HomeHoroscopNumerologie Cifra destinului 7 | Numarul destinului 7

Cifra destinului 7 | Numarul destinului 7

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 4,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2014/08/Cifra-numarul-destinului-7.jpg

Cifra destinului 7 traduce un drum de viata care favorizeaza activitatea intelectuala, viata interioara, sau spirituala si tot ceea ce are legatura cu analiza sau cercetarea. Persoanele care au cifra destinului 7 sunt deosebit de antrenate in procese interioare, in lupte cu propria lor constiinta.

Cifra destinului 7

Cifra destinului 7 simbolizeaza aspiratia catre independenta si, uneori, spre singuratate. Caracterizeaza adesea un destin original, o reusita dezinteresata. Prieteniile sunt o sursa permanenta de satisfactie, dar casatoria nu este intotdeauna usor de intretinut.

Persoanele care au cifra destinului 7

Cifra destinului 7 este un numar de viata foarte bun, pentru ca ii ajuta pe oameni sa isi dezvolte felul de a privi lumea din interior catre exterior. De cele mai multe ori, cifra destinului 7 ii face pe oameni sa distinga intre esenta si aparenta.

Oamenii cu cifra destinului 7 au obiceiul de a subestima pe cei din jur si ii fac in acest mod sa se simta inferiori din orice punct de vedere.
Totodata, firea celor care au acest numar de destin atrage alaturi o multime de oameni care vor fi incantati de aceasta personalitate care surprinde prin originalitate.

Sunt buni oratori si povestitori. Ei merg în strainatate sau in alt oras decat cel natal, pentru a obtine recunoastere in domeniul artelor, literaturii sau politicii.
Cifra destinului 7 aduce succes in domeniul dreptului. De obicei, acesti oameni lupta pentru liberatea unui grup urias de oameni. Mizeaza pe libera exprimare si incearca sa aduca totul pe un drum corect.
Au o capacitate de a lua decizii spontane si se lasa mereu ghidate de instinct. Au o personalitate vulcanica, deseori pot fi imprevizibile. Sunt pline de viata si au un suflet mereu tanar.

Acesti oameni emit vibratii pozitive si, in cazul in care sunt implicati direct intr-un conflict, pot linisti apele. Sunt cunoscuti pentru felul lor de a privi viata, dar si pentru ideile originale care apar intru abordarea unei probleme.

Uneori, aceste idei geniale provin din vise. Se spune ca, de cateva ori, persoanele care au cifra destinului 7 viseaza anumite situatii care se vor transforma, mai apoi, in realitate. Totodata, trebuie sa precizam ca aceste persoane incearca de-a lungul intregii vieti sa descopere secretele care se ascund in subconstient si in somn. Cred in puterea mistica si considera ca, intr-un fel sau altul, pot controla mintal oamenii din jurul lor.

Intr-o relatie amoroasa, persoanele care au cifra destinului 7 oscileaza intre spontan si monoton. Ele pot fi in acelasi timp atrase de o relatie stabila care nu surprinde prin elemente inedite, cat si de o relatie antrenanta, plina de neprevazut. Totul depinde de starea lor de spirit. Tototdata, cifra destinului 7 este caracteristica acelor persoane care, din cand in cand, se vor indrepta catre relatii extraconjugale. Din fericire, acest tumult de trairi se va linisti, concretizandu-se intr-un final intr-o casatorie linistita.

Caracteristici pozitive ale persoanelor care au cifra destinului 7:

 • Cifra destinului 7 reflecta persoane inclinate spre spiritualitate, intuitie, gandire profunda si analitica.
 • Aceste persoane sunt intelectuale, studioase si au o memorie excelenta.
 • Isi doresc sa atinga perfectiunea in orice fac si asteapta la acelasi lucru din partea celor din jur.
 • Cunosc o multime de lucruri din domenii abordate mai rar.
 • Au un spirit tanar, sunt mereu in schimbare, iar imprevizibilitatea ii caracterizeaza.
 • Le place frumusetea naturala, precum cea din natura.
 • Au o vointa de fier.
 • Poseda un farmec deosebit care atrage oamenii in jurul lor.
 • Au o solutie pentru fiecare problema aparuta.

Caracteristici negative ale persoanelor care au cifra destinului 7:

 • Persoanele cu cifra destinului 7 sunt deosebit de sensibile si nu pot infrunta suferinta.
 • Sunt introvertite si de aceea nu se pot implica mereu in relatii stranse.
 • Nu se gandesc prea mult la cei din jur si sunt inflexibile.
 • Nu le place munca in echipa, prefera sa lucreze pe cont propriu.
 • Le place sa se afle in centrul atentiei si nu suporta cand nu se intampla acest lucru.
 • Sunt foarte stricte si au pretentii mari.

Despre cifra destinului 7

Cu toate ca uneori le este greu sa se hotarasca, indemnam persoanele care au cifra destinului 7 sa se gandeasca bine si sa aleaga ceva. Statornicia atrage increderea celor din jur si, din acest motiv, este benefic sa se opreasca asupra unei singure relatii…

In concluzie, avem in discutie persoane care incearca toata viata lor sa gaseasca sensurile Universului, insa le cauta in lumi diferite. Aceste persoane sunt de parere ca visele sunt, de fapt, realitati neimplinite inca..

Vezi aici cum se calculeaza cifra destinului in numerologie

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed