HomeHoroscop Horoscop saptamanal 27 Noiembrie – 3 Decembrie 2017

Horoscop saptamanal 27 Noiembrie – 3 Decembrie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 976 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/10/Horoscop-saptamanal-27-Noiembrie-3-Decembrie-2017.jpg

Horoscop saptamanal 27 Noiembrie – 3 Decembrie 2017: Săgetătorii primesc o veste neașteptată, iar Peștii vor avea parte de puțină relaxare.

Horoscop saptamanal 27 Noiembrie – 3 Decembrie 2017 pentru toate zodiile

Berbec

Când vine vorba de sentimente, ai tendința de a deveni timid. Pentru a evita un conflict în acestă săptămână, ai grijă să-i oferi destulă atenție partenerului de viață și vorbește-i despre sentimentele tale.

Taur

Nu se știe niciodată cine îți poate bate la ușă. În această săptămână vei primi o vizită neașteptată. Nu lăsa ca acest lucru să te indispună, deoarece tu vei avea de suferit.

Gemeni

În această săptămână vei întâlni multe oportunități. Alege-o pe cea mai potrivită. Nu alerga după toate deoarece programul tău este deja încărcat. Concentrează-te asupra lucrurilor care contează și nu-ți mai pierde timpul.

Rac

Este timpul să te maturizezi. Din punct de vedere sentimental, situația de față nu merge prea bine, iar tu ești conștient de acest lucru. Nu te mai feri de realitate și încearcă să discuți deschis cu partenerul de viață.

Leu

Autoritatea te caracterizează, dar nu și când vine vorba de familie. Încearcă să renunți la acest aspect deoarece spre sfârșitul săptămânii se anunță o mică ceartă în familie.

Fecioară

Trecutul este trecut și trebuie să rămână așa. Încă te gândești la anumite momente care ți-au marcat viața, iar acest lucru nu este corect față de ceilalți. Încearcă să treci peste!

Balanță

Cu cât muncești mai mult, cu atât rezultatele nu vor înceta să apară. Din punct de vedere profesional, reușești să te faci remarcat la serviciu. Te dedici în tot ceea ce faci, iar acesta este un început promițător.

Scorpion

Trebuie să ieși din rutina ta zilnică. Ai nevoie de o mică schimbare în ceea ce privește viața ta socială. În acestă săptămână vei organiza o mică petrecere sau cel puțin o întâlnire de afaceri.

Săgetător

În această săptămână vei primi o veste neașteptat de bună. Persoanele dragi ție îți pregătesc o surpriză. Trebuie să te simți apreciat deoarece ai multe persoane în jurul tău cărora le pasă de tine.

Capricorn

La începutul săptămânii vei avea un program extrem de încărcat. În weekend plănuiești să ieși cu prietenii și să te simți bine. Încearcă să ai mai multă încredere în tine și să privești lucrurile cu o doză mai mare de optimism.

Vărsător

În această săptămână vrei să faci ceva nou, iar astrele vor fi de partea ta. Fie că e vorba de serviciu, fie că e vorba de o aventură, se pare că vei reuși să faci ceea ce îți propui…

Pești

În această săptămână e vorba doar despre tine. Te vei relaxa deoarece ai mult timp liber. Poate chiar te vei reorienta spre idealuri vechi. Oricare ar fi planul tău, se pare că ești foarte optimist și energic.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed