Home Horoscop Horoscopul sănătății pentru luna Septembrie

Horoscopul sănătății pentru luna Septembrie

autor Elena Yvette
840 vizualizari

Dacă starea sănătății dumneavoastră nu a fost una demnă de invidiat pe parcursul lunii trecute, aflați ce spun astrele despre aceasta pentru luna Septembrie.

Berbec

Aveți unele vicii care par să vă afecteze serios sănătatea, fără ca acest lucru să fie vizibil cu ochiul liber. Dacă și cei dragi vă spun că ar trebui să renunțați definitiv la acestea, ar fi cazul să țineți cont de sfaturile lor și nu mai continuați să vă faceți rău de una singură.

Taur

Dacă observați că ceva nu funcționează așa cum trebuie, nu mai lăsați rudele să țină locul medicului vostru și prezentați-vă în fața acestuia cât mai curând posibil. Fără anumite analize nu se poate pune un diagnostic clar, așa că nu mai așteptați și nu mai dați cu presupusul!

Gemeni

Se pare că au rămas mici urme vizibile în urma ultimei afecțiuni de care ați avut parte. Ar trebui să vă concentrați asupra acestora pentru a putea scăpa definitiv de ele, altfel s-ar putea să rămână semne, nu foarte adânci, pe o perioadă destul de lungă.

Rac

Se pare că vă paște o răceală care vă va ține o perioadă destul de lungă închisă în casă și ferită de contactul cu alte persoane. Dacă doriți să scăpați cât mai repede de aceasta, este indicat să consumați alimente care sunt foarte bogate în vitamine, precum și ceaiuri care vă întăresc imunitatea.

Leu

Chiar dacă nu sunt semne că o boală ar putea să-și facă loc în organismul dumneavoastră, tot trebuie să aveți grijă de stilul de viață pe care-l aveți. Nu consumați alimente care vă îngreunează stomacul și încercați să consumați cât mai multe lichide.

Fecioară

Nu mai sunteți dispusă să vă „dopați” cu tot felul de medicamente, motiv pentru care o să încercați să fiți mai prudentă cu regimul dumneavoastră alimentar și cu obiceiurile rutiniere. Dacă cineva poate schimba un obicei prost de viață, această voință de a schimba ceva anume se află numai în mâinile dumneavoastră!

Balanță

Vă confruntați cu insomnii și nu reușiți să aveți parte de ore suficiente de odihnă. Nu apelați neapărat la medicamente, ci căutați soluții care implică mișcarea sau plantele naturiste care vă pot fi de folos pentru a combate aceste insomnii.

Scorpion

Mici probleme de concentrare par să vă deranjeze destul de tare, mai ales că este o perioadă în care capacitatea intelectuală trebuie să fie la cote maxime. Consumați mai multe alimente care au capacitatea de a vă stimula creierul și încercați să ieșiti cât mai des în aer liber.

Săgetător

Se pare că durerile de spate nu vă mai dau pace, în special seara, când vă puneți în pat. Nu ar fi o idee rea să începeți să practicați înotul, acesta vă poate aduce o serie de beneficii, pe lângă faptul că ar reuși să diminueze aceste dureri.

Capricorn

Sistemul nervos pare să fie ușor afectat în cursul acestei luni. Alimentația este principala care reușește să-i asigure o bună funcționare, așa că ar fi bine să fiți mai atente în privința acesteia!

Vărsător

Eliminați emoțiile negative, acestea nu vă fac deloc bine! Acordați mai multă atenție stilului de viață pe care îl aveți și încercați să identificați ce anume nu vă priește din niciun punct de vedere…

Pești

O boală cu care v-ați confruntat și în trecut pare să se facă din nou prezența într-o oarecare măsură în organismul dumneavoastră. Dacă ați avut un anumit tratament de urmat, este indicat să reapelați la acesta sau să vizitați medicul dumneavoastră pentru un altul.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies