HomeHoroscop Horoscop saptamanal 8-14 Aprilie 2019: Leii sunt nevoiți să ia o decizie extrem de importantă

Horoscop saptamanal 8-14 Aprilie 2019: Leii sunt nevoiți să ia o decizie extrem de importantă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 950 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/02/Horoscop-saptamanal-8-14-Aprilie.jpg

Horoscop saptamanal 8-14 Aprilie 2019: Leii sunt nevoiți să ia o decizie extrem de importantă, Scorpionii reiau legătura cu vechi prieteni, iar Săgetătorii au nevoie de o schimbare în viața lor.

Horoscop saptamanal 8-14 Aprilie 2019

Horoscop saptamanal 8-14 Aprilie 2019 Berbec

Pentru nativii din zodia Berbec a sositul momentul să iasă în față și să spună ceea ce îi deranjează. Chiar dacă acest lucru îi poate afecta pe cei din jur, sinceritatea este întotdeauna cea mai bună opțiune.

Horoscop saptamanal 8-14 Aprilie 2019 Taur

Nativii din zodia Taur se pot baza pe intuiție în perioada ce urmează. De asemenea, micile compromisuri pe care le-au făcut până acum se vor dovedi că nu au fost inutile, ci din contră. Au făcut posibil drumul Taurilor spre succes.

Horoscop saptamanal 8-14 Aprilie 2019 Gemeni

Nativii din zodia Gemeni au încercat pe cât se poate să amâne rezolvarea unor probleme importante însă a sosit momentul să le înfrunte. Este singura metodă de a merge mai departe cu viața lor.

Horoscop saptamanal 8-14 Aprilie 2019 Rac

Lucrurile nu merg tocmai în direcția dorită pentru nativii din zodia Rac, dar asta nu ar trebui să îi demoralizeze. Poate că a sosit timpul să facă o mică schimbare în viața lor, una ce le va aduce mai multe beneficii decât s-ar fi așteptat.

Horoscop saptamanal 8-14 Aprilie 2019 Leu

În următoarea perioadă, nativii din zodia Leu sunt puși în fața unei alegeri de maximă importanță pentru viitorul lor. Este momentul în care trebuie să renunțe la încăpățânare și să se consulte cu un membru al familiei sau cu un prieten apropiat în această privință.

Horoscop saptamanal 8-14 Aprilie 2019 Fecioară

Nativii din zodia Fecioară muncesc din greu pentru a-și îndeplini obiectivele. Perioada următoare le va arăta că eforturile depuse nu au fost în zadar și vor fi apreciate de persoanele potrivite.

Horoscop saptamanal 8-14 Aprilie 2019 Balanță

Nativii din zodia Balanță simt că munca lor nu este apreciată la adevărata ei valoare. Acest lucru trebuie verbalizat, iar dacă nu se găsește o soluție favorabilă, poate că ar trebui să își orienteze atenția spre alte joburi.

Horoscop saptamanal 8-14 Aprilie 2019 Scorpion

Nativii din zodia Scorpion au parte de vizite de la persoane pe care nu le-au mai văzut de mult timp. Acest lucru este un prilej de bucurie și de rememorare a amintirilor ce i-au legat în toți acești ani.

Horoscop saptamanal 8-14 Aprilie 2019 Săgetător

Nativii din zodia Săgetător au nevoie de o schimbare în viața lor însă nu se simt pregătiți să o facă. Tot ceea ce au nevoie este un impuls, iar acesta va veni atunci când se așteaptă mai puțin. Astfel, lucrurile vor lua o turnură favorabilă.

Horoscop saptamanal 8-14 Aprilie 2019 Capricorn

Nativii din zodia Capricorn primesc în această săptămână răspunsurile pe care le așteptau de mult. Este timpul pentru un nou început, unul lipsit de energii negative și plin de lucruri care le vor aduce satisfacții.

Horoscop saptamanal 8-14 Aprilie 2019 Vărsător

Nativii din zodia Vărsător vor învăța în această săptămână să fie mai deschiși spre lucruri noi și să iasă din zona lor de confort. Va fi dificil la început, dar cu siguranță este o metodă de dezvoltare pe toate planurile, mai ales pe cel personal…

Horoscop saptamanal 8-14 Aprilie 2019 Pești

Nativii din zodia Pești sunt pe cale să își întâlnească sufletul-pereche în această săptămână. Deși căutările au încetat de mult, va apărea o persoană neașteptată în viața lor care va face ca toată așteptarea să merite.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed