HomeHoroscop Horoscop săptămânal Pești 24 – 30 Aprilie 2017

Horoscop săptămânal Pești 24 – 30 Aprilie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 865 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/04/Horoscop-săptămânal-Pești.jpg

Horoscopul săptămânal pentru Pești vine atât cu vești bune, cât și cu vești mai puțin plăcute. Din punct de vedere sentimental, vei avea parte doar de surprize plăcute însă cariera ta are de suferit din cauza persoanelor nepotrivite pe care le-ai lăsat să se implice în afacerea ta.

Din această cauză, vei pierde foarte mulți bani pe care trebuie să încerci să-i recuperezi cât mai repede.

BANI

Din cauza unei investiții deloc inspirate, ajungi să pierzi o sumă foarte mare de bani. Acest eveniment te pune la pământ pentru întreaga săptămână și nu știi ce să faci pentru a recupera măcar o mică parte din banii pierduți. Nu îți poți da seama unde ai greșit și ce s-a întâmplat de ai avut parte de pierderi atât de mari.

Spre sfârșitul săptămânii realizezi unde a fost problema și te enervezi și mai tare atunci când constați că totul s-a întâmplat doar din vina unui asociat. Încearcă să gândești bine și să faci în așa fel încât să câștigi, în plus, în luna următoare și pierderea din săptămâna aceasta. Dacă vei munci puțin mai mult, te vei pune din nou pe picioare.

CARIERĂ

Asociații tăi greșesc, iar afacerea ta are de suferit. Ai avut prea mare încredere în oameni, iar acum îți dai seama că trebuia să fii mult mai selectivă. Deși nu conduci de mult o afacere și nu știi în totalitate ce presupune acest lucru, te-ai lăsat pe mâna unor necunoscuți, iar acum suporți consecințele. Ar fi indicat să ceri sfaturi unor persoane calificate sau chiar unor apropiați și să iei cât mai repede măsuri care să îți aducă afacerea din nou pe picioare.

Gândește-te, într-un timp cât mai scurt, la o investiție profitabilă, analizează piața și nu face niciun pas până nu ești sigură că este alegerea corectă. Aceasta ar fi singura soluție care te-ar putea pune pe picioare și te-ar ajuta să îți recuperezi măcar o parte din bani. Ai mare grijă la absolut toate mișcările pe care le faci și la toate persoanele cu care te aliezi. Nimic nu este întâmplător.

DRAGOSTE

Din punct de vedere sentimental, stai mai bine ca niciodată. Ai o relație nouă care merge extrem de bine. Radiezi de fericire și simți din nou fluturași în stomac. Nu te-ai fi gândit că vei mai avea parte de astfel de sentimente după o perioadă lungă de singurătate însă ești mai îndrăgostită ca niciodată. Partenerul tău îți face mereu cadouri și reușește să te surprindă cu ceva nou în fiecare zi, iar acest lucru te face să simți că ești cea mai răsfățată femeie din întreaga lume. Pentru a face totul mult mai frumos, încearcă și tu să-ți surprinzi iubitul cu o vacanță departe de agitația orașului…

Va fi extrem de încântat și va ajunge să te prețuiască și mai mult. Aceste surprize mici vor ține relația în picioare. Având în vedere că ai așteptat foarte mult pe cineva în viața ta, prețuiește fiecare moment alături de partener și oferă-i cât mai multe motive să rămână lângă tine.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed