Home Horoscop Horoscopul sanatatii pentru luna Octombrie: Schimbările vremii par să afecteze starea dumneavoastră de sănătate

Horoscopul sanatatii pentru luna Octombrie: Schimbările vremii par să afecteze starea dumneavoastră de sănătate

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views 3 minute timp de citit

Luna Octombrie vine cu noi schimbări, în special dacă facem referire la starea sănătății dumneavoastră. Iată ce prezic astrele din acest punct de vedere pentru luna octombrie:

Berbec

Schimbările vremii par să afecteze starea dumneavoastră de sănătate. Este foarte posibil să duceți o luptă împotriva unei răceli destul de urâte, motiv pentru care trebuie să apelați la artileria grea pentru a vă sprijini sistemul imunitar.

Taur

Unele dureri de gât par să vă deranjeze destul de tare, putând fi însoțite chiar de stări de răgușeală. Nu este cazul să urlați la cei din jur în această perioadă, altfel vocea dumneavoastră va fi prima care va avea de suferit.

Gemeni

Migrenele par să apară și să dispară în mod continuu. Ar fi bine să încercați să vă relaxați mai mult atunci când aveți puțin timp liber și să nu vă mai bateți capul cu treburile casnice, acestea mai pot aștepta, dar sănătatea dumneavoastră nu!

Rac

Aveți mici stări de disconfort care se vor resimți la nivelul pieptului. Fie este de vină tensiunea, fie plămânii, însă ca să vă lămuriți cel mai indicat ar fi să mergeți la un control al unui specialist.

Leu

Durerile de stomac par să nu vă mai lase nici să vă odihniți corespunzător. Nu lăsați lucrurile să se agraveze, ci încercați să vă faceți niște analize mai complexe, cauza ar putea să fie una care nu are legătură neapărat cu sistemul digestiv!

Fecioară

Zilele agitate din această lună par să afecteze starea dumneavoastră fizică. Chiar dacă odihna este literă de lege și aveți parte de ea așa cum este normal, niște exerciții fizice nu ar fi deloc o idee rea. Încercați să mergeți mai mult pe jos și să nu apelați mereu la mașina personală sau la mijloacele de transport în comun.

Balanță

Mici probleme legate de ten par să nu cunoască niciun semn de îmbunătățire, chiar dacă ați urmat un tratament în acest sens. Este posibil ca motivul pentru care acestea au apărut să nu fie cel diagnosticat în perioadele trecute, sursa apariției lor putând proveni de la o afecțiune a sistemului digestiv sau oricare alta care nu a fost identificată corect.

Scorpion

Sensibilitatea dumneavoastră emoțională dirijează starea sănătății, așa că ar fi bine să nu mai lăsați toți factorii externi să vă afecteze negativ. Încercați să puneți mai mare accent pe odihnă și relaxare, altfel veți avea de suferit.

Săgetător

Este posibil să suportați o intervenție chirurgicală, însă nu una foarte complicată. Motivul acesteia poate fi o boală care este normal să apară la o anumită vârstă, una care nu afectează întreg organismul, ci doar o anumită parte a acestuia, dar care cu administrarea unui tratament corespunzător va dispărea în scurt timp.

Capricorn

Aveți prostul obicei de a face o serie de excese în lanț. Încercați să vă limitați poftele, vorba aceea, „nu tot ce zboară se mănâncă”, motiv pentru care nu trebuie să consumați orice aliment care vă face cu ochiul.

Vărsător

Se pare că manifestați o stare alergică față de unul dintre alimentele pe care le consumați cu regularitate însă nu reușiți să vă dați seama care anume este acesta. Un test alergologic este singurul care vă poate ajuta în acest sens, așa că ar fi bine să-l faceți…

Pești

Organismul dumneavoastră pare lipsit de energie în cursul acestei luni. Ar fi bine să apelați la anumite suplimente alimentare altfel capacitatea fizică și cea de concentrare ar putea avea de suferit.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies