HomeHoroscop Horoscop săptămânal 23-29 Ianuarie 2023. Leii trebuie să învețe să ceară ajutorul, iar o rudă ar putea să-i salveze în această situație

Horoscop săptămânal 23-29 Ianuarie 2023. Leii trebuie să învețe să ceară ajutorul, iar o rudă ar putea să-i salveze în această situație

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 728 views
Horoscop saptamanal 23-29 Ianuarie 2023. Leii trebuie sa invete sa ceara ajutorul, iar o ruda ar putea sa-i salveze in aceasta situatie
  • Horoscop săptămânal 23-29 Ianuarie 2023 pentru toate zodiile
  • Scorpionii își petrec într-un cadru romantic întreaga săptămâna și se bucură de prezența ființei iubite
  • Peștii ies din zona de confort și fac lucruri noi și îndrăznețe

Vești importante și schimbări majore sunt cele care caracterizează această săptămână. Bucuriile si succesul pot apărarea la fiecare pas, deci fiți pregătiți de neprevăzut.

Horoscop săptămânal 23-29 Ianuarie 2023 Berbec

Nativii Berbec pot avea parte de altercații cu anumiți colegi din cauza unor opinii contradictorii. Păstrează un anumit grad de profesionalism și dă dovadă că ești un om matur. De asemenea, încearcă să lămurești informațiile care au dus la conflict, fiindcă poate exista o eroare la comunicare.

Horoscop săptămânal 23-29 Ianuarie 2023 Taur

Taurii au foarte multă greutate pe umerii lor și toată lumea se așteptă să muncească cât mai mult. Ești atât de ocupat, încât aproape că uiți de nevoile tale. Deși te simți stresat, nu uita că după furtună vine întotdeauna vreme frumoasă.

Horoscop săptămânal 23-29 Ianuarie 2023 Gemeni

Nativii Gemeni au avut parte de o despărțire sau de un necaz, care le-a cam pus capac. Nu te așteptai ca fix ție să ți se întâmple, iar șocul cauzat de moment nu a dispărut complet. Încearcă să apelezi la ajutor specializat dacă trauma nu se vindecă de la sine. Este un proces de lungă durată, însă este sigura cale de revenire la normal.

Horoscop săptămânal 23-29 Ianuarie 2023 Rac

Racii sunt supărați pe niște persoane față de care aveau așteptări. Ai înțeles, încă o dată, că tu ești singura persoană pe care te poți baza mereu, indiferent de context. Chiar dacă unii oameni au greșit față de tine, încearcă să-i ierți.

Horoscop săptămânal 23-29 Ianuarie 2023 Leu

Leii se află într-un moment de stagnare, întrucât nu prea știu pe cale să o apuce. Învață să ceri sfaturi atunci când nu te descurci, pentru a putea să ieși mai repede din impas. O rudă apropiată te poate ajuta extraordinar de mult, de aceea nu uita să mulțumești pentru ajutorul primit.

Horoscop săptămânal 23-29 Ianuarie 2023 Fecioară

Fecioarele au parte de o săptămână marcată de liniște, ieșiri cu familia și multă contemplare. Ai parte de momente calme în compania persoanelor la care te gândești zilnic și acest lucru îți conferă o stare bună.

Horoscop săptămânal 23-29 Ianuarie 2023 Balanță

Nativii Balanță nu trebuie să se lase călcați în picioare la locul de muncă și nici să accepte insistențele șefilor. Se anunță anumite schimbări nefavorabile la locul de muncă, care nu te încântă sub nicio formă.

Horoscop săptămânal 23-29 Ianuarie 2023 Scorpion

Scorpionii trebuie să-și folosească întreaga energie pentru a aduce partenerului un zâmbet pe buze. Săptămâna aceasta este marcată de sfera romantică, lucru care te face mai doritor de oferit iubire decât de obicei.

Horoscop săptămânal 23-29 Ianuarie 2023 Săgetător

Nativii Săgetător se confruntă cu o situație familiară această săptămână. Trebuie să înveți ceva de pe urma acestei întâmplări, pentru a nu întâmpina aceleași consecințe și în viitor. Acordă mare atenție activităților de zi cu zi.

Horoscop săptămânal 23-29 Ianuarie 2023 Capricorn

Capricornii trebuie să fie de două ori mai atenți la locul de muncă, pentru a nu comite vreo greșeală. Vrei să termini totul mai repede, însă poți face anumite greșeli din neatenție. Chiar dacă sarcinile pot dura mai mult decât de obicei, verifică fiecare aspect pentru a nu lucra peste program.

Horoscop săptămânal 23-29 Ianuarie 2023 Vărsător

Nativii Vărsător trebuie să clarifice o situație pe care au lăsat-o fără răspuns. Ai niște explicații de dat și în funcție de ceea ce zici poți să ai parte de anumite sancțiuni. Alege-ți cu mare atenție cuvintele.

Horoscop săptămânal 23-29 Ianuarie 2023 Pești

Nativii Pești sunt îndrăzneți și ies din zona lor de confort. Poți face activități pe care nu credeai că le poți finaliza și te întrebi de ce nu ai avut mai mult curaj înainte. Nu este timpul pierdut, deci bucură-te de fiecare moment unic.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed