Home Horoscop Horoscop săptămânal Scorpion 24 – 30 Aprilie 2017

Horoscop săptămânal Scorpion 24 – 30 Aprilie 2017

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 867 views
Horoscop-săptămânal-Scorpion in Horoscop

Horoscopul săptămânal pentru Scorpion vine cu vești bune și cu sfaturi demne de urmat. Cea mai mare problemă a nativilor acestei zodii este legată de partea sentimentală.

Horoscopul saptamanii pentru Scorpion

Pentru că sunt extrem de dedicați și de motivați în înmulțirea veniturilor, viața de cuplu este lăsată pe locul doi. Această situație va reveni la normal într-un timp scurt doar dacă realizezi greșelile făcute și îi explici partenerului că nu a fost nimic cu intenție. Ia în serios și acest plan și nu te mai gândi doar la venituri.

BANI

Nu duci lipsă de bani, iar acest lucru se datorează faptului că muncești din greu. Este adevărat că acest lucru duce și la certuri cu partenerul de viață, dar aceste probleme se vor remedia într-un timp foarte scurt. Încearcă să nu faci nicio investiție în această perioadă, ci să stai în banca ta.

Nu e o săptămână propice pentru afaceri ce presupun o investiție financiară majoră și de aceea ar fi cazul să iei o pauză, măcar pentru câteva zile. Nu te gândi că vei simți vreo decădere financiară dacă stai în banca ta pentru o scurtă perioadă. Din contra, s-ar putea să realizezi, la un moment dat, că a fost cea mai inspirată alegere din ultimul timp.

CARIERĂ

Te implici în toate proiectele care apar la job iar acest lucru te ține, în permanență, ocupată. Acest lucru nu este unul tocmai rău. Singurul lucru care, uneori, te determină să renunți este tensiunea de acasă. Totuși, atunci când vezi cât de apreciată ești de colegi, dar și de șefi, ești motivată să muncești și mai mult și nu te lași distrasă de absolut nimic.

Ai o voință de fier și, de aceea, în această perioadă vei avea parte de satisfacții enorme din punct de vedere profesional. Chiar dacă nu ești în totalitate susținută de partenerul de viață, în această perioadă nu dai înapoi și faci tot ce îți stă în putință pentru a fi cea mai bună în domeniul în care profesezi. Această ambiție te va dărâma din punct de vedere sentimental, în aceste zile, însă totul se va rezolva în cel mai scurt timp. Pentru a reuși să te implici, în continuare, într-un număr la fel de mare de proiecte și pentru a le finaliza, pe toate, cu același profesionalism, cel mai indicat este ca partenerul de viață să înțeleagă intențiile tale și să le accepte.

Dacă o relație îți face rău, mai ales în acest sens, cel mai bine ar fi să o închei, până când nu e prea târziu. Totuși, pentru a excela în ceea ce faci ai nevoie și de cineva care să te susțină și de aceea, prima încercare ar fi aceea de a-i explica bărbatului din viața ta toate intențiile tale. S-ar putea să înțeleagă și să te pui pe picioare într-un timp extrem de scurt.

DRAGOSTE

Te deprimi mereu când auzi povești frumoase de dragoste pentru că tu, de la un timp, ai doar de suferit din această cauză. Deși ai o relație serioasă de ceva vreme, pare că partenerul tău nu se preocupă deloc de soarta ta și nici tu nu faci eforturi prea mari pentru a îndrepta aceste lucruri. Bărbatul din viața ta îți reproșează mereu că nu îl bagi în seamă, că nu îi acorzi destulă atenție și că pui această relație, întotdeauna, pe locul doi.

Este adevărat că nu ai fost suficient de dedicată, însă nu ai fi crezut vreodată că se va ajunge la acest lucru doar din cauza faptului că încerci să muncești din ce în ce mai mult pentru a vă putea permite casa pe care vă doriți de ceva vreme să o achiziționați. Pentru a putea schimba această situație neplăcută, cel mai indicat este să îți iei câteva zile libere și să îi acorzi partenerului tău absolut tot timpul tău. În urma acestei acțiuni, cu siguranță el va realiza că înseamnă foarte mult pentru tine și că tot ceea ce faci, faci pentru amândoi și ar trebui să îți aprecieze efortul, în loc să te critice…

Ar fi foarte drăguț din partea ta să programezi o vacanță undeva la munte, la o cabană liniștită. Această escapadă v-ar putea apropia și mai mult și, astfel, se vor diminua tensiunile dintre voi. După această mini vacanță veți avea o viață mult mai liniștită și o relație extrem de frumoasă. Totul ține doar de tine. Uneori, sunt necesare și compromisurile într-o relație.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed