HomeHoroscop Horoscop saptamanal 28 Mai – 3 Iunie 2018: o saptamana importanta la locul de munca

Horoscop saptamanal 28 Mai – 3 Iunie 2018: o saptamana importanta la locul de munca

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 750 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/05/Horoscop-saptamanal-28-Mai-3-Iunie-2018.jpg

Horoscop saptamanal 28 Mai – 3 Iunie 2018: Berbecii au nevoie de cât mai multe sfaturi care să le fie de mare folos, Taurii își vor reorganiza activitățile. Vezi ce se întâmplă și cu celelalte zodii în această săptămână:

Horoscop saptamanal 28 Mai - 3 Iunie 2018

Horoscop saptamanal 28 Mai – 3 Iunie 2018 Berbec

Berbecii au nevoie de cât mai multe sfaturi de la persoanele din jur în săptămâna 28 Mai – 3 Iunie 2018. Trebuie să fie cât mai discreți și să folosească fiecare sfat în favoarea lor, astfel nu vor da greș. Spre sfârșitul săptămânii vor organiza o ieșire cu prietenii.

Horoscop saptamanal 28 Mai – 3 Iunie 2018 Taur

Taurii își reorganizează planurile. Pot să pună la cale o călătorie, o ieșire cu prietenii, care îi vor ajuta să se destindă de la anumite chestiuni de serviciu. Se relaxează foarte mult alături de partenerul de viață spre sfârșitul săptămânii.

Horoscop saptamanal 28 Mai – 3 Iunie 2018 Gemeni

În această săptămână Gemenii vor rezolva anumite chestiuni financiare, împreună cu un membru al familiei. Veți cheltui fiecare ban așa cum se cuvine, așa că nu e cazul să vă faceți probleme din acest punct de vedere.

Horoscop saptamanal 28 Mai – 3 Iunie 2018 Rac

Colaborările pe care le începeți săptămâna aceasta vor fi de lungă durată, pentru că veți întâlni o mulțime de oameni noi, cu care vă faceți relații parteneriale în avantajul dumneavoastră. Profitați de acest lucru și porniți cu ambiție la drum!

Horoscop saptamanal 28 Mai – 3 Iunie 2018 Leu

Este o săptămână importantă la locul de muncă. Sarcinile decurg foarte bine, atingeți cu ușurință termenele-limită și vă simțiți de minune când vă primiți și răsplata pe baza muncii dumneavoastră. Este o săptămână foarte bună din toate punctele de vedere.

Horoscop saptamanal 28 Mai – 3 Iunie 2018 Fecioara

Trebuie să fii mai atent cu partenerul de viață, pentru a nu îl îndepărta. Își dorește mai multă afecțiune și mai multă grijă, se simte cam neglijat. Profită de câteva zile pentru a te ocupa de aceste lucruri personale, cel puțin până se rezolvă lucrurile în viața de cuplu.

Horoscop saptamanal 28 Mai – 3 Iunie 2018 Balanţă

Este o săptămână foarte bună în plan amoros. Trebuie doar să lași orgoliul deoparte și să îți arăți mai mult sentimentele față de persoana iubită. Din punctul de vedere profesional, ai grijă să nu ratezi anumite oportunități de care te poți bucura pe perioadă lungă.

Horoscop saptamanal 28 Mai – 3 Iunie 2018 Scorpion

Vă simțiți prizonieri în relația de cuplu sau iubiți pe cineva care nu vă împărtășește sentimentele. Sfatul săptămânii este să fiți direct atunci când vine vorba de sentimente. Ceilalți nu au de unde să știe ce simțiți pentru ei, dacă nu le spuneți acest lucru.

Horoscop saptamanal 28 Mai – 3 Iunie 2018 Săgetător

Atitudinea negativă a șefilor vă face să vă simțiți cam tulburat, însă dacă aveți încredere în forțele proprii, lucrurile se vor rezolva! Nu puneți la suflet anumite stări de moment ale superiorilor! Să nu cheltuiți în acestă săptămână mai mult decât ar fi cazul, fiți cât mai atent la buget!

Horoscop saptamanal 28 Mai – 3 Iunie 2018 Capricorn

În iubire apar anumite provocări de care Capricornii sunt mai mult decât încântați. Aceste provocări aduc schimbări mari în viața lor sentimentală. Organizați-vă mai bine stilul de viață și mâncați mai echilibrat, consumând alimente cât mai sănătoase.

Horoscop saptamanal 28 Mai – 3 Iunie 2018 Vărsător

Se anunță o săptămână bună din punctul de vedere amoros. Aveți multă energie și putere să rezolvați orice în relația de cuplu. Din punctul de vedere al sănătății, aveți grijă la răceli și viroze…

Horoscop saptamanal 28 Mai – 3 Iunie 2018 Peşti

Nativii Pești trebuie să își declare sentimentele cât mai direct în această săptămână, pentru a se face cât mai înțeleși de către persoanele din jur. Aveți unele simptome de stres și de oboseală, de aceea nu v-ar prinde deloc rău o pauză, potrivit horoscopului săptămânal 28 Mai – 3 Iunie 2018.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed