HomeHoroscop Horoscop săptămânal 6-12 August 2018: săptămâna nu aduce mari schimbări

Horoscop săptămânal 6-12 August 2018: săptămâna nu aduce mari schimbări

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 841 views
Horoscop saptamanal 6-12 August 2018

Săptămâna nu aduce mari schimbări în viața nativilor, însă Scorpionii au șanse mari de a primi o ofertă de muncă.

 Horoscop saptamanal 6-12 August 2018

Berbec (21 martie-20 aprilie)

-pasiunile Berbecului sunt greu de stăpânit însă nativul este conștient că timpul nu îi este suficient. Pe parcursul săptămânii are parte de vizite plăcute sau mai puțin plăcute.

 Taur (21 aprilie-21 mai)

-nativul este uneori prea afectat de ce li se întâmplă celor din jur, o parte a timpului este dedicat celorlalți. Întreaga săptămână implică situații când Taurul amână lucruri în favoarea celorlalți.

 Gemeni (21 mai-21 iunie)

-deși este sufletul petrecerii, nativul din zodia Gemeni este serios când trebuie, implicit la locul de muncă. Săptămâna nu aduce schimbări prea multe, spre final de săptămână se recomandă atenția asupra partenerului de viață.

Rac (22 iunie-22 iulie)

-încă de la începutul săptămânii, nativul din zodia Rac este implicat în discuții care îi acaparează atenția. Un membru al familiei se preocupă mult prea mult de viața nativului, în viziunea acestuia.

Leu (23 iulie-22 august)

-punctualitatea Leului este răsplătită, iar acest lucru aduce zâmbetul pe buze pe tot parcursul zilei de luni. Spre finalul săptămânii situația se schimbă, când Leul întâmpină câteva conflicte în familie.

 Fecioară (23 august-22 septembrie)

-nativul din zodia Fecioară este supus unor situații dificile din cauza faptului că uneori nu comunică suficient cu partenerul. Pe parcursul săptămânii are de realizat un proiect decisiv pentru funcția sa din cadrul serviciului.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

-șansele de a întâlni pe cineva cu care să aibă cât mai multe subiecte în comun sunt mari, în special dacă ar face primul pas. Spre finalul săptămânii sunt posibile probleme financiare ce par destul de grave.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

-planul săptămânal suferă câteva schimbări din cauza neînțelegerilor cu un membru al familiei. În zilele de joi și vineri nativul face eforturi pentru a-și găsi un loc de muncă.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

-problemele de sănătate sunt subiect principal pe parcursul săptămânii. Săgetătorul își dedică timpul liber sportului, pasiunilor în general.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

-banii au un loc special pentru Capricorn, iar pentru a-i avea, nativul face eforturi mari. Stresul generează conflicte atât în cadrul familiei cât și în cadrul serviciului.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

-săptămâna nativului este plină de schimbări. Rutina Vărsătorului va include începând cu această săptămână și sport. Preocuparea pentru sănătate aspect, liniștea sufletească vor genera schimbări pentru nativ…

Pești (20 februarie-20 martie)

-zâmbetul nativului este prea rar văzut întreaga săptămână. Cu toate că este implicat în conflicte mici, cauza fiind oboseala și stresul, el nu se dă bătut, mai ales dacă are dreptate.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed