HomeHoroscop Horoscop săptămânal 7-13 August 2017: toate zodiile vor câștiga bani

Horoscop săptămânal 7-13 August 2017: toate zodiile vor câștiga bani

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 651 views
Horoscop-săptămânal-7-13-August-2017 in Horoscop

Horoscop săptămânal 7-13 August 2017:  Descoperă cum să depășești anumite situații din această săptămână încărcată cu tot felul de încercări. Află ce ți-au prezis astrele și care e cea mai bună soluție de a evita discuțiile în contradictoriu.

horoscopul saptamanii 7-13 August 2017

Horoscopul săptămânii 7-13 August 2017 pentru toate zodiile

BERBEC

Ceea ce părea imposibil se va realiza în aceste zile. Vei deborda de energie și vei putea să-ți îndeplinești fiecare sarcină oricât de copleșitoare ar putea fi. Ai grijă la sănătate, s-ar putea să întâmpini probleme dacă nu te întreții așa cum trebuie. În familie ai parte de momente plăcute alături de cei dragi, astfel că săptămâna se va încheia într-o atmosferă de tandrețe, ceea ce aveai nevoie pentru a duce la bun sfârșit planurile de viitor.

TAUR

Locul de muncă nu te mai satisface, iar în aceste zile este posibil să iei o decizie pe care s-ar putea să o regreți, dar care acum pare cea mai bună soluție. Înainte de-a încheia, sfătuiește-te cu partenerul de viață pentru a afla și părerea lui. Găsește un mod de-a te recrea, de-a scăpa de stres, pentru a putea merge mai departe.

GEMENI

Ai încredere oarbă în prieteni, iar asta se va putea întoarce împotriva ta. Nu încredința secrete intime celorlalți, pentru a nu fi dezamăgit mai târziu. Mijlocul săptămânii îți oferă ocazia de a cunoaște noi oameni și a lega prietenii benefice. Nu asculta de gura celor din anturaj și oferă-ți oportunitatea de a schimba mediul în care-ți petreci timpul liber.

RAC

Prietenii sunt bucuroși pentru reușitele tale. Ai succes în ceea ce faci, iar asta-ți oferă un aer de superioritate care nu va fi interpretat tocmai bine de familie. Partenerul de viață încearcă să te aducă cu picioarele pe pământ și ar fi cazul să-l asculți. Nu renunța la ceea ce-ți dorești, dar nici nu visa cu ochii deschiși, pentru că s-ar putea să fii dezamăgit.

LEU

Familia îți oferă șansa de a repara o greșeală din trecut, ai reușit să rănești pe cineva drag, dar orgoliul este mai puternic și nu te lasă să-ți ceri scuze. Cei din jur te încurajează pentru a da frâu liber sentimentelor și a zice lucrurilor pe nume. Nu adopta o atitudine defensivă, pentru că nu te va ajuta. Ai încredere măcar acum în sufletul tău și refă ceea ce ai stricat la un moment dat!

FECIOARĂ

O escapadă ți-ar prinde bine în această săptămână. Locul de muncă te-a copleșit, iar pentru a putea fi din nou productiv îți este necesară această ieșire din rutină. Petreci alături de persoana iubită niște momente tandre, frumoase, într-un loc uitat de lume. Te vei întoarce încrezător în forțele proprii și totul va merge din ce în ce mai bine.

BALANȚĂ

Vrei ca cei din jur să te înțeleagă, oscilezi în comportament, iar asta-i derutează peste măsură. Acum ești calm și plin de energie, pentru ca apoi să ajungi la polul opus fiind posac și indiferent. Alege un stil de viață pe care să-l îndrăgești și nu va mai trebui să pendulezi între aceste stări obositoare.

SCORPION

Planurile de viitor dau roade. Zilele de luni și miercuri sunt benefice contractelor încheiate acum ceva timp. Rezultatele apar și sunt îmbucurătoare. Superiorii te felicită și promit o avansare dacă o ții tot așa. În familie vor exista discuții contradictorii în legătură cu o moștenire pe care nu vrei să o primești, crezi că este o bătaie de cap și nu vrei să te implici.

SĂGETĂTOR

O deplasare la începutul acestei săptămâni te face să realizezi că-ți lipsește ceva. O persoană cu care să povestești despre tot ceea ce ai în minte și suflet. Dorința de-a găsi sufletul pereche te împinge la lucruri nebunești. Te sfătuim să nu mergi pe premisa „primul venit, primul servit”, pentru că s-ar putea ca în scurt timp să te plictisești și să-ți dorești altceva.

CAPRICORN

Tot ce ai realizat împreună cu persoana iubită îți oferă o stare de satisfacție de zile mari. Este adevărat că au fost și momente grele, dar le-ați depășit cu brio, acum vă puteți bucura în liniște de ceea ce aveți. Familia vă privește ca pe doi învingători, iar asta vă stimulează și mai mult pe viitor. Vă puteți face planuri de vacanță, deoarece ar fi momentul ideal pentru o gură de aer proaspăt…

VĂRSĂTOR

Nu ignora semnele pe care ți le dă starea de sănătate. S-ar putea să suferi de afecțiuni care în timp îți vor da doar bătăi de cap, ar fi mai bine să le tratezi de acum. Oferă atenție și dorințelor celor din jur care așteaptă de la tine să iei câteva decizii definitorii pentru această perioadă. Ai încredere în forțele tale și vei fi învingător!

PEȘTI

Acest început de săptămână aduce cu sine multe surprize. Locul de muncă își schimbă sediul, astfel încât vei fi nevoit să te muți din oraș, ceea ce te bucură enorm, pentru că aveai nevoie de ceva nou în viața ta. Zilele de marți și joi sunt numai bune de petrecut în familie, alături de persoanele iubite, făcând planuri de viitor. Știm, e frumos să visezi cu ochii deschiși, fă asta mai des!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed