Horoscop saptamanal 14-20 Ianuarie 2019: Varsatorii sunt rasplatiti pentru munca lor


801

Horoscop saptamanal 14-20 Ianuarie 2019: Citeste horoscopul saptamanii 14-20 Ianuarie 2019 si afla ce prezic astrele pentru sanatate, bani si dragoste.

Leii au șansa de a străluci, Balanțele se simt motivate și pozitive, iar Vărsătorii sunt răsplătiți pentru munca lor.

Horoscop saptamanal 14-20 Ianuarie 2019

Horoscop saptamanal 14-20 Ianuarie 2019 Berbec

Faci o combinație foarte bună între muncă, efort, timp și suflet. Problema este că familia s-ar putea să nu-ți aprecieze eforturile. Sunt indicate discuțiile lungi și serioase. Este o perioadă de succes pentru relații serioase și este un moment ideal pentru a te întoarce la iubirile din trecut.

Nativii din zodia Berbec trebuie să își facă ordine în sentimente în această săptămână. Sunt destul de confuzi, iar asta reușește să îi bage în ceață și pe cei din jurul lor. Ar fi benefice niște discuții care să clarifice lucrurile.

Horoscop saptamanal 14-20 Ianuarie 2019 Taur

Ar trebui să fii mai moderat, deși nu este tocmai punctul tău forte. Se pare că banii sunt în floare în perioada aceasta. Nu este o săptămână bună pentru a face promisiuni, pentru că vei sfârși prin a le regreta.

Nativii din zodia Taur au multe probleme de rezolvat în această perioadă. Cu răbdare și calm, totul va fi bine. Dacă este prea mult, pot cere oricând ajutorul unei persoane de încredere. Nimeni nu trebuie să treacă singur prin momente dificile.

Horoscop saptamanal 14-20 Ianuarie 2019 Gemeni

Ai un prieten foarte apropiat pe care îl simți ca pe un frate, dar să ai grijă! Chiar dacă sentimentele pe care le ai nu pot fi modificate, acțiunile tale pot fi controlate. Cu banii nu stai foarte bine, dar muncești din greu să te ridici pe propriile picioare.

Nativii din zodia Gemeni se simt singuri și au nevoie de cineva care să le fie alături și să le înțeleagă gândurile. Situația nu trebuie privită într-un mod tragic. Poate că prietenii ar vrea să le fie alături, dar încă nu au găsit cea mai bună modalitate de a face acest lucru. Nu trebuie să fie prea duri cu ei înșiși.

Horoscop saptamanal 14-20 Ianuarie 2019 Rac

Dacă ești capul familiei, ai foarte multe responsabilități. Dacă nu ești în această situație, ai mai puțină autoritate, dar, cu puțin respect, primești ce vrei. Unii dintre voi s-ar putea simți fie epuizați, fie neputincioși în a-și exprima sentimentele despre propria fericire.

Nativii din zodia Rac au nevoie de o schimbare în viața lor. Lucrurile au început să devină mult prea monotone. Este timpul să se dedice exclusiv activităților care le stârnesc interesul și îi provoacă din punct de vedere mintal.

Horoscop saptamanal 14-20 Ianuarie 2019 Leu

Ești foarte activ. Aceste activități depind de poziția pe care o ocupi în cadrul familiei tale. Dacă nu ești capul familiei, fii bucuros! Este o sarcină foarte dificilă pentru adulți. Ai sentimente foarte puternice și opinii care se cer exprimate. Forțează-te să intri în teritorii necunoscute ție.

Este săptămâna în care nativii din zodia Leu pot în sfârșit să strălucească și să arate ce e mai bun din ei înșiși. Primesc o șansă extraordinară pe care este necesar să o folosească în beneficiul lor. Trebuie să profite din plin de această oportunitate!

Horoscop saptamanal 14-20 Ianuarie 2019 Fecioară

Concentrează-te și gândește-te atent la tot ce ai de făcut. S-ar putea să fii obosit sau epuizat încercând să îți dai seama dacă trebuie să alegi să cheltui banii pe necesități sau pe plăceri. Te vei simți vinovat pentru o anumită faptă și nu poți face nimic cu privire la asta.

Nativii din zodia Fecioară trebuie să își facă mult curaj și să își înfrunte propriile probleme. Totul trebuie să se întâmple treptat și fără a se agita inutil. Sunt singurii în măsură pentru a face acest lucru.

Horoscop saptamanal 14-20 Ianuarie 2019 Balanță

Este armonie și fericire în jurul tău. Începi să te simți mai conservator. Începi să te gândești dacă e cazul să cheltui pentru familie, ca întreg, sau dacă vrei să cheltui bani pentru fiecare persoană în parte. Ar fi mai bine să stai puțin singur, să-ți găsești pacea și să îți construiești propria fericire.

Nativii din zodia Balanță se simt motivați să facă lucruri productive în această săptămână. Energia lor pozitivă reușește să fie transmisă și persoanelor din jurul lor. Lucrurile merg tot mai bine pentru ei pe toate planurile.

Horoscop saptamanal 14-20 Ianuarie 2019 Scorpion

Cooperarea lipsește foarte mult în această perioadă. Ai nevoie de ajutor, de discuții. Nu este o săptămână bună pentru cei singuri și simți că nimic nu este suficient pentru tine. Ești loial și ceri același lucru în schimb. Unii s-ar putea să fie dezamăgiți sau deziluzionați.

Nativii din zodia Scorpion trebuie să lase orgoliul deoparte și să spună ceea ce îi macină. Chiar dacă le este greu, faptul că se interiorizează le va face și mai mult rău. În plus, nu merită să fii orgolios atunci când persoanele dragi sunt în joc.

Horoscop saptamanal 14-20 Ianuarie 2019 Săgetător

Pui foarte mult efort în rezolvarea unor probleme legate de bani, efort, timp sau chiar reputație. Te pregătești de petrecere, celebrări sau sărbători. Este o perioadă foarte interesantă pentru romantism, pentru că treci de la o extremă la cealaltă foarte repede. Totul începe foarte compromițător, dar apoi se transformă în neînțelegere și refuz.

Nativii din zodia Săgetător trebuie să învețe că nu este totul așa cum ne-am dori noi să fie în viață. Obstacolele sunt inevitabile, dar, gestionate corect, pot deveni adevărate lecții de viață care ne ajută să evoluăm.

Horoscop saptamanal 14-20 Ianuarie 2019 Capricorn

Trebuie să discuți pentru a lua decizii înțelepte. Ai grijă cum îi tratezi pe cei mici. Nu este o soluție să îi recompensezi, pentru că devine nedrept să îl premiezi pe unul din ei, în timp ce pe celălalt îl tratezi în mod obișnuit. Nu este o perioadă bună pentru iubire. S-ar putea să fii rușinat de ceva anume.

Nativii din zodia Capricorn trebuie să se bucure de ceea ce are să le ofere această săptămână. Vor primi câteva vești bune pe care le așteptau de ceva timp. De asemenea, vor avea mai mult timp la dispoziție pe care îl pot dedica relaxării.

Horoscop saptamanal 14-20 Ianuarie 2019 Vărsător

S-ar putea să ai probleme cu disciplina sau să simți constrângere din partea partenerului. Apar brusc îmbunătățiri. Dragostea și comunicarea nu sunt favorizate. Cei singuri pot experimenta dezamăgirea sau nervii. Se ivesc secrete șocante despre trecut. Este o săptămână bună în carieră, dacă te implici.

Nativii din zodia Vărsător sunt pe punctul de a fi răsplătiți consistent din punct de vedere financiar pentru munca depusă. Eforturile lor vor fi în sfârșit apreciate de cei care trebuie și vor vedea că toate orele de oboseală nu au fost în zadar.

Horoscop saptamanal 14-20 Ianuarie 2019 Pești

Este o săptămână excelentă pentru cei singuri. Fă tot ce poți în această perioadă. S-ar putea să survină anumite probleme de sănătate neașteptate. De asemenea, apar anumite cheltuieli cum ar fi reparații, cumpărături sau chiar un abonament la sală de care ai nevoie urgent…

Nativii din zodia Pești și-au neglijat familia și prietenii în ultimul timp, iar acum le reproșează acest lucru. Încă nu este prea târziu să se revanșeze. Trebuie să petreacă timp cu ei înșiși și să își exprime părerea de rău.

loading...