HomeHoroscop Horoscop săptămânal Săgetător 8 – 14 Mai 2017

Horoscop săptămânal Săgetător 8 – 14 Mai 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 720 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/05/Horoscop-săptămânal-Săgetător.jpg

Horoscopul săptămânal pentru zodia Săgetător vine cu veşti mai puţin bune din punct de vedere al banilor, întrucât acestor nativi le este foarte greu să reziste tentaţiilor de a cumpăra orice fel de mărunţişuri, iar rezultatul final este o lipsă de economii.

Cariera este destul de înfloritoare pentru această zodie săptămâna aceasta, iar asta înseamnă că munca depusă de ei în mod voluntar va fi acum răsplătită conform eforturilor, iar superiorii vor avea numai cuvinte de laudă la adresa acestor nativi şi colegii vor dori să fie în preajma lor, tocmai pentru spiritul de echipă de care Săgetătorii dau dovadă la fiecare pas. Dragostea este un capitol la care nativii acestei zodii au puţin de lucru, asta pentru că pot fi generate anumite tensiuni între ei şi parteneri.

  • BANI

Aşa cum se poate observa, ai mari probleme legate de a şti să îţi păstrezi cumpătul atunci când mergi prin magazine să cumperi obiecte pentru casă şi sfârşeşti prin a cumpăra haine, accesorii şi încălţăminte. Apoi, când ajungi acasă, starea de tensiune şi irascibilitate pune stăpânire pe tine din cauza lipsei de autocontrol de care ai dat dovadă la cumpărături.

Singurul mod prin care poţi să înveţi să îţi gestionezi banii este să înveţi să te stăpâneşti atunci când treci prin faţa unui magazin în care sunt reduceri şi să nu cumperi dacă nu este necesar. Poţi să îţi stabileşti în fiecare săptămână un buget pe care, apoi, să încerci să îl şi respecţi, iar rezultatele se vor materializa sub forma unor economii.

  • CARIERĂ

În ultimele zile, ai muncit din greu la proiectul care ţi-a fost înmânat de către superiorul tău, iar colegii te consideră un adevărat exemplu. Timpul liber pe care l-ai petrecut în folosul firmei pentru care lucrezi încep să dea rezultatele la care ai visat dintotdeauna şi se poate spune că ai ajuns să fii pe deplin mulţumită de tine şi de felul în care ai reuşit să evoluezi din punct de vedere profesional şi personal.

Un rezultat la care se poate să te aştepţi în acest moment de la munca pe care ai depus-o este să ajungi în cadrul unui post de conducere, în cadrul căruia să ajungi să gestionezi ceilalţi colegi. Sursa ta de venit poate să crească substanţial, lucru care duce la o împlinire pentru tine, întrucât ţi-ai dorit dintotdeauna să vezi că munca cinstită va fi răplătită pe deplin la momentul potrivit.

  • DRAGOSTE

Din cauza lipsei capacităţii de a gestiona banii de care dispui, este posibil ca zilele acestea să ai parte de câteva neînţelegeri în cuplu şi să fie stârnite nişte discuţii, nu tocmai liniştite. Însă, dacă vei ştii să eviţi cu mult tact anumite discuţii aprinse, vei vedea că lucrurile vor rămâne într-un stadiu în care să aveţi parte amândoi de linişte.

În rest, te vei putea bucura de relaţia amoroasă pe care ţi-ai dorit-o şi vei avea parte de tot spijinul partenerului tău atunci când vei decide că vrei să începi un proiect nou sau să alegi să faci anumite schimbări în bine în anumite domenii ale vieţii tale.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed