva.

BALANȚĂ (24 septembrie – 23 octombrie)

Vei avea parte de o săptămână plină. Nu vei avea timp nici să respiri din cauza proiectelor care îți dau mari bătăi de cap în ultima perioadă. Încearcă să iei și pauze și să nu lucrezi de dimineață până seara. În pauze te vei reîncărca și vei putea să duci totul la bun sfârșit. Obișnuiești să fii prea preocupată de tot ce ține de job și să nu te mai gândești la nevoile tale. Ai grijă să nu îți faci rău!

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

În această săptămână vei pleca în vacanță, iar datorită acestui motiv ești foarte entuziasmată. Începi să faci cumpărături și să îți pui în bagaj lucruri nesemnificative de care știi și tu că nu te vei atinge. Totuși, așa faci tu mereu. Ești de părere că este mai bine să ai de toate la tine decât să îți lipsească ceva de care este posibil să ai nevoie.

SĂGETĂTOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Îți propui ca în această săptămână să te ocupi doar de tine și să nu te intereseze prea mult de cei din jurul tău. Dacă până acum te-ai pus pe locul doi, ar fi timpul să te mai gândești și la tine, înainte de a te preocupa de starea celor din jurul tău. Să ai mereu grijă de tine! Tu ești cea mai importantă!

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Niște zvonuri nu prea plăcute reușesc să îți strice toată săptămâna. Mereu pui totul la suflet și îți este foarte greu să uiți vorbele rele care ți se spun. Ar trebui să înveți să nu te mai intereseze ceea ce vine de la persoanele neînsemnate. Pui prea mult preț pe oamenii ieftini, iar asta îți face foarte rău.

VĂRSĂTOR (21 ianuarie – 19 februarie)

În această săptămână, cel mai indicat ar fi să îți iei câteva zile libere. Fă acest lucru și pleacă, împreună cu partenerul tău, la o cabană în vârful muntelui. De mult timp îți dorești să ai parte de relaxare într-un loc cu aer curat, iar acum este momentul potrivit…

PEȘTI (20 februarie – 20 martie)

Dacă vrei să investești în ceva profitabil, acum ar fi timpul să iei o decizie. Această săptămână este una bună pentru tine și de aceea ar fi foarte bine să te hotărăști în aceste zile ce vrei să faci cu adevărat. Ia decizia singură și nu ține cont de ceea ce îți spun cei din jurul tău!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed