HomeHoroscop Horoscop saptamanal 4-10 Martie 2019: Gemenii dețin cheia succesului

Horoscop saptamanal 4-10 Martie 2019: Gemenii dețin cheia succesului

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 966 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/02/Horoscop-saptamanal-4-10-Martie-2019.jpg

Horoscop saptamanal 4-10 Martie 2019: Berbecii muncesc pentru a se menține în formă, Gemenii dețin cheia succesului, iar Vărsătorii sunt mândri de ceea ce au realizat până acum.

Horoscop saptamanal 4-10 Martie 2019

Horoscop saptamanal 4-10 Martie 2019: Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii din zodia Berbec să înceapă această săptămână plini de motivație. Au multe planuri, atât pe planul personal, cât și pe cel profesional. Primul pas, și poate cel mai curajos, este acela de a se apuca de sală și de a-și schimba într-un sens pozitiv alimentația.

Horoscop saptamanal 4-10 Martie 2019: Taur (21 aprilie – 20 mai)

Nativii din zodia Taur trebuie să renunțe la copilării și să își asume statutul de adulți maturi și responsabili. Nimeni nu le poate duce la îndeplinire obligațiile pe care le au, în afară de ei. Dacă se simt neputincioși, nu este o rușine să apeleze la ajutorul altor persoane.

Horoscop saptamanal 4-10 Martie 2019: Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Nativii din zodia Gemeni au căpătat suficientă experiență în domeniul lor de activitate încât să reușească să devină cei mai buni. Majoritatea persoanelor apelează la ei pentru sfaturi legate de carieră, căci toți vor să afle cheia succesului.

Horoscop saptamanal 4-10 Martie 2019: Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativii din zodia Rac riscă să își piardă prietenii dacă vor continua să îi învinovățească pentru toate lucrurile rele care se întâmplă în viața lor. Toată lumea se ferește de negativismul lor, așa că este momentul să facă o schimbare de atitudine.

Horoscop saptamanal 4-10 Martie 2019: Leu (23 iulie – 22 august)

Nativii din zodia Leu trebuie să lucreze serios la punctualitate în această săptămână. Au programate câteva întâlniri importante care le pot aduce oportunități extraordinare. Timpul înseamnă bani.

Horoscop saptamanal 4-10 Martie 2019: Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativii din zodia Fecioară au de dat un examen important în această săptămână și se pregătesc din greu pentru el. Totuși, nu trebuie să fie prea duri cu ei. Cu toții știm că sunt perfecționiști, dar și creierul mai are nevoie din când în când de odihnă.

Horoscop saptamanal 4-10 Martie 2019: Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativii din zodia Balanță încep să nu mai suporte prezența anumitor persoane în viața lor. În această situație, fie sunt dispuși să le comunice acest lucru, fie elimină răul de la rădăcină. Trebuie să se bucure de energiile pozitive pe care această săptămână le aduce.

Horoscop saptamanal 4-10 Martie 2019: Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pentru nativii din zodia Scorpion, această săptămână nu se anunță a fi una tocmai bună. Se simt de parcă ghinionul s-a năpustit asupra lor și nu pare să îi lase prea curând. Chiar dacă lucrurile par grave acum, ele nu vor rămâne așa. Gândirea pozitivă ne ajută să trecem peste astfel de momente.

Horoscop saptamanal 4-10 Martie 2019: Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Nativii din zodia Săgetător plănuiesc o ieșire de neuitat alături de prietenii lor apropiați în această săptămână. În ultimul timp, au fost destul de ocupați cu aspecte legate de cariera lor însă niciodată nu este prea târziu pentru a porni într-o călătorie aventuroasă.

Horoscop saptamanal 4-10 Martie 2019: Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nativii din zodia Capricorn trebuie să fie onești cu cei din jurul lor. Chiar dacă adevărul nu pare a fi cea mai bună alternativă în acel moment, cu siguranță va ajuta mai mult decât o minciună. Persoanele care contează cu siguranță vor aprecia această atitudine.

Horoscop saptamanal 4-10 Martie 2019: Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativii din zodia Vărsător sunt foarte mândri de ceea ce au reușit să realizeze în ultima perioadă și țin să împărtășească asta și cu restul lumii. S-ar putea ca unele persoane să îi perceapă mult prea lăudăroși, dar asta nu trebuie să le strice starea de spirit…

Horoscop saptamanal 4-10 Martie 2019: Pești (19 februarie – 20 martie)

Nativii din zodia Pești au nevoie de o persoană dragă care să le fie alături. Chiar dacă nu au foarte multe să le spună, este suficient doar să stea lângă ei. Se simt destul de singuri, iar starea aceasta nu trebuie să se aprofundeze.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed