Horoscop săptămânal 5-11 Decembrie. Prima parte a săptămânii este una încărcată pentru Berbeci

Share

Horoscop săptămânal 5-11 Decembrie. Această săptămână vine cu multe schimbări, planuri de viitor și perspective de dezvoltare profesională. Taurii au parte de vești bune și sunt productivi, Racii au o dispoziție foarte bună, iar Peștii reiau legătura cu unele persoane din trecut.

Horoscop săptămânal 5-11 Decembrie Berbec

Prima parte a săptămânii este una încărcată pentru Berbeci. Sunt solicitați la locul de muncă și au de rezolvat mai multe treburi casnice. Reușesc să-și îndeplinească toate sarcinile cu bine, astfel încât, în a doua parte a săptămânii, își dedică câteva momente de relaxare.

Horoscop săptămânal 5-11 Decembrie Taur

Taurii au o săptămână productivă și plină de vești bune. Duc toate proiectele noi până la capăt și se țin de promisiunile făcute unor persoane apropiate. Au parte de o surpriză plăcută din partea persoanei iubite și de noi oportunități la locul de muncă.

Horoscop săptămânal 5-11 Decembrie Gemeni

În prima parte a săptămânii, Gemenii simt o ușoară stare de oboseală. Treptat, își reglează nivelul de energie și se angajează în anumite activități recreative. Relația cu persona iubită trece la nivelul următor, iar o cerere în căsătorie poate apărea în orice moment.

Horoscop săptămânal 5-11 Decembrie Rac

Pe parcursul acestei săptămâni, Racii au o dispoziție foarte bună. Se bucură din lucrurile mici și petrec mai mult timp alături de membrii familiei. Relațiile cu oamenii dragi se îmbunătățesc considerabil, au un randament crescut la locul de muncă, iar veniturile cresc simțitor.

Horoscop săptămânal 5-11 Decembrie Leu

Leii traversează o săptămână relaxantă. După o perioadă marcată de muncă și stres, decid să ia o pauză și să acorde mai multă atenție nevoilor personale. Nu este exclus să organizeze o excursie spontană sau să le facă o vizită unor prieteni mai vechi. În a doua parte a săptămânii, au parte de o întâlnire cu o persoană specială.

Horoscop săptămânal 5-11 Decembrie Fecioară

Această săptămână este una marcată de schimbări pentru Fecioare. Renunță la vechiul loc de muncă, deși erau satisfăcuți pe plan financiar. Ajung la concluzia că banii nu aduc fericirea și că nu este singurul aspect de luat în calcul atunci când vine vorba serviciu. Se gândesc să-și renoveze locuința și să-și facă spațiul mai plăcut și mai confortabil.

Horoscop săptămânal 5-11 Decembrie Balanță

Balanțele au o săptămână prosperă. Își fac treaba bine la locul de muncă și au grijă să le ofere suficientă atenție oamenilor dragi din viața lor. În a doua parte a săptămânii, încep un proiect nou, sperând să să câștige câtiva bani în plus din asta.

Horoscop săptămânal 5-11 Decembrie Scorpion

Această săptămână este una excelentă pentru Scorpioni. Nu au parte de niciun conflict și reușesc să-și îndeplinească tot ce și-au propus. Relația cu persoana iubită cunoaște o îmbunătățire, ceea ce le produce mult entuziasm și fericire.

Horoscop săptămânal 5-11 Decembrie Săgetător

Prima parte a săptămânii vine cu noi oportunități profesionale pentru Săgetători. Primesc o ofertă de angajare de nerefuzat, ceea ce îi face mai încrezători în aptitudinile lor. Schimbarea nu este una tocmai ușoară, însă se integrează imediat în noul colectiv de la muncă și sunt remarcați de superiori.

Horoscop săptămânal 5-11 Decembrie Capricorn

Pe parcursul întregii săptămâni, Capriconii sunt euforici și își fac planuri de viitor cu persoana iubită. Dragostea plutește în aer, sentiment pe care nu l-au mai trăit de ceva vreme. Lucrurile evoluează în direcția dorită și pare că nimic nu le poate compromite fericirea.

Horoscop săptămânal 5-11 Decembrie Vărsător

Vărsătorii au parte de o săptămână echilibrată. Nu se confruntă cu situații ieșite din comun și nimic nu le amenință starea de bine. Reușesc să stea departe de conflicte și discuții în contradictoriu, își îndeplinesc sarcinile la locul de muncă și petrec suficient timp cu oamenii pe care îi iubesc.

Horoscop săptămânal 5-11 Decembrie Pești

Peștii traversează o săptămână fără stres. Atmosfera este destul de relaxată la locul de muncă, având mai puține responsabilități decât în mod obișnuit. Fac mai multe activități pentru sufletul lor și reiau legătura cu unele persoane din trecut.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news