Home Horoscop Horoscop săptămânal 21-27 August 2017: Gemenii vor primi o veste importantă

Horoscop săptămânal 21-27 August 2017: Gemenii vor primi o veste importantă

autor Elena Yvette
489 views 4 minute timp de citit

Horoscop săptămânal 21-27 August 2017: Pentru Berbeci este o perioadă numai bună de a prinde curaj, Leii fac față cu brio unei provocări, iar Săgetătorii își adună toate puterile pentru a trece cu bine peste dificultățile care apar în aceste zile.

horoscopul saptamanii pentru 21-27 August 2017

Horoscopul săptămânii 21-27 August 2017 pentru toate zodiile

Berbec

Astrele sunt de partea ta și ar trebui să profiți din plin de acest lucru. Dacă până acum îți era oarecum teamă să te implici într-o activitate sau chiar într-o relație nouă, este momentul ideal să mergi înainte și să îți asumi un risc mărunt. Cine știe, poate iese ceva bun!

Taur

Ești pe cont propriu în ceea ce privește un proiect pe care vrei să-l derulezi. Chiar dacă pentru început nu ai prea multe idei despre cum ar trebui să-l începi, odată ce profiți de cea mai mică idee care îți trece prin cap, restul va fi floare la ureche.

Gemeni

Pe la mijlocul săptămânii vei primi o veste care te va da puțin peste cap. Odată ce vei discuta cu cineva despre aceasta, te vei liniști puțin. Restul săptămânii nu anunță nimic interesant și toate lucrurile se vor derula conform programului stabilit.

Rac

Reușești să impresionezi pe cineva și ar fi bine să folosești acest lucru în avantajul tău. În mare parte vei reuși să faci acest lucru, însă te vei lovi de o piedică și nu vei mai reuși să găsești o modalitate prin care să treci peste aceasta.

Leu

Accepți o provocare venită din partea unei persoane de sex opus și reușești să o pui oarecum la punct prin intermediul ei. Se pare că nu toată lumea cunoaște abilitățile tale, însă odată ce reușesc să se familiarizeze cu acestea, regretă faptul că îți provoacă „bestia” interioară.

Fecioară

Reușești să te bucuri de o atmosferă plăcută și liniștită peste tot pe unde vei merge în cursul acestei săptămâni. Există probabilitatea să te revezi cu niște prieteni vechi, lucru care nu poate decât să te bucure.

Balanță

Trăiești totul foarte intens, iar uneori iei mult prea în serios unele lucruri. Încearcă să o lași puțin mai moale, cel puțin pentru o perioadă, și nu mai încerca să găsești nod în papură atunci când nu este cazul de așa ceva.

Scorpion

Ai mare nevoie de odihnă și momente de liniște. Chiar dacă nu simți că ești obosită sau stresată, în interiorul tău se duce o luptă, una care nu prea se vede în exterior. Încearcă să acorzi mai multă atenție sentimentelor pe care le ai față de persoanele din jur sau de anumite situații.

Săgetător

Ești organizată și vrei ca totul să decurgă conform programului stabilit. Nu vrei să superi pe nimeni și nici nu vrei să rămâi în urmă cu munca depusă, motiv pentru care îți aduni toate forțele și te concentrezi mai mult ca oricând asupra aspectelor și situațiilor pe care le ai de abordat.

Capricorn

Chiar dacă nu ai făcut planuri în acest sens, se pare că vei face o scurtă călătorie sau drumeție în cursul acestei săptămâni. Vei avea alături de tine o persoană care îți este foarte dragă și vei avea ocazia să întărești legătura pe care o ai cu aceasta.

Vărsător

Vrei să ajungi într-un anumit punct în ceea ce privește relația pe care o ai cu unul dintre cunoscuți. Dacă vrei să-i clarifici sentimentele pe care i le porți, ar fi bine să nu o mai iei pe ocolite…

Pești

Ai multe drumuri de făcut și prea puțin timp. Dacă nu reușești să onorezi o parte din întâlnirile stabilite, ar fi bine să anunți acest lucru din timp, altfel vei ajunge să dezamăgești sau chiar să enervezi unele persoane, lucru pe care sigur nu ți-l dorești.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies