HomeHoroscop Horoscop saptamanal 7-13 Mai 2018: o saptamana foarte importanta la locul de munca

Horoscop saptamanal 7-13 Mai 2018: o saptamana foarte importanta la locul de munca

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 631 views
Horoscop saptamanal 7-13 Mai 2018

Horoscop saptamanal 7-13 Mai 2018: Berbecii au parte de unele sfaturi din partea persoanelor apropiate. Taurilor le este puțin cam dificil să se orienteze astăzi. Vezi ce spun astrele și despre celelalte semne zodiacale.

Horoscop saptamanal 7-13 Mai 2018

Horoscop saptamanal 7-13 Mai 2018 Berbec

Pot apărea ocazii în care să porți anumite dialoguri importante cu persoanele din jur, dialoguri care înseamnă mult pentru tine și viața profesională. Poți afla anumite secrete sau lucruri pe care nu le știai până acum și care îți vor fi de mare folos.

Horoscop saptamanal 7-13 Mai 2018 Taur

Ești plin de gânduri și idei și nu știi cum să le mai pui în aplicare. Trebuie să te organizezi mai bine, pentru a realiza lucrurile cât mai corect. În ritmul acesta haotic nu faci decât să te încurci singur în propriile probleme. Nu îți pierde speranța și fii cât mai controlat și concentrat pe ceea ce faci, iar rezultatele vor apărea în scurt timp.

Horoscop saptamanal 7-13 Mai 2018 Gemeni

Rezolvi anumite situații financiare, cum ar fi achitarea unor facturi sau plata unor achiziții. Trebuie să fii puțin atent și la nevoile celor din jurul tău. Faptul că ești preocupat de buget te ajută să gestionezi mult mai bine fiecare ban și să cheltui cu cap.

Horoscop saptamanal 7-13 Mai 2018 Rac

Se pot modifica unele situații sau legături în relațiile parteneriale. Ar trebui să fii cât mai prudent în discuții și în legătura cu ceilalți. Ai tendința să te avânți în realizarea unor chestiuni care necesită timp. Ar trebui să ai mai multă răbdare.

Horoscop saptamanal 7-13 Mai 2018 Leu

O săptămână foarte importantă la locul de muncă. Sarcinile pe care le ai trebuie realizate împreună cu ceilalți, munca în echipă fiind de bază în această săptămână. Focalizează-te pe ideile tale și nu te lăsa influențat de ceilalți. Ai o gândire mult mai practică decât a lor.

Horoscop saptamanal 7-13 Mai 2018 Fecioara

Ai nevoie de mai multă afecțiune din partea persoanelor apropiate. Discrepanța dintre ceea ce îți dorești tu și ceea ce primești este din cauza muncii și stresului acumulate la locul de muncă, precum și din cauza rutinei. Încearcă să stabilești o întâlnire cu persoanele dragi, care să îți aducă numai satisfacții și să le spui direct ce așteptări ai de la ei.

Horoscop saptamanal 7-13 Mai 2018 BALANTA

Nu privi trecutul tău cu atât de mult regret, la urma urmei este o lecție din care ai învățat anumite lucruri. Nu contează că a trecut, contează că s-a întâmplat, așa că bucură-te cât mai mult de prezent și trăiește clipa!

Horoscop saptamanal 7-13 Mai 2018 SCORPION 

Ești în cumpănă într-o problemă profesională și nu știi încotro să te îndrepți. Deși ceri sfatul persoanelor din jurul tău, acestea par să nu te ajute prea mult. Efortul pe care-l vei depune săptămâna asta depinde foarte mult de cât de ambițios ești și de cât de hotărât ești pentru ca toate lucrurile să iasă așa cum îți dorești.

Horoscop saptamanal 7-13 Mai 2018  SAGETATOR 

Te simți ușor în dezavantaj în această săptămână, fiind gata să abordezi lucrurile și mai hotărât decât până acum. Simți că ai pierdut cumva controlul asupra lucrurilor și îți dorești să redevii la forma la care ai fost. Fii tu însuți și implică-te în ceea ce îți dorești!

Horoscop saptamanal 7-13 Mai 2018 CAPRICORN

Investești în locuință și în lucrurile casnice în această săptămână. Faci anumite achiziții și vrei cu orice preț să schimbi decorul locuinței tale. Fă aceste schimbări, astfel încât să te simți cât mai bine și investește banii cât mai chibzuit, pe lucruri de care ai cu adevărat nevoie!

Horoscop saptamanal 7-13 Mai 2018 VARSATOR 

Ai anumite perioade în care te gândești profund la greșelile tale și la faptul că ai vrea ca totul să decurgă perfect la serviciu. Trebuie să ai mai multă răbdare cu tine și să îți acorzi timpul de care ai nevoie, pentru ca lucrurile să iasă așa cum îți dorești. Odihna este esențială în această săptămână…

Horoscop saptamanal 7-13 Mai 2018  PESTI

Ai o anumită problemă despre care nu vrei să vorbești cu nimeni. Fii atent la semnalele pe care le primești! Acestea pot fi exact rezolvarea problemei care te macină atât de mult și te face să fii atât de îngândurat.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed