HomeHoroscop Horoscopul sănătății pentru luna August

Horoscopul sănătății pentru luna August

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
Horoscopul-sănătății-pentru-luna-august in Horoscop

Horoscopul sănătății pentru luna August: Racii sunt nevoiți să acorde o atenție deosebită durerilor pe care le resimt, Gemenii au petrecut prea mult timp în razele soarelui, iar Fecioarele se pregătesc să pășească pline de energie într-o vacanță binemeritată. Află din următorul articol mai multe informații despre starea de sănătate a zodiilor în luna August!

Ce anume vă va supăra și din ce privință nu trebuie să vă faceți griji? Aflați ce spun astrele despre starea sănătății dumneavoastră din această lună.

Horoscopul sănătății pentru luna August Berbec

Durerile articulare par să vă deranjeze destul de mult pe parcursul acestei luni. Ar fi bine să vizitați un reflexoterapeut sau să urmați câteva ședințe de masaj de recuperare.

Nativii din zodia Berbec trebuie să își stabilească un nou regim alimentar pe care sunt nevoiți să îl urmeze cu strictețe. Poate că nu consideră acest lucru ca fiind o prioritate, însă timpul trece, iar kilogramele se tot adună. Cel mai grav lucru este că nu pot renunța la mâncarea de tip fast-food. În acest sens, este necesară vizita la un medic nutritionist care le poate propune o serie de alternative la fel de bune la gust, dar care nu le va mai pune în pericol sănătatea. Este un pas important pe care acești nativi trebuie să îl parcurgă în luna August.

Horoscopul sănătății pentru luna August Taur

Durerile de cap par să nu vă mai dea pace. Este posibil ca statul prea mult în fața calculatorului să fie de vină și ar fi bine să încercați să-l evitați pe cât posibil. Dacă munca dumneavoastră implică acest lucru, apelați la ochelari de protecție.

Deși nu s-ar fi așteptat la acest lucru, nativii din zodia Taur au parte de neplăceri exact în perioada vacanței pe care și-au plănuit-o atât de atent. Este util să aibă la dispoziția lor o trusă de prim ajutor și să nu evite să solicite un ajutor de specialitate, dacă este cazul. Este important să aibă mare grijă de sănătatea lor. Distracția poate fi amânată în astfel de condiții. Prioritățile lor trebuie să fie clar definite.

Horoscopul sănătății pentru luna August Gemeni

În ultima perioadă a lunii ați putea să suferiți de severe inflamații la nivelul picioarelor. Evitați mersul pe tocuri o perioadă, acest lucru ar putea contribui destul de mult la agravarea acestora, ceea ce nu este de dorit.

Nativii din zodia Gemeni au așteptat cu nerăbdare momentul în care să pășească veseli în vacanța pe care o meritau atât de mult. Plaja, marea și soarele sunt tot ce pot avea în minte de când a început vacanța. Totuși, se pare că aceștia s-au lăsat duși de entuziasmul de care debordau și au petrecut prea mult timp la soare. Razele  acestuia pot fi periculoase. O cremă cu protecție solară trebuie să se afle în mod obligatoriu în valiza de vacanță pentru luna August.

Horoscopul sănătății pentru luna August Rac

Starea dumneavoastră de sănătate nu prea pare a fi afectată de nimic. Totuși, nu ar trebui să vă culcați pe-o ureche și ar fi bine să consumați alimente care sunt cât mai bogate în vitaminele și mineralele care întăresc sistemul vostru imunitar.

Nativii din zodia Rac nu trebuie să ignore niciun semn al unei boli în luna August. Poate că pare a fi ceva lipsit de importanță și minor însă se poate dovedi a fi ceva destul de grav. Mai mult decât atât, netratate la timp, simptomele cu care se confruntă se pot agrava, lucru pe care cu siguranță nu și-l doresc. Este important să dea o fugă la medic, astfel încât să se poată bucura de vară fără griji.

Horoscopul sănătății pentru luna August Leu

Este posibil să aveți ușoare arsuri gastrice, de aceea ar fi bine să evitați mâncărurile foarte condimentate sau băuturile carbogazoase. Iaurturile sunt benefice și ar trebui să le consumați mai des la micul dejun.

Nativii din zodia Leu sunt atât de preocupați de tot ceea ce ține de jobul lor, încât și-au neglijat complet programul de somn. Pot trece zile întregi fără ca aceștia să închidă măcar un ochi. Vor să se asigure că toate proiectele pe care le au în sarcină sunt aranjate până la cel mai mic detaliu. În luna August, stilul lor de viață haotic își va face simțite efectele. În acest caz, vor fi obligați să ia pauză, astfel încât starea lor de sănătate să nu se înrăutățească, mai ales că luna August este luna lor preferată.

Horoscopul sănătății pentru luna August Fecioară

Ca să vă simțiți mai bine, ar trebui să aveți o dietă echilibrată și să mâncați cât mai sănătos. Mișcarea nu este exclusă din această ecuație, așa că ar fi bine să vă faceți un abonament la cea mai apropiată sală de fitness.

Nativii din zodia Fecioară sunt pregătiți să își lase toate grijile acasă și să pornească cu piciorul drept în vacanța binemeritată. Au ocazia să se relaxeze și să se destindă într-o vacanță pe care au plănuit-o până la cel mai mic detaliu în timpul anului. Totuși, este bine să nu uite de trusa de prim ajutor. Nu se știe niciodată când este nevoie de ea. De fapt, ea ar trebui să fie indispensabilă pentru valiza de călătorie a oricărei persoane.

Horoscopul sănătății pentru luna August Balanță

Evitați pe cât posibil sau chiar de tot excesele, graba și stilul de viață haotic. Niciuna dintre acestea nu vă asigură o bună funcționare a stării dumneavoastră de sănătate. Niște ore de odihnă suplimentare nu ar face nici ele rău.

Nativii din zodia Balanță sunt foarte receptivi atunci când vine vorba de diete și le respectă cu strictețe. În general, ei mănâncă foarte mult atunci când sunt supărați. În luna August, se vor simți motivați să pună stop unei astfel de abordări și să urmeze un regim alimentar bazat pe alimente sănătoase și activitate fizică.

Horoscopul sănătății pentru luna August Scorpion

Se pare că ceva nu funcționează cum trebuie, dar nu reușiți să vă dați seama cu exactitate ce anume. Un consult nu ar strica din acest punct de vedere, chiar dacă vă este groază să pășiți în cabinetele medicale.

Atunci când se enervează, Scorpionii încep să își facă de lucru prin casă pentru a se calma. Încep să își facă ordine prin lucruri, redecorează sau se decid chiar să schimbe complet aspectul locuinței. Asta îi va ajuta și în luna August – acesta va fi modul prin care Scorpionii vor elimina stresul din viața lor.

Horoscopul sănătății pentru luna August Săgetător

Ar fi bine să țineți cont de vorba „graba strică treaba”, deoarece chiar reușește să o strice! Nu mai fiți contracronometru și încercați să vă organizați puțin activitățile rutiniere și, în special, mesele zilnice.

Grija pe care nativii din zodia Săgetător o acordă aspectului fizic este bine cunoscută de toată lumea. Dintotdeauna au dorit să acapareze toate privirile. Fac sport și au un stil de viață sănătos. Sunt mereu în cea mai bună formă a lor și sunt capabil să frângă multe inimi. Pe măsură ce înaintează în vârstă, nativii din zodia Săgetător devin tot mai cuceritori. Este o certitudine!

Horoscopul sănătății pentru luna August Capricorn

Ar fi bine să nu vă lăsați pradă infecțiilor și virușilor, nu vă fac deloc bine. Consumați alimente care sunt mai bogate în vitamine și care reușesc să vă sprijine imunitatea. Dacă nu aveți grijă de aceasta, bolile vor ataca mult mai ușor organismul dumneavoastră.

Nativii din zodia Capricorn au parte de un val de energie pozitivă odată cu începerea lunii August. Faptul că au avut grijă de alimentația lor și au avut activitate fizică se vede chiar și pe chipul lor – radiază! Toată lumea îi întreabă ce dietă au urmat însă în realitate lucrurile sunt mult mai simple de atât. Trebuie doar să eliminăm alimentele toxice, iar efectele benefice nu vor întârzia să apară.

Horoscopul sănătății pentru luna August Vărsător

Dacă luna trecută ați făcut față unor numeroase provocări de sănătate, se pare că lucrurile încep să revină la normal. Nimic nu pare să vă afecteze starea de bine a organismului și sunteți într-o formă de zile mari!

Nativii din zodia Vărsător vor fi nevoiți să apeleze la o cură de detoxifiere în luna August. În ultima perioadă au neglijat tot ceea ce a ținut de alimentația lor, iar efectele devin tot mai vizibile. Pe lângă kilogramele acumulate, aceștia se simt mereu obosiți și lipsiți de energie. A sosit momentul să facă o schimbare și să elimine toxinele din organism.

Horoscopul sănătății pentru luna August Pești

Nu mai stați închisă în casă și profitați de vremea frumoasă de afară. Aerul proaspăt, puțină mișcare, o hidratare corespunzătoare și un stil alimentar „cuminte” și organizat sunt tot ceea ce vă trebuie pentru a avea o stare perfectă de sănătate, cel puțin pentru moment…

Nativii din zodia Pești vor înțelege că nu este suficient să aibă un regim alimentar format din legume și fructe dacă nu reușesc să își ia puțin din timp pentru a realiza câteva exerciții fizice. Lupta cu kilogramele în plus nu este ușoară și nici scurtă. Tocmai de aceea, trebuie să se înarmeze cu răbdare și să fie motivați să ducă la îndeplinire obiectivul pe care și l-au fixat.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed