Horoscop saptamanal 9-15 Aprilie 2018: inceputul de saptamana este promitator

Share

Săptămâna aduce beneficii materiale, însă fără chibzuință se pot risipi ușor. Nativii Rac încep săptămâna prin progrese în viața sentimentală, iar Scorpionii vor încheia un contract bănos!

Horoscop saptamanal 9-15 Aprilie 2018

Berbec (21 martie-20 aprilie)

-deși începutul săptămânii este unul avantajos din punct de vedere financiar, Berbecul se vor trezi la finalul săptămânii cu buzunarul gol. Discuțiile din cadrul familiei îl vor pune pe gânduri.

 Taur (21 aprilie-21 mai)

-ajutorul pe care îl oferă celor din jur le va fi recompensat. Iubirea îi va da putere Taurului, iar în această săptămână se pare că acest nativ este tot mai activ.

 Gemeni (21 mai-21 iunie)

-o pierdere financiară va fi compensată cu sprijinul pe care cei din jur i-l arată nativului. Este plăcut să știe că prietenii le sunt alături indiferent de situație. Distracția va fi pe primul loc pentru Gemeni și, ca de obicei, vor fi sufletul petrecerii.

Rac (22 iunie-22 iulie)

-începutul săptămânii este promițător pentru Rac. Deși nu s-a simțit pe val până acum, astrele îl vor ajuta în această săptămână să îşi atingă scopul. Șansele de a își găsi sufletul-pereche sunt tot mai mari.

Leu (23 iulie-22 august)

-munca nu este o problemă pentru nativul Leu, mai ales când ceea ce face este o plăcere. Mici neînțelegeri pot apărea spre sfârșitul săptămânii. Săptămâna aduce modificări în viața sentimentală. Leul va fi mai tolerant în ceea ce privește comportamentul partenerului de viață.

 Fecioară (23 august-22 septembrie)

  • Fecioara începe săptămâna cu o vizită care îi va umple casa de bucurie. O revedere cu un apropiat va fi un motiv de a petrece, așa cum se spune, „trei zile și trei nopți”. Nativul acestei zodii reușește să facă progrese în plan profesional în timpul acestei săptămâni.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

-fericirea nu durează prea mult pentru nativul din Balanță. O veste din partea partenerului de viață îi poate strica buna dispoziție, însă nativul va fi apreciat în plan profesional. Fie că este vorba de un proiect, fie că munca sa a dus la rezultatele necesare, acesta va fi apreciat de către superiori.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

-nimic fără Scorpion. Aceasta este regula de aur, nativul se va implica în diverse activități alături de membrii familiei. Sfârșitul săptămânii îi va aduce o veste din cauza căreia îşi va modifica pe alocuri programul de weekend.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

-în această săptămână vă așteaptă mult timp liber. Spre sfârșitul săptămânii vă dedicați timpul unei pasiuni mai vechi care îi va bucura pe cei din jur.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

-deși săptămâna este plină de încercări, nativul Capricorn va învăța să îşi păstreze calmul în situațiile de criză. Nu va refuza o invitație a unui apropiat pentru câteva zile în vacanță.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

-un sentiment plăcut vizavi de un apropiat începe să îl alarmeze pe Vărsător. Nu vrea să recunoască, însă cei din jur pot recunoaște un om îndrăgostit. În plan profesional, săptămâna aduce schimbări, așa că trebuie să se pregătească din timp!

Pești (20 februarie-20 martie)

-începutul săptămânii este benefic pentru nativul din Pești. Are norocul de întâlni persoana potrivită la momentul potrivit. Îşi va face planuri alături de partenerul de viață pentru weekend…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news